Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiki orda yokmuşum yoksa beni de yerdiniz sempatiksalakcinnikısır, mercimek köftesi, elmalı tart,kakaolu kek,ceren in annesinin yaptığı börek,
zeynepin sodalı böreği,minik pizza,mozaik pasta, mantar kurabiye....bilmiyorumkismile
polikarbonat mı?kaydirigubbakcemile3 koptum yani..
günaydın kızlar..
ben haftasonu cok yoruldum ama coğunluğu bitirdik annecimle.arcii cam almayın sakın.sağlıklı değilmiş bebek biberonu için.hemde kırılması acısından ben de bunu duymuştum dün abimin eşi de aynı seyi dedi.bir madde söyledi ama unuttum bilmiyorumkismile bundan yapılmış olandan al cok alma dedi biberon o cok fazla almıştı ve ege hiç kullanmadı 1 yasından sonra su içmek için kullandı sadece..kızlar alışverişleri abartmayın bence de bebek olduktan sonra ihtiyaca gore alın fazlasını.
pilim bitti alayım da bugün çekeyim ben neler aldım arabasnı aldım emzirme yastağı güvenli yatış yastağı, emzirme aletli südyen, göğüs pedi,biberon,aspiratör,tırnak makas seti,filesi, kelebek, cihicconun banyo bakım seti (çok uygun tavsiye ederim), teksit ürünleri tek tek saymayayım ,peluşlu oyuncaklı figürlü alt açma bezi,valla aklıma şimdilik bunlar geliyor haa banyo termometresi,ateş ölçer tavsiye ederim geceliklermide ordan alcam ama son 1 ay kala kiloma göre tavsiye ederim cnmm aradığım herşey varr ve uygunn
benim sütyenlerde olmuyodu ben geçenlerde bi tane almıştım çok rahat ettimiyiki orda yokmuşum yoksa beni de yerdiniz sempatiksalakcinni
polikarbonat mı?
emzirme sütyeninin bedenini şimdiki göğüs ölçünüze göre mi aldınız?e malum göğüsler biraz büyüdü ama son ay, yani süt vermeye başlayacağımız daha da büyümüş olur di mi?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
kısır, mercimek köftesi, elmalı tart,kakaolu kek,ceren in annesinin yaptığı börek,
zeynepin sodalı böreği,minik pizza,mozaik pasta, mantar kurabiye....bilmiyorumkismile
:roflol:
ya kızlar siz ilk zaman da mı sütünüzü biberonla verceksiniz anlamadım been :uhm:
evet benim de kafam karıştı kafamçokkarıştı
en iyisi hiç süt vermemek kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 koptum yani..
günaydın kızlar..
ben haftasonu cok yoruldum ama coğunluğu bitirdik annecimle.arcii cam almayın sakın.sağlıklı değilmiş bebek biberonu için.hemde kırılması acısından ben de bunu duymuştum dün abimin eşi de aynı seyi dedi.bir madde söyledi ama unuttum bilmiyorumkismile bundan yapılmış olandan al cok alma dedi biberon o cok fazla almıştı ve ege hiç kullanmadı 1 yasından sonra su içmek için kullandı sadece..kızlar alışverişleri abartmayın bence de bebek olduktan sonra ihtiyaca gore alın fazlasını.
aa buarada ben de cuma günü tetanoz aşımı oldum..iğneden korkuyomya,tam ağlamaya hazırlanıyodum bi baktım çocuk iğneyi çoktan vurmuş :umursamaz: saygısız!bekle de önce bi ağlayalım,kocamıza naz yapalım!!! bayanssulusmile
neyse eve geldik, kolum şişecek ağrıyacak filan diye bekliyorum çookk şükürki ne ağrı ne sızı hiçbişey olmadı..domuz gibiyim valla sempatiksalakcinni
iyiki orda yokmuşum yoksa beni de yerdiniz sempatiksalakcinni
polikarbonat mı?
emzirme sütyeninin bedenini şimdiki göğüs ölçünüze göre mi aldınız?e malum göğüsler biraz büyüdü ama son ay, yani süt vermeye başlayacağımız daha da büyümüş olur di mi?
anldm cnm bebişin saglıkla kullansın inşallah bende gıderım haftaya olmazsaaa kıyafet almcm ben bu ıvır zıvrları alcam s adecepilim bitti alayım da bugün çekeyim ben neler aldım arabasnı aldım emzirme yastağı güvenli yatış yastağı, emzirme aletli südyen, göğüs pedi,biberon,aspiratör,tırnak makas seti,filesi, kelebek, cihicconun banyo bakım seti (çok uygun tavsiye ederim), teksit ürünleri tek tek saymayayım ,peluşlu oyuncaklı figürlü alt açma bezi,valla aklıma şimdilik bunlar geliyor haa banyo termometresi,ateş ölçer tavsiye ederim geceliklermide ordan alcam ama son 1 ay kala kiloma göre tavsiye ederim cnmm aradığım herşey varr ve uygunn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
benim sütyenlerde olmuyodu ben geçenlerde bi tane almıştım çok rahat ettim
sonlara doğru bi tane daha alıcam
Selam kızlar,
özge, ukla, zeynep resimleri size gönderdim. Aralarından seçip koyalım mı? yoksa çatlatalım mı?
Ben dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm, 4.5 kg ağırlığında bir kız doğurmuşum. rüyamda çüş diyorum iiki yenidoğan bezi almamışım diyorum. kafamçokkarıştı
inşallah canım..ikincide genelde pek ağrımıyomuş..
geçmiş olsun canım bende çarşamba vurulucam
ilkinde bende ağrı olmuştu inşallah bunda olmaz
bben 95 aldım ama aksi birşey olursa değiştirirm çünkü biraz daha almam lazımmm ben atletli aldım atlet sütyen
benim aldığım penye değil canım ama desteklide değil penyeden kalın çirkin göstermiyoanldm cnm bebişin saglıkla kullansın inşallah bende gıderım haftaya olmazsaaa kıyafet almcm ben bu ıvır zıvrları alcam s adece
günaydın cnm
ya kızlar normal penye sudyenlerden kullanmak daha saglklıymıs sanırım ölemi desteklı kullanmayın dıyorlar iide ozmnda cok cıkın bı gorntu olyrrrr işyernde öle gezememkı:):)bayanssulusmile
Selam kızlar,
özge, ukla, zeynep resimleri size gönderdim. Aralarından seçip koyalım mı? yoksa çatlatalım mı?
Ben dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm, 4.5 kg ağırlığında bir kız doğurmuşum. rüyamda çüş diyorum iiki yenidoğan bezi almamışım diyorum. kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 koptum yani..
günaydın kızlar..
kaydirigubbakcemile3siz doğurursunuzda ben 4,5 doğuramam sanırımbilmiyorumkismileSelam kızlar,