2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin ama annem zor gelir anneannemle aynı binadalar ve ona bakıyor. Aynı şehirdeyiz ama zor görüşüyoruz.2 saat sürüyor annemlere gitmek:1no2:

hadi ya aynı şehirde olmak bile yeter be bence bizim mesafeeee çok işte ankaradan izmireee offf offf aman iyi olsunlarda yeter aslında cnmmmmmmm

kızlar selam nasılsınızzzz bugun
ya ben evdeyım cok bıtkınım her tarafım sızlıyor sankı işde yapmak gelmedı ıcımden ofyaaa mutsuzmuym ne bugun
elhamra buarada oda takımın geldımı dunnnnnnn

ya ben evdeyım cok bıtkınım her tarafım sızlıyor sankı işde yapmak gelmedı ıcımden ofyaaa mutsuzmuym ne bugun

geldi yıurum geldi
maaşallah her parça
benim odamın parçalarından büyük mübarek
zor teptik odaya

ha buarada benim odaya benzer bi oda buldum netten bi kaç sayfa önce yazdım bak ordan kuşum

geçmiş olsun canım grip olacan yoksam dikkat et şimdiden ıhlamur falan iç. hiçde iş yapma yat dinlen canım

geçmiş olsun cnmmmm aman dikkat et girip falan olmaaaa

geldi yıurum geldi
maaşallah her parça
zor teptik odaya

ha buarada benim odaya benzer bi oda buldum netten bi kaç sayfa önce yazdım bak ordan kuşum

aaaaaa geldiğinden haberim yoktu odanın. tekrar hayırlı olsun canım. oooooo dizmeye başlarsın sen şimdiiiii çıkmazsın ordann

geldi yıurum geldi
maaşallah her parça
zor teptik odaya

tamam dur bakayım cnm okdr bıtkınmkı gecmısı bıle tamamlayamadımmm

geçmiş olsun canım grip olacan yoksam dikkat et şimdiden ıhlamur falan iç. hiçde iş yapma yat dinlen canım

ayyy cnm valla korkuyom grıp atlattm ama bidaha olmak ıstemıyorum yaaaagece kotu uyudum ondnmı acaba bılmyrmkı acayıp bıtknmm etlrm sızlıyr sankı

aaaaaa geldiğinden haberim yoktu odanın. tekrar hayırlı olsun canım. oooooo dizmeye başlarsın sen şimdiiiii çıkmazsın ordann

sagolasın kuşum
habire gidip bakıyorum
ciciler bitti
şimdi mobilyalara sardım
deli demesin kimse diye kimse yokken bakıp cıkıyom hemen:kedi:

daha elleşmiyorum düzenleme konusunda
biraz zaman geçsin
perdeler halı gelsin
ondan sonra yavaş yavas başlıcam
hemen hevesimi almıyım dimi amaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…