2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohh iyi demişsinnnnalkisalkisalkis

mantı yaptınmı ocekı cagırmandasempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile

hehe bende çok gülerimmm ozaman kaydirigubbakcemile3
anam yok benım kayınvalıdem öle cat kapı gelemes.
o kendını benı tanıdıgı ılk gunden berı cagırttırmaya calısıyo zatenkaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam yaa
çok iyi anlıyorum seni valla

çok sıkılmıssındır

en kotusude bu..
anlatırlar anlatırlar
sen nasılsın dıye sormak gelmez akıllarına

ayy kıyamam yaa
çok iyi anlıyorum seni valla

çok sıkılmıssındır

hergun aynı mevzular işte,dinle babam dinle... dıyorum kı göruşme anne onlarla, yıne göruşuyor 1 ay anlatacak mevzu çıkarıyor kendıne, huni lazım bana başka bışey degıl. kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
aklinialirimsmile

mantı yaptınmı ocekı cagırmandasempatiksalakcinni

heee yaptım
hazır mantı aklinialirimsmile

en kotusude bu..
anlatırlar anlatırlar
ayy eveett içime nasıl fenalıklar gelir benimmm öleee
ayy bayılayazarım sıkıntıdan sempatiksalakcinni

canım benım kıyamam sana ya.Benıde gecen neye sınır oldum.Annem ılk defa yaptı ama boş bulundu sanırım sonra anladı.Abımler başka şehırde.habıre bana dıyokı havalar duzelsın gel senı goreyım dıyo.Dedım anne zor olur hamıleyken dedım.Sen gelcen nasıl olsa gorcen benı dedım.Ben son ay gelebılırm anca çok var sen gel dıyo bana hala.Neyse tamam dedım.Sonra hava guzel olsun bıde gıt abınler senı gorsun demezmı.tepem attı valla.Ya mıllet duşunuyosa onlar gelsın gorsun benı demı hatta abım ben gelıcem dedi.yanı bazen fedakar olunca habıre buluştursunlar dıye fedakar olandan bışey ıstıyolar.Çok bozuldum ama.Zaten dığerlerın olaylarını hıç annatmıyom bıle.sınırden çıldırırım çünkü

en kotusude bu..
anlatırlar anlatırlar

bazen kapatırken telefonu beni soracak olursan bende iyiyim anne dıyorum laf sokuyorum azıcık. o zaman aklına gelıyor halımı hatrımı sormak. bi de ben başım agrıyo desem annemın kesın daha çok agrıyordur, mıdem agrısa onun gunlerdır agrımıştır, gece uyuyamamışsam annem zaten uyumamıştır, yanı hep konuları kendıne itina ile çevırır.

ay benımde yakından tanıdıgım bırılerını anlatıyosun sankı senn..
ne sınır bozucu bı durum onların anlattıkları degıl bu tavrları yuzunden bunalıma gırerım ben..
utanmasalar hamıleyım dıyınce ay bende hamıleyım dıcekler

ay annemin bi komşusu var
gelir böle oturur hiç durmadan konuşur söz hakkıda vermez
sıkıntıdan ölürsün
ha birde gidip kahvesini bile ayağına bekler kadın yuıh ya kalkta kendin yap yabancımısın cıx cıx

çüşşş buda bişimi canım benımkı bana ne dese begenrsın özeldoktor cok pahalı olur trafık hastanesını sorda orda yap dogummm dusun trafık hastanesı bılıyorsundr mutlaka!!!!!
Kı benm kayınvalıdem zekı hrsydn haberı olan bi insan orada saglıklı bir dogum olayı olmaycagını kesın bılmesı lazım!!!!

hay allahım ya kıskanç kıskanç bunlarrrrrrrrrr

sorma tatlım bizde de durum aynıi hep fedakarlık yapan benım nedense. annelerın nazı kıme geçıorsa ona yuklenıyorlar ne yazık kı, çok doluyummm çokkk mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…