- Konu Sahibi daemon
-
- #61.221
bilmiyorumkismilebilmiyom karar veremedim yaaaaa:uhm:kek yapim en iyisi havuçlu cevizli
irmik tatlısı yap hem pratık hem lezzetlı.
1 Litre süt,
7 Çorba kaşığı irmik,
14 Çorba kaşığı toz şeker,
1 Su bardağı öğütülmüş ceviz,
1 Paket vanilin,
1 Çorba kaşığı margarin,
2 Tatlı kaşığı tarçın.
HAZIRLANIŞI:
Sütün içine irmiği ve şekeri koyup önce kuvvetli ateşte sonrada kısık ateşte karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Koyulaşınca içine vanilin ve margarini ekleyip iyice çırpın. Boza kıvamına elince tatlının yarısını suyla ıslatılmış tepsiye dökün. Üzerine 5 dakika sonra ceviz ve tarçın karışımının yarısını serpin ve kalan tatlıyı yavaşça gezdirin. En son tepsiyi hafif sallayıp düzleştirin ve kalan cevizide serpin arzu ederseniz vişne sosu ve çikolata sosuda yapabilirsiniz
ohh iyi demişsinnnnalkisalkisalkisamannnnn hepiciğide aynımmm sanki bunlarınnn yaaaaa
bizim kide öle bisde ev aldık diyeee bütün akrabaları(40kişi)bir kerede gözün aydına gelcekmiş
eee 2 ay sonra da bunlar doğum için gelecekkkk tutturduuu kaynanammm gelsinler ayıp olur demeye amannnn bende 2ay sonra gelsin ler işte mevlüde dedim ağırlaştım ben artık kaç aylık hamileyim 40 kişiye ikram hizmet yapamam dedim valla şaşırdı ilk kez böle bişey duydu benden ohhhhh olsun yeter beaaa görümcemmm hayatta çekmiyo ondan çekiniyo kaynanam zaten kimseyi bulaştırmıyooo bizi saf bulduuu valla yokkk artık açtım gözümüüüüüüüüüüüüaklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:aynen öle valla
bazı insan hiç halden anlamaz
hep kendi konussun ister
sanki mecbur millet dinlemeye
aman boşver
dediğin gibi çağır da çıksın aradan
bende öle yapcam valla uğraşamam bunların çeneleriyle
gecen defa da gelinim bi mantı yapsın da cağırsın deyip durmuştu
çağırdık en sonunda
bi süre sustular
anam yok benım kayınvalıdem öle cat kapı gelemes.bilmiyorumkismile
hehe bende çok gülerimmm ozaman kaydirigubbakcemile3
ayy kıyamam yaa
çok iyi anlıyorum seni valla
çok sıkılmıssındır
ayy kıyamam yaa
çok iyi anlıyorum seni valla
çok sıkılmıssındır
irmik tatlısı yap hem pratık hem lezzetlı.
1 Litre süt,
7 Çorba kaşığı irmik,
1 Paket vanilin,
1 Çorba kaşığı margarin,
2 Tatlı kaşığı tarçın.
HAZIRLANIŞI:
Sütün içine irmiği ve şekeri koyup önce kuvvetli ateşte sonrada kısık ateşte karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Koyulaşınca içine vanilin ve margarini ekleyip iyice çırpın. Boza kıvamına elince tatlının yarısını suyla ıslatılmış tepsiye dökün. Üzerine 5 dakika sonra ceviz ve tarçın karışımının yarısını serpin ve kalan tatlıyı yavaşça gezdirin. En son tepsiyi hafif sallayıp düzleştirin ve kalan cevizide serpin arzu ederseniz vişne sosu ve çikolata sosuda yapabilirsiniz
ukla ırmıgı karıstıramazkı bı saat
yorulur cabıkcak:roflol:
aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
ayy eveett içime nasıl fenalıklar gelir benimmm öleeemantı yaptınmı ocekı cagırmandasempatiksalakcinni
heee yaptım
hazır mantı aklinialirimsmile
en kotusude bu..
