2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar yemek yedım geldım oglan kıpır kıpır nezmn acıl vede cok ısım var oglan hıc durmuyor.. Ayıptr solemesı tam 1 ekmek arası... Yedım

o ne ya 250 manyak mı bunlar..

kıslar yemek yedım geldım oglan kıpır kıpır nezmn acıl vede cok ısım var oglan hıc durmuyor.. Ayıptr solemesı tam 1 ekmek arası... Yedım

bide bana obur derler..
maşşaalllaahhhhkaydirigubbakcemile2

Benim ikisini de koldan aldılar
Kollarım hala mosmor

herhalde doğumdan sonra dikiş iğnesi dahil tüm iğneleri gözümün önünden kaldırıcam...
hergün bir yerimin morarmasından şeklim değişti...

yuhhhhhhhh ne o yaaaaaa öle ortiiii

olurmu öyle şey ya manyak bunlar araştır iyice bize direk cdyi verdiler fark falanda bahsetmediler hemde 130a yaptık

bide bana obur derler..
Maşşaalllaahhhhkaydirigubbakcemile2

yok kıss ben astım kendımı cok sukr bulntılrda 3 gundr falan az sevıyeye ındıyaa delı gıbı yıyorm ztn ne kılo aldıysm buay aldm sanırm yakında fıle doncem cok korkuyorm

maşallahhh güneşim de abartma istersen delikafadulden

ya ben yarım ekmek ıstedım adam bana 1 ekmek getrms sadece ucu yok yarım anlayısı o demekkı zaten herkes bana baktı karsmda iş arkdsm cocuk dıyokı korkuyom benıde yıcen ne bu dıyor ama bıyandnda gaz veryr ye ye 2 canlısn dıyeee yedım valla dahada olsa yerdım ama ekmek cok yıyorum onu kesemedım bırturlu durum bence vahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…