ya ben yarım ekmek ıstedım adam bana 1 ekmek getrms sadece ucu yok yarım anlayısı o demekkı zaten herkes bana baktıkarsmda iş arkdsm cocuk dıyokı korkuyom benıde yıcen ne bu dıyor ama bıyandnda gaz veryr ye ye 2 canlısn dıyeee yedım valla dahada olsa yerdım ama ekmek cok yıyorum onu kesemedım bırturlu durum bence vahım
Ya bence hamile olduğumuzu farkedip de böle yapıyolar. Ben de bir haftadır her akşam marketten dondorma istiyodum eve , dün ilk defa istemedim akşam kapı çaldı adam dondurma getirmiş. Abla belki aramaya çekinmişsindir bizden olsun bebeğinize yarasın diye :dance:
kızlarr selam
çok yoğun bir güne başladımmm yaaaa
sabah sayfayı açmaya bile fırsatım olmadı
halende çok yoğunumm dünden bu güne 100 sayfa geçmişşş
önemli bişey varmı???
ıyı hadı bulantın olmasında ye senyok kıss ben astım kendımı cok sukr bulntılrda 3 gundr falan az sevıyeye ındıyaa delı gıbı yıyorm ztn ne kılo aldıysm buay aldm sanırm yakında fıle doncem cok korkuyorm
yok yok göbeene bant taktı okaydirigubbakcemile3bulantı bileziği işe yaradı ozman hihoyyyt
yivrumm..kızlarr selam
çok yoğun bir güne başladımmm yaaaa
sabah sayfayı açmaya bile fırsatım olmadı
halende çok yoğunumm dünden bu güne 100 sayfa geçmişşş
önemli bişey varmı???
Ya bence hamile olduğumuzu farkedip de böle yapıyolar. Ben de bir haftadır her akşam marketten dondorma istiyodum eve , dün ilk defa istemedim akşam kapı çaldı adam dondurma getirmiş. Abla belki aramaya çekinmişsindir bizden olsun bebeğinize yarasın diye :dance:
hemde süper ötesiymiş ne gusel kızzz sizin markettttt darısı basımaaaya bence hamile olduğumuzu farkedip de böle yapıyolar. Ben de bir haftadır her akşam marketten dondorma istiyodum eve , dün ilk defa istemedim akşam kapı çaldı adam dondurma getirmiş. Abla belki aramaya çekinmişsindir bizden olsun bebeğinize yarasın diye :dance:
hoşgeldin oba başımızopuyorumnanaktan
öle muhabbet ettik işte
ben daeynen seni kıskandım
önemli bişi yok
öle muhabbet ettik işte
önemli bişi yok
öle muhabbet ettik işte
önemli bişi yok
ıyı hadı bulantın olmasında ye sen
ama karıstırma mıdenı
COK SUKUR YAAA BULANTI OLMASINA VAR HALA AMA COK DIIL BUNAAA SUKURRR
bilmiyorumkismilenerdeee sabahtan beri yoruldum oturmaktan wc ye bile vakit bulamadımmıyı hadı bulantın olmasında ye sen
ama karıstırma mıdenı
yok yok göbeene bant taktı okaydirigubbakcemile3
yivrumm..
cok yorulma
Afiyet olsun sana degil oglusuna yarasin canim...
Bu arada tarti kaclari gösteriyo kislarr ...
ben 3 gun önce 68 dim yani arti 11 kilo.Ama burdaki bi arkadasimiz bebegini kaybettiginden beri kiloyu hic takmiyorum bile oglusum saglikla dogsunsaa :ecrin_bebek:
bilmiyorumkismileniyeymiş oo bakimmaklinialirimsmilehee bak bu cok onemlı
atlamısım
sana neler dedı elh neler
bı dha agorusme uklaynan dedı bana..
28 inci haftada olman lazim canim igneyi.Ayrica dogumdan sonraki igneyi yaptiklarina emin ol.Ikinci cocuk icin cok önemli cunki.
Eger dogumdan sonra uyusmazlik ignesi yapilmazsa ikinci bebegine hamile kalir kalmaz bebegin kani seni zehirlemeye baslar cok dikkat ett ....
Internette ayrintili bi sekilde yaziyo bi göz at istersen...
bilmiyorumkismilenerdeee sabahtan beri yoruldum oturmaktan wc ye bile vakit bulamadımm
aman iyi muhabbet edin güzel güzel kötü bişey olmasın herkesin sağlığı iyi olsunda
ne kıskanıyon nan bilmiyorumkismilebiz dün e bebeğe gittik hiç bi halt yoktu
doktora gıttın bıde sen sekerın gusel cıktı
aman iyi muhabbet edin güzel güzel kötü bişey olmasın herkesin sağlığı iyi olsunda
ne kıskanıyon nan bilmiyorumkismilebiz dün e bebeğe gittik hiç bi halt yoktu
hee bak bu cok onemlı
atlamısım
sana neler dedı elh neler
bı dha agorusme uklaynan dedı bana..
bilmiyorumkismileniyeymiş oo bakimmaklinialirimsmile
bilmiyorumkismileniyeymiş oo bakimmaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?