2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kime gidiyordun canım sen??

gözün aydın cnmm iyimiş kilosuda bakkk ohhh gördün bebişini de
dr olayınıda hallet biran önce kısss

ooof of,kader arkidişim
bende gecenlerde aynı sebepten değiştirdim
metropole gidiyodum
şimdi sadaya döndüm
bakalım nolcak

offffffff inanmıyorum yaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:çok geçmiş olsun dileklerimizi söle canım
inan çok üzüldümmmmmmmmmmafoldumben

tamam canım konuşabilirsek hepinizin selamını söyleyeceğim .

kızlar bebege öozart dınletıyorum sesı acmamla kıpır kıpır etmesı bır oluyo
acaba hosunamı gıdıyo yoksa ısyanmı edıyokaydirigubbakcemile3

sesini çok açarsan isyan ediyor olabilir. senin duyabileceğin tonda müzik açman lazım

gözün aydın cnmm iyimiş kilosuda bakkk ohhh gördün bebişini de
dr olayınıda hallet biran önce kısss

efet en kısa zamanda halletmem lazım ofyaaa şeekr yuklemesınıde de bu hafta yaptır dedı

maşallah bebikineee

valla ben atatüek araştırmada umur beye gidiyorum fazlasıyla memnununm...her hafta tel edip durumumu soruyor adam..sabırla dinliyor..her tele çıkıyor..nerde istersen orada doğum yaptırıyor..

ooof of,kader arkidişim
bende gecenlerde aynı sebepten değiştirdim
metropole gidiyodum
şimdi sadaya döndüm
bakalım nolcak

aman allahımmm nee kokoşsun çok beğendimmm senin odanın tamamm lanmış halini çok merak ediyorumm şimdi hemşehrim bana o avizeyi nasıl yaptığını ve malzemenin ne olduğunu yaz lütfenn tek kelimeyle bayıldımm bayanssulusmile

adı kısa olsaydı
ismini tastamam yazıp yatağına koycaktım
nette görmüştüm ama
elifzel yazana kadar doğururum herhaldebilmiyorumkismile

ben ssk ylada dogum yaptrdıklrını sanıyrdum bugun sorayım dedım 2100 ile 3500 arasnda fıyatlar degsıyor dedı.
ssk dn faydalanabılrsn ama bızd eyok dedı arastr sen ııce dedı falan fılan ideee ssk yla muayene edıyor ama bu nee bee bastan deseyaa busaatten sonra doktormu degstrılır ofyaaaa kafam allak bullak zaten kocamda ısını bırakıp gelemedı onada sınırlendım kustum kavga cıkardım telefonda

Güneşim gözün aydın kuzum gelmşsin Dr dan
Umarım ii bi Dr bulursunda değişirsin sıkıntı etme kendne

nerdesin kıs sen??bilmiyorumkismile
bende c.tesi sabah gidicem ama dr bana aç karnına gel dedi yani gece 12 den sonra bişey yeme dedi 9 da dr olcam:uhm:

tamam canım konuşabilirsek hepinizin selamını söyleyeceğim .

sesini çok açarsan isyan ediyor olabilir. senin duyabileceğin tonda müzik açman lazım

hay Allah ım ya ben de duymaz dıye müzıgın sesını acıyorum
tüh ya ısyan edıyo demkkı benım annem delımı ne dıyordur fisfisfis

kızlar bebege öozart dınletıyorum sesı acmamla kıpır kıpır etmesı bır oluyo
acaba hosunamı gıdıyo yoksa ısyanmı edıyokaydirigubbakcemile3

canım bende sureklı hatta yemek yaparken bıle dınlettırıyorum ama bebek için hazırlanmış olanı.benımkıde hareket edıyo ama sureklı aynı dınletıyodun bıarakı ezber olsun dıye.Ama bencede sesını çok açmamak lazım rahatsız oluyo olabılır.

ekadom ahmet bey cnm buarada varmı onerebılcegn ıyı bır doktor

canımmm ben sana 2006 dan beri gttiğim aylin barbarosu tavsiye ederimm çok ilgli doktorr bucada ssk anlaşması var doğumücretleri 1100 normal 1300 sezeryan odaları gezdim ebemlede tanıştımm çok ilgli alakalı temiz güzel bir yerr gece kaç olursa olsun doktorun giriyor doğumaa telefonlaraa çıkıyorr yani kısacası aylin hanım süper bak araştır kk dede onunla ilgli tk bir olumsuz şey duymazsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…