- Konu Sahibi daemon
- #57.581
nan mannak karıııı ne bu lennnnnnnnnnnnnnnnnnklava:töbe töbeeee
:roflol::roflol:
kızıma haalsanaalsanasmile
yandın senalsanaalsanasmile
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan mannak karıııı ne bu lennnnnnnnnnnnnnnnnnklava:töbe töbeeee
:roflol::roflol:
Anam heccc merak etme sen gidip bakip siparis etmisin ve 45 gune gelecek.
Daha biz cikip bakmadik bile esim bi arkadasina borc verdi o yuzden gelecek ayin sonundan
sonra bakmaya cikacagiz, hea birde sabah ceza yedi sanirsam dogumdan sonra alicaz esyalarimizi. :roflol::roflol:
Saka bir yana dert etme canim, siparis verdikten sonra gelir nasil olsa birazcik erken birazcik gec hic fark etmez.[/QU
amanın cezamı yedi geçmiş olsun kafamçokkarıştı
hepimiz öleyiz canım benim sıkma canınıkızlar selam
yoktum yine aranızda geçmişe şöyle bir göz attım.Açıkcası hepsini okuyamadım. Dün şeker yüklememi yaptırdım sonuçlar normal çıktı Allahtanki doktor bile şaşırdı yanlış mı ölçtüler acaba diye 82 çıktı glukozdan öncede sonrada. Yani beni hiç etkilememiş:lepi: çok sevindim bu olaya.
Ama dün işyerimde epey bir sorunlar yaşadım nisan sonuna kadar durmayı düşünüyordum sıkıcaktım dişimi ama yapamıyorum burda psikolojik olarak çok etkileniyorum dün saatlerce ağladım. Eve gittim hem dua okudum, hem beddua ettim patronuma allah bana yaşattıklarının aynısnı onada yaşatsın diye. Sskdan para alma gibi durumum olmasa ve hamile olmasam 5 dk bile durmazdım burda hep bişeyler bağlıyor işte beni
alba2009, archimim, bal kavanozu, casper33, CLeOpaTRa, dilekdilek, elhamraaa, gunesim, leach, melmea, mexelinamislina, ozgecay, pembemavimasal, Sensi, ukla
teyzoşlar oğlum hepinizi öpüyoooooo kocamannnnnnn :))))
bizde oğluşunu olumunekankayizsmile
selam canım hoşgeldinnmerhaba
herkese hayırlı cumalar
alba2009, archimim, bal kavanozu, casper33, CLeOpaTRa, dilekdilek, elhamraaa, gunesim, leach, melmea, mexelinamislina, ozgecay, pembemavimasal, Sensi, ukla
teyzoşlar oğlum hepinizi öpüyoooooo kocamannnnnnn :))))
kızıma haalsanaalsanasmile
yandın senalsanaalsanasmile
merhaba
bizim burada var canım kk da :))))))))))))))kız ukla nereden buldun bu kızları böyle brezilya festivalindenmi çkmış bunlar
selam canım hoşgeldinn
SANADA HYRLI CUMAlar cnm bizde öptukkkk oğluşunuuopuyorumnanaktan
bu neeeeeeee elhhh
slm cnm h.g
esmer ve sinemis hoşgeldiniz