- Konu Sahibi daemon
-
- #60.281
ohhh ne güzel . kaynanan gelsinde kaynanama el sürsün belki benimkide birşeyler alır.
gördüm göbeğini yerimseniben ben hamile resimlerimi sevmedim yüzüm tas gibi çıkıyor
ay.. ca..ge.. benim.. canım sen kimsin kii bilemiyorum bende ekli misin bilmiyorumkismile
Face de zaten ben herkesi karışıtıryom kaydirigubbakcemile3
Çok sıkda giremediğmden hala ezberleyemedim kim kimdir?
Ha.Do.Ka ben de kaydirigubbakcemile3
bu tchiboda bu ürünler ne zamana kadar kalır ya bende kozyatağındakine gidip bakmak istiyorum inşallah haftasonu bulabilirim nevresim takımı felan çok güzelmiş bayıldım.
iNŞALLAH TATLIM
Benim hiç tatlıyla aram yokdu ama çikolata gördüğümde nasıl canım istyo anlatamam ohaoldumsmile
Sanırım yasakdan :kedi:
Ama yemiyommm :lepi:
ben normalde foto cekmeyi ve cekilmeyi cok severim nedense bu halimle cok fotom yok birkac tane oldu anca ben de koydum facebook.a tombiş hallerimi görmüşsünüzdür ztn kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]3 kağıtçı seni kaydirigubbakcemile3
valla sabahları bırlıkte cıkıyorzzz yardımcı oluyr saolsn zaten yardımcı olmazsa ayagımı demıre pat bı kaldıryrm korkudan bişi olck dıye yıne ben demeden kendı yardımcı oluyorrr ama merk etmeyn ben onu korkutmk ıcın demıre kaldıryorm ayagımı yanı bebişimi riske atmıyorm aksamları hrgun bırlkte gıremıyoruz eve işte ozmn yoruluyorm bazn ama artk spor ayakkabılara gectım işim birz daha kolay sımdılk
:) canım kısıtlama kendini bugün doktora sordum ben haftada iki kez olmak üzere ikindide sütlü tatlı veya dikdörtgen çikolatalar varya onunla birlikte 1 bardak süt içip yiyebilirsin dedi:)
ya facde hangısydn sen yıne karstrdmm:gitme:
Caka nasılsın tatlım? Duana aminnnnnnn canım :Saruboceq:
yiyom bakkkk sengözlerimebaksanab
kızlar özge hamile terliği linki atmış ya birtek benmi beğendim acaba o terlikleri bilmiyorumkismile
aynen canım
ben görmedim zeyno ya atsana linki kolaydaysa bana
ay.. ca..ge.. benim.. canım sen kimsin kii bilemiyorum bende ekli misin bilmiyorumkismile
annamadım kuşum ni demek istiyorsun bilmiyorumkismile
ben de beğendim, crocsa benziyorlarkızlar özge hamile terliği linki atmış ya birtek benmi beğendim acaba o terlikleri bilmiyorumkismile
Yanlız foto makinan ne marka? Ondan mı çeken kişi mi profesyonel bilemedim ama Çok güzel profilindeki bazı fotolar
Tabi malzemede harika lafımız yok hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?