2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
psikolojik olmasın sakın o bulantı aklinialirimsmile

diyorumya bilezik işe yaramadı norml sartlarda azalacagı varms benceee yada dedgın gıbı psıkolojık ama tamamen gecmedı hala bı bulntım olyr ama ksumalrn yannda vız gelır bunlar banaaaa heytttttttttttttttt uleyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn

ben onları hep yamuk katlıyorum sempatiksalakcinni
gel de bana yardım et sabahtan beri bir merdiven çizimiyle uğraşıp duruyorum

mexelinamislinaNIN DEDGI GIBI KAYINVALIDE SENDROMUMU ACABA PUHAHAHAHHA AMA ARAMZ COK IYI BUARALRRRRR BANA YEMEKLER YAPIYORRR PASTA BOREK VS ACABA ÖLECEKMIYIM BEN:)

ay kızlar kötüymüş bu kayınvalde durumu valla!!!:
nazar: Benim neyseki öyle bi problemim yok... Annemden daha çok annem gibi bana... Hem herşeyime yardım ediyor, hem de kafalarımız uyuştuğu için sıkıntı yaşamıyoruz... Normal bi kayınvalde değil de ondan sanırımsempatiksalakcinni
O da benim gibi çatlak azıcık...:roflol::roflol::roflol:
Doğumdan sonra da muhtemelen bana O bakacak...

mexelinamislinaNIN DEDGI GIBI KAYINVALIDE SENDROMUMU ACABA PUHAHAHAHHA AMA ARAMZ COK IYI BUARALRRRRR BANA YEMEKLER YAPIYORRR PASTA BOREK VS ACABA ÖLECEKMIYIM BEN:)

o ne bıcım laf kıs
kayınvalıden ölcektır o yuzden sevap ısleyesı gelmıstır

ben onları hep yamuk katlıyorum sempatiksalakcinni
gel de bana yardım et sabahtan beri bir merdiven çizimiyle uğraşıp duruyorum

sen ne iş yapıyordun cnmmm aman bend eyamuk katlyrdm bana katlatmasnlr dıyeee ama budefada adım becerksıze cıkyorrr eskı işyermde stajerlerıme katlatyrdum ne guselburda en yenı ben oldgm ıcın bana kalıyor katlamalrda dıger cocukda katlyr ama onn işi bana nazaran cok younnnn yanıı yetişemyr

tu tu tuuuu 41 mılyon kere maasallah

aaa doğru belli olur
bilmiyorumkismile

kedime de işetebiliriz sempatiksalakcinni

ay sapıttık iğrençleştik yine sempatiksalakcinni

ay evet o da olur köpüklü köpüklü..

ıyykkk..

nan yoksa geçen sizde içtiğimiz kahveyedemi işe di yada tükürdünüz yoksabilmiyorumkismileakannehirohaoldumsmile:roflol:

benim kaynanamda etkisiz eleman sıfır gibi
olsa da olmasa da değişen birşey yok. çok rahatına düşkündür doğumdan sonra evime bile zor gelir
zaen yazlıkta olacaklar o sıra muhtemelen. annem deli gibi bebek için birşeyler yaparken kaynanamın umrunda değil.
allahtan kötü sözleri yok

yeeevrum ben mimarım ya anacım
çiziktiriyom sabah akşam pc başında.

arcii bizde de durumlar aynı valla..kayınvalidem nötr cok hevesli lafta ama icraat yok.annemdediğin gibