2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh ne güzel . kaynanan gelsinde kaynanama el sürsün belki benimkide birşeyler alır.

gördüm göbeğini yerimseniben ben hamile resimlerimi sevmedim yüzüm tas gibi çıkıyor

olsun sen canım gene de cekil birkaç tane hatıra olarak kalsın

bu tchiboda bu ürünler ne zamana kadar kalır ya bende kozyatağındakine gidip bakmak istiyorum inşallah haftasonu bulabilirim nevresim takımı felan çok güzelmiş bayıldım.

canım ben biraz önce metrocity mağazasındaydım akşama kadar bişey kalmaz orda öyle söyleyeyim. Ama tabi ellerindekinin hepsini çıkarmıyorlardır belkide o yüzden sürekli yeniliyorda olabilirler. ama haftasonundan önce gidebiliyorsan git derim. Özellikle sepetler çok güzeldi ama içindeki örtü mavi pitikareli ben pembe olsaydı alacaktım.

iNŞALLAH TATLIM
Benim hiç tatlıyla aram yokdu ama çikolata gördüğümde nasıl canım istyo anlatamam ohaoldumsmile
Sanırım yasakdan :kedi:
Ama yemiyommm :lepi:

:) canım kısıtlama kendini bugün doktora sordum ben haftada iki kez olmak üzere ikindide sütlü tatlı veya dikdörtgen çikolatalar varya onunla birlikte 1 bardak süt içip yiyebilirsin dedi:)

ben normalde foto cekmeyi ve cekilmeyi cok severim nedense bu halimle cok fotom yok birkac tane oldu anca ben de koydum facebook.a tombiş hallerimi görmüşsünüzdür ztn kaydirigubbakcemile3

ya facde hangısydn sen yıne karstrdmm :gitme:

[/QUOTE]

bu işler böle ögren kusum yoksa ogretcm sana nbenn

kızlar özge hamile terliği linki atmış ya birtek benmi beğendim acaba o terlikleri bilmiyorumkismile

Öğrencin olabilirim valla hiç çakmam o işlerden çünkü :1rolleyes:
QUOTE=gunesim;11896749][/QUOTE]

bu işler böle ögren kusum yoksa ogretcm sana nbenn[/QUOTE]

Yanlız foto makinan ne marka? Ondan mı çeken kişi mi profesyonel bilemedim ama Çok güzel profilindeki bazı fotolar
Tabi malzemede harika lafımız yok hihoyyyt

makinem çok iyi değil aslında ama ordaki bazı yüzden olan fotoları ben kendim cektim ve picasa programında rengini falan değiştirdim hangilerini beğendin bilemiyorum.ben biraz fotojeniğim ondan sanırım ukalalık yapayım azcııkkkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…