2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dae annesine gitmiş mesaj attı şimdi.
şekeri normal çıkmış ama kolesterol ü çıkmış.

gelince anlatır artıkın
bende aradım evden açmadı ama nerde diyodummbilmiyorumkismile

özge kız sizin odanızın resmi yokmu yükledinde benmi görmedim acaba

perdeleri görmüştüm

canikom
odası bu hafta gelecek kızımın opuyorumnanaktan
ama dur nette bizim odanın genç odasına dönüşmüş hali vardı onu ekliyim

tamam bikac gun yazalım surdandaaa ızmırlı ler duysun ozmn sonra duıymadık demesınlerrrrr

tamam güneşim en online sen varsın aramızdaa bu görev senin olsun dediğim gibi ciddileştiğinde lütfen bana özelden mesaj at eleman yetiştiriyorum yerime her zaman okuyamıyorum sizleri

gelince anlatır artıkın

kıyamam dae me ben
o bendede yüksek yaurum yapcak bişi yok dediler

c.tesi banada uyar kızlar
ama şu annem bi kalksın yataktan
öle buluşalım
çünkü dükkanı ben bekliyorum bu hafta

tmm canım buluşalımda yeterki hiç fark etmezz annen hastamıı geçmiş olsun bu arada canımmm

Elhamraaaaaaaaaaaa maşallah kızına, Benm kızmın burnu da böleeeee...dudaklarına bayıldım allahım nazarlardan saklasın

canım kızımın odası bu
soldaki şifonyerler yok
kitaplık ve dolabı var..
yatağı da kenarları parmaklıklı karyola şeklinde, ayakucunda o komidinler var. büyüyen yatak

maşaallah canım, kaşını gözunu yerım ben onun. nazarlardan korusun ALLAHım.

benim de bu akşam şekerım örçülecek,bakalım kaç cıkacak,alemde hıç şeker hastalıgı yok, zaten bebegımın kılosu hep gerıden gıdıyor, doktor yapmasak bıle olur dedı, ama ben ıstıyorum bellı olmaz. bebegın kılou gerıden gelırse yada tam olması gerketıgı kılodaysa şekerden süphlenemıyorlarmış. peki düşük şekerın bir sakıncası var mı acaba, benım şeker kolostrol hep diptir. bebege bu da zararlımıdır acaba.

c.tesi banada uyar kızlar
ama şu annem bi kalksın yataktan
öle buluşalım
çünkü dükkanı ben bekliyorum bu hafta

[color="ındigo"]tamam şekerım banada uyarrrrrrrrrrrr senden haber beklıyorz ozamannn[/color]

canım kızımın odası bu
soldaki şifonyerler yok
kitaplık ve dolabı var..
yatağı da kenarları parmaklıklı karyola şeklinde, ayakucunda o komidinler var. büyüyen yatak

ayy çok güzelmiş böyle pencereli dolaplara bayılıyorum şifon yeri iyiken almamışın büyüyen olduğu için onda var çekmecee süper bence en iyi günlerde kullansınn bebişinnn

gelince anlatır artıkın

AMANINNN NEDEN ÖLE CIKTI YAA NE BU KISLAR HERKESSS NAZARAMIII GELIYOR NEEEbilmiyorumkismile

tamam güneşim en online sen varsın aramızdaa bu görev senin olsun dediğim gibi ciddileştiğinde lütfen bana özelden mesaj at eleman yetiştiriyorum yerime her zaman okuyamıyorum sizleri

HEHEH TEMEM TEMEM ELHAMRADN HBR BEKLICEZ CNMMMM BASKA IZMIRLI KIM VARSA SESSS VERSINNN ULEYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNsempatiksalakcinni

tmm canım buluşalımda yeterki hiç fark etmezz annen hastamıı geçmiş olsun bu arada canımmm
geçenlerde ameliyat oldu k.hastalıklarından kuşum çok mühim bişi diil
doğum yırtığı fazlaydı
ebe sagolsun halletmiş vaktinde
onu toparlattı
yoksa çiş kaçırıyodubilmiyorumkismile

Elhamraaaaaaaaaaaa maşallah kızına, Benm kızmın burnu da böleeeee...dudaklarına bayıldım allahım nazarlardan saklasın

ne güsel dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayh maaşallah elifzelime

[color="ındigo"]tamam şekerım banada uyarrrrrrrrrrrr senden haber beklıyorz ozamannn

timam[/COLOR]

ayy çok güzelmiş böyle pencereli dolaplara bayılıyorum şifon yeri iyiken almamışın büyüyen olduğu için onda var çekmecee süper bence en iyi günlerde kullansınn bebişinnn
sağol canımmm
bende begendim. kulpları da kocaman yuvarlak koyun seklinde çok şeker

AMANINNN NEDEN ÖLE CIKTI YAA NE BU KISLAR HERKESSS NAZARAMIII GELIYOR NEEEbilmiyorumkismile

HEHEH TEMEM TEMEM ELHAMRADN HBR BEKLICEZ CNMMMM BASKA IZMIRLI KIM VARSA SESSS VERSINNN ULEYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNsempatiksalakcinni

canım sen izmirin neresindendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…