2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öğrencin olabilirim valla hiç çakmam o işlerden çünkü :1rolleyes:
QUOTE=gunesim;11896749]

bu işler böle ögren kusum yoksa ogretcm sana nbenn[/QUOTE][/QUOTE]

ama öncelıkle benm kı gıbı bu konularda cok tıtz korkak bı kocan olamsı lazım o yururken bile bişi olablr korkusylaaa tedrgn

:1hug: merci canım bu arada bu terlikler ev için mi fena değil aslında amaabilmiyorumkismile

anaaaaaa kıs pembik gecen baktım fotolara hatunda ne guselmıs dedımmm acaba kımdı dıye dusndmmm bendeee sen oldugnu bılsydm yazrdm hemn suraya fotlr harıka masallahh ama artk fotolara bakmaya korkuyrm sonra takıpcılerde hep ben cıkıyorummdelikafadulden

yiyom bakkkk sengözlerimebaksanab

sütle ye ama yanlz yeme birde 1 elma yersen bile yanında yarım kase yoğurt veya 1 çay bardağı süt içmek gerekiyormuş . Süt yoğurt peynir şekeri dengeliyormuş :) bugün diyetisyenden öğrendiklerim :) ve 3 saatte 1 yemek yemek lazımmış

ah canım benim saol o senin gözlerinin güzelliği :1hug: doya doya bak ben takipçilerimi deşifre etmiyorum canım opuyorumnanaktan

kızlar dün benim kociş
acı badem yağı almış
qöbüşüme sürdük çatlak oluşmasın die
acaba bunun bi dozu varmı?bilmiyorumkismile
qünde ne kadar kaç damla sürülür
biliomusunuz yada kullanan varmı aranızda? bilmiyorumkismile

her yerine eşit derecede yayılacak sekilde her gün günde 1 defa yeterli olacaktır diye düşünüyorum ben canım.sahsen ben bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum kendimde.çok düzenli de değil işin aslı.ben nemlendirici niyetine sürüyorum daha cok.biz ne sürersek sürelim eğer çatlayacaksa zaten çatlayacak diye düşünüyorum
bilmiyorumkismile

ah canım benim saol o senin gözlerinin güzelliği :1hug: doya doya bak ben takipçilerimi deşifre etmiyorum canım opuyorumnanaktan

ayyhh cnm bnm cok saolllll ıltıfat ettın havaya gırcm hazr sısko halımlee yaa almsm meyvelı kek yıyorm sımdı zaten sısko oldummmm

zeynep o terlikleri begendin mi gııı
çok şeye iyi geliyomuş ya variş bel ağrısı bilmemne
acaba doğru mudur
bilmiyorumkismile

bu tchiboda bu ürünler ne zamana kadar kalır ya bende kozyatağındakine gidip bakmak istiyorum inşallah haftasonu bulabilirim nevresim takımı felan çok güzelmiş bayıldım.

Kızlar burdakı urunler ucuzmu.nerde burası ben anlamadım.Ama çok övüyonuz.vardır bı hıkmeti.Banada diyiverin....

ayyhh cnm bnm cok saolllll ıltıfat ettın havaya gırcm hazr sısko halımlee yaa almsm meyvelı kek yıyorm sımdı zaten sısko oldummmm

ayy kg deme banaa zaten kendimi sanki günden güne şişen bir küçük dev gibi hissediyorum hayır yani küçük demem boyum uzun olmadığından kaydirigubbakcemile3

zeynep o terlikleri begendin mi gııı
çok şeye iyi geliyomuş ya variş bel ağrısı bilmemne
acaba doğru mudur
bilmiyorumkismile

hadi itiraf et sende beğendin demi
kimse beğenmeyince korkudan beğenmemiş gibi yaptın sempatiksalakcinni
bencede güzel terlikler, hamileyken değil her zaman giyilir.

hadi itiraf et sende beğendin demi
kimse beğenmeyince korkudan beğenmemiş gibi yaptın sempatiksalakcinni
bencede güzel terlikler, hamileyken değil her zaman giyilir.
kıs valla tiplerini hiç begenmedim..
ama yararlı bişiyse giyerim valla sokaklarda da..
çok kaba saba geldi bana..

peki senin çatlağın varmı?bilmiyorumkismile

ayy kg deme banaa zaten kendimi sanki günden güne şişen bir küçük dev gibi hissediyorum hayır yani küçük demem boyum uzun olmadığından kaydirigubbakcemile3

hehe hepmz aynı derttyzz tabı bende buaralr sısmeye basldm korkum anıden fazla sısmekk ya vermzsm bu kılolarıııı

hehe hepmz aynı derttyzz tabı bende buaralr sısmeye basldm korkum anıden fazla sısmekk ya vermzsm bu kılolarıııı

aynı dert bende de var canım.korkuyorum ama yasakladığım şeyleri de yemekten kendimi alıkoyamıyorum maalesef.toplam 7 aldım doktorum en cok 8 daha al dedi mafoldumben

Kızlar annem aradı şimdi, tchibodan ne var ne yoksa almış.. :)) Bu ne heves böyle anlamadım valla!!!Daha görmedim ben, annemin dediğini aktarıyorum:
Pamuk hepsi gayet iyi görünüyorlar bence sağlıklı falan diyoo... Haftasonu falan görürüm herhalde, fikrimi söylerim tekrar. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…