2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaauummmm hihoyyyt hihoyyyt
ekibi 4 ledik sempatiksalakcinni
dae de gelirse 5 olces aklinialirimsmile
biz dün akşam daeyle buluştuk ben kızımın patiklerini aldım
yaaaa çok güzeller valla koçiş bayıldı pek marifetli züt annen diyor kızımakaydirigubbakcemile3
benim evde bi poşet yün var güya patik örcektim beceremedimmm bilmiyorumkismile
yeşiili bi ip var ondan şu balonla yapılan avize istiyom daeme versem yaparmı acep
perdemin rengi:uhm:

dae dediki gelmeye çalışacakmış ama gelemezse mamalardan getir bana didisempatiksalakcinni

off yaa valla iice kafam karstııı tamam işte 24+3 okaaaa yaa soranlara öle solıcem ben yetr ayı napcammm nasıllsa kusuyrm sonctaaa

Artik biri sana kac aylik oldun diye sordugunda sende sarteller atiyormus.
YETER ARTIK ULEYN BI INSANIN USTUNE BUKADAR GELINMEZ KI!!! alsanaalsanasmilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
diye sacini basini yolmaya basliyormusun, millet de bu giz hamilelikten cildirdi diyormus. :roflol:

kaydirigubbakcemile3deli yaaa

kızz dün koçişle konuştummm veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pazar günü geliyommmmmmmmm ama bu gece kaynanamgile gitmek şartıynan
akşama mantı yiycikteeeeeeecokacimcoook

:dance::dance::dance:

Son düzenleyen: Moderatör:
artik biri sana kac aylik oldun diye sordugunda sende sarteller atiyormus.
Yeter artık uleyn bı ınsanın ustune bukadar gelınmez kı!!! Alsanaalsanasmilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
diye sacini basini yolmaya basliyormusun, millet de bu giz hamilelikten cildirdi diyormus. :roflol:

ayyyhh evet inşallah şimdi şeker patronum gelip böle bir soru sormazz ona kıyamam bu patlama asamasındaa arada adam gelrı hatrımı sorarda sorduguna soracagına pişman olmasın şimcikk :(

ya sizin odalar ne kadar erken geliyo böyle ben geçen hafta almaya gittiğimde kız yapım süresi 45 gün deyince acelesi yok nisanın 15inde gelsin dedim geçmi oluyoki ?

7. ay bitiyo o zaman.. sempatiksalakcinni
onlar napıyo biliyon mu
ilk 2 haftayı döllenme sürecini fln katmadan hesaplıyorlar

normalde de 9 ayda değilde 9 ay 10 günde fln doğuruyoruz ya öle düşün sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismileben doğurmuycam vazgeçtim, zaten bende geç doğmuşummm 10. ay bitiyodu nerdeyse dedi annem dr artık gelde alalım demiş :CüvCüv:sırnaşık şey

güneş canım merak etme benimde azaldı ama genede durmadı kusmalarım en azından öğlenleri ve akamları yok artık ama bu halde gene 8 kilo almışım . sen kaç kilo aldın canım. gerçi arkadaşlar diyo sen doğuma giderkende kusarsın diye dalga geçiyolar benle

Artik biri sana kac aylik oldun diye sordugunda sende sarteller atiyormus.
YETER ARTIK ULEYN BI INSANIN USTUNE BUKADAR GELINMEZ KI!!! alsanaalsanasmilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
-tatlicadiarzu-:roflol:

biz dün akşam daeyle buluştuk ben kızımın patiklerini aldım
yaaaa çok güzeller valla koçiş bayıldı pek marifetli züt annen diyor kızımakaydirigubbakcemile3
benim evde bi poşet yün var güya patik örcektim beceremedimmm bilmiyorumkismile
yeşiili bi ip var ondan şu balonla yapılan avize istiyom daeme versem yaparmı acep
perdemin rengi:uhm:

dae dediki gelmeye çalışacakmış ama gelemezse mamalardan getir bana didisempatiksalakcinni
gelmeyene mama yok sempatiksalakcinni
hepsini yiciikk zaten kalmas ki bilmiyorumkismile
kocama söyledim dün istersen sen çalışma odanda otur istersen git dedim
anaaamm o kadar hamile bir arada hiç çekilmezsiniz gderim ben dedi :roflol:

PROF.DR ÖZGECAY:d
eee o kaaa olsun sempatiksalakcinni

Allah senin iyiliğini versin :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya sizin odalar ne kadar erken geliyo böyle ben geçen hafta almaya gittiğimde kız yapım süresi 45 gün deyince acelesi yok nisanın 15inde gelsin dedim geçmi oluyoki ?