anlatırlar anlatırlar
sen nasılsın dıye sormak gelmez akıllarına
aman benım annem çok alıngadır valla gunlerce tavır atar öyle desem, bazen telı bırakıyorum dans edıyorum sinirden sonra tekrar hııı hııı dıyorum kendımı motıve edıyorum, o kadar saçma şeylerden buyuk sonuçlar çıkartıyor ki, bazen dıyorum annem dizi seneristi olsaymış başarıdan başarıya koşarmış. eşimde gelır anlatır anlatır ben bişey anlatsam aman takma der geçer, kımse benı dınlemıyo, herkes anlatıp geçiyo, ben de şişiom ama nerdeeee :gitme:
aklinialirimsmile
ayy eveett içime nasıl fenalıklar gelir benimmm öleee
ayy bayılayazarım sıkıntıdan sempatiksalakcinni
en kotusude bu..
anlatırlar anlatırlar
sen nasılsın dıye sormak gelmez akıllarına
yiuurum şunu gruba atsana ordan bakim hafta sonuirmik tatlısı yap hem pratık hem lezzetlı.
1 Litre süt,
7 Çorba kaşığı irmik,
1 Paket vanilin,
1 Çorba kaşığı margarin,
2 Tatlı kaşığı tarçın.
HAZIRLANIŞI:
bazen kapatırken telefonu beni soracak olursan bende iyiyim anne dıyorum laf sokuyorum azıcık. o zaman aklına gelıyor halımı hatrımı sormak. bi de ben başım agrıyo desem annemın kesın daha çok agrıyordur, mıdem agrısa onun gunlerdır agrımıştır, gece uyuyamamışsam annem zaten uyumamıştır, yanı hep konuları kendıne itina ile çevırır.
onlara ayıp=)))
hazır mantı mı...
ayıp len:roflol:
aklinialirimsmile eferim ver gözdağını datlım. neymış öyle 40 kışı..çüşşş, kendı çagırsın onları sende gıt orda kaynaşırsınız. anam hıç halden anlamıyorlar.. benim ki benden çok tırsar valla ters ters bi baktım mı içi çekılır kayınvalıdemın. terbıyesını tam verdım ben onun alsanaalsanasmile
beni de azıcık dınleseler gene o kadar koymayacak mafoldumben
onlara ayıp
hamile kadına mantı mı yaptırılır aklinialirimsmile
sempatiksalakcinni
ohh iyi demişsinnnnalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol:
ben size bombayı annatmadım dimi kızlar
dün 1saatliğine kayınvalideye uğradık hast yakınya mecburen
anlattım işte
doğum fiyatları cok uygun diye orayı tercih ettik zor alcak gel git ama falan dedim
cvp:
Doğumdan paradamı alıyolarmış....
Ben bir insan ancak bu kadar salağa yatar diyorum
bazen kapatırken telefonu beni soracak olursan bende iyiyim anne dıyorum laf sokuyorum azıcık. O zaman aklına gelıyor halımı hatrımı sormak. Bi de ben başım agrıyo desem annemın kesın daha çok agrıyordur, mıdem agrısa onun gunlerdır agrımıştır, gece uyuyamamışsam annem zaten uyumamıştır, yanı hep konuları kendıne itina ile çevırır.
canım benım kıyamam sana ya.Benıde gecen neye sınır oldum.Annem ılk defa yaptı ama boş bulundu sanırım sonra anladı.Abımler başka şehırde.habıre bana dıyokı havalar duzelsın gel senı goreyım dıyo.Dedım anne zor olur hamıleyken dedım.Sen gelcen nasıl olsa gorcen benı dedım.Ben son ay gelebılırm anca çok var sen gel dıyo bana hala.Neyse tamam dedım.Sonra hava guzel olsun bıde gıt abınler senı gorsun demezmı.tepem attı valla.Ya mıllet duşunuyosa onlar gelsın gorsun benı demı hatta abım ben gelıcem dedi.yanı bazen fedakar olunca habıre buluştursunlar dıye fedakar olandan bışey ıstıyolar.Çok bozuldum ama.Zaten dığerlerın olaylarını hıç annatmıyom bıle.sınırden çıldırırım çünkü
yiuurum şunu gruba atsana ordan bakim hafta sonu
grup ne ki CADIARZU
ay benımde yakından tanıdıgım bırılerını anlatıyosun sankı senn..
ne sınır bozucu bı durum onların anlattıkları degıl bu tavrları yuzunden bunalıma gırerım ben..
ben 29 yıldır bununla yaşıyorum canım :gitme:
utanmasalar hamıleyım dıyınce ay bende hamıleyım dıcekler
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?