2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ofyaaa guya dısarı cıkcaktık ama acayıp bır yagmr gokgurultusu var cıkamıyoz dısarı içim sıkılıyorrr yaaaa

her haftasonu yağmur çamur kapkaranlık bide. yaz gelsin artık çiçekler açsın guneşi özledım bende

ay sonunda saçımı boyattım..
adama tembih ettim diplere derime gelmesin diye
o da sağolsun dikkat etti, diplere gelmedi..
yıllardır sarışındım
şimdi kahverengi saçla başka biri gibi oldum yaa
gözüm hiç alışmadı
neyse alışır artık elbet
eli mahkum alışacak sempatiksalakcinni

Ukla doktor bişey dememiş sıkma canını boşuna kız. Olsa mutlaka başka bişeyler daha isterdi.

Tüh kaçırdık sarışın özgeyi. Güle güle kullan canım.
Ben de gittim fön çektirdim, saçım çok uzadı, adam zor çekti fönü. inşallah yarına kadar dağılmaz sırnaşık şey

ben de yıllarca uzun kullandım ama
şimdi nasıl baş etmişim uzun saçla diyorum
ama yine de bazen uzun olsaydı keşke fln diyorum
yine de kısa sac bağımlılık gibi bişey
biraz uzasın kestirme ihtiyacı hissediyorsun
kestirdim de ben yine..
ay bozulmaz bozulmaz kız
bozulursa bende düzleştirici var, yaparız sempatiksalakcinni

uklacım bu arada hiiçbişicik olmaz korkma yiirum
her yerlerinin büyüme hızları baska
mutlaka 2 hafta sonraya toparlamış olur bıdık

ölüyorummm modokoya gittik bebek odalarını gezdik. gezmez olaydık
hem çok güzeller hemde çok pahalı. hele ki bir model var bayıldım ona ama nette hiçbir yerde resmi yok.

bende bittim yorgunluktan biran önce alış veriş işini bitirmemiz lazımmm

günler geçsinn oğlumu alayım kucağımaa hayırlısıyla

ölüyorummm modokoya gittik bebek odalarını gezdik. gezmez olaydık
hem çok güzeller hemde çok pahalı. hele ki bir model var bayıldım ona ama nette hiçbir yerde resmi yok.
ne kadardı fiyatı
mağza adı neydi
modeli nasıldı

ayy bitti benim alış verişş
bir oda kaldıı onuda babam yapcakk ama bittim yorgunluktaaann bir gelsin oğlummm onu koklasammm

ayy bitti benim alış verişş
bir oda kaldıı onuda babam yapcakk ama bittim yorgunluktaaann bir gelsin oğlummm onu koklasammm

ne güzel, bizimde bi eminönü işimiz kaldı
odası ufak tefek ıvır zırvırları tamam
pike, yorgan, havlu, park yatak falan eksik
haftaya kısmetse gider bitiririz inşallah

Ben hic bakmadim fiyatlara...forumu okuyorum Ama dunya kadar sey aldim yarim gunde...ama tabi bana dunya kadar geliyo olabilir, ondan korkuyorum alinacak bir suru sey var da ben mi bilmiyorum diye

Ben hic bakmadim fiyatlara...forumu okuyorum Ama dunya kadar sey aldim yarim gunde...ama tabi bana dunya kadar geliyo olabilir, ondan korkuyorum alinacak bir suru sey var da ben mi bilmiyorum diye

ben kıyafet almıyorum artık annem o işi eline geçirdi. bana fırsat vermiyor. bende büyük eşyalara bakıyorum
mobilyası , arabası ..v.s gibi ürünlerde araştırma yapıyorum. istanbulda da bir yerden bir yere gitmek zaten işkence olduğu için yoruluyorum hemen

Nerde oturuyosun bilmiyorum ama bebek arabasi begendiginde mutlaka kanyondaki mothercare magazasina sor belki ellerinde o model vardir..daha once yazdim ama kimse gormedi sanirim..mothercare kendi hediye ceki veriyo..yeni sezon tekstili icin..ama asil guzel olani her 100 tl icin 20 tl baby gapten hediye ceki kazaniyosun..baya bi indirim gibi oluyo kiyafet falan icin...ben oylelikle yarim gunde aldim 1 yasina kadarki body ivir zivir kiyafetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…