Anam heccc merak etme sen gidip bakip siparis etmisin ve 45 gune gelecek.
Daha biz cikip bakmadik bile esim bi arkadasina borc verdi o yuzden gelecek ayin sonundan
sonra bakmaya cikacagiz, hea birde sabah ceza yedi sanirsam dogumdan sonra alicaz esyalarimizi. :roflol::roflol:
Saka bir yana dert etme canim, siparis verdikten sonra gelir nasil olsa birazcik erken birazcik gec hic fark etmez.

kızlar selam
yoktum yine aranızda geçmişe şöyle bir göz attım.Açıkcası hepsini okuyamadım. Dün şeker yüklememi yaptırdım sonuçlar normal çıktı Allahtanki doktor bile şaşırdı yanlış mı ölçtüler acaba diye 82 çıktı glukozdan öncede sonrada. Yani beni hiç etkilememiş:lepi: çok sevindim bu olaya.
Ama dün işyerimde epey bir sorunlar yaşadım nisan sonuna kadar durmayı düşünüyordum sıkıcaktım dişimi ama yapamıyorum burda psikolojik olarak çok etkileniyorum dün saatlerce ağladım. Eve gittim hem dua okudum, hem beddua ettim patronuma allah bana yaşattıklarının aynısnı onada yaşatsın diye. Sskdan para alma gibi durumum olmasa ve hamile olmasam 5 dk bile durmazdım burda hep bişeyler bağlıyor işte beni

Anam heccc merak etme sen gidip bakip siparis etmisin ve 45 gune gelecek.
Daha biz cikip bakmadik bile esim bi arkadasina borc verdi o yuzden gelecek ayin sonundan
sonra bakmaya cikacagiz, hea birde sabah ceza yedi sanirsam dogumdan sonra alicaz esyalarimizi. :roflol::roflol:
Saka bir yana dert etme canim, siparis verdikten sonra gelir nasil olsa birazcik erken birazcik gec hic fark etmez.

valla aynen bizde öyle daha karar veremedik karar verecezde yaptıracazda 45 günde yapılacakda gelecekde dizilecekde bencede doğum sonrasını bulacak bu gidişle bizimde

[

güneş canım merak etme benimde azaldı ama genede durmadı kusmalarım en azından öğlenleri ve akamları yok artık ama bu halde gene 8 kilo almışım . sen kaç kilo aldın canım. gerçi arkadaşlar diyo sen doğuma giderkende kusarsın diye dalga geçiyolar benle

CNM VALLA BENDE AKSAMA DOGRU BOZULUYOR MİDEM SABAHLARI SUKUR IYYIM BİRAZ AYNI GUN 3 BASKULE CIKTIM BİRİNDE 56- 57- 58 CIKTIM HANGISI DORU CÖZEMEDIM AMA ORTALAMA 7 KILO ALMIŞ GİBİ TAHMIN EDIYORUM AMA BEN ILK 2.5 AY ZAYIFLAMSTM YANI SONNADAN İİ ALMAYA BASLDM DURDURMAK LAZIM SANIRIM BU DURUMUU GÖBÜŞÜM FOTOSUNUDAAAA KOYDUM BU ARADAAAAA KISLARRRRR HEHEEH

bilmiyorumkismileben doğurmuycam vazgeçtim, zaten bende geç doğmuşummm 10. ay bitiyodu nerdeyse dedi annem dr artık gelde alalım demiş :CüvCüv:sırnaşık şey

zemuszemus

alba2009, archimim, bal kavanozu, casper33, CLeOpaTRa, dilekdilek, elhamraaa, gunesim, leach, melmea, mexelinamislina, ozgecay, pembemavimasal, Sensi, ukla

teyzoşlar oğlum hepinizi öpüyoooooo kocamannnnnnn :))))

Back
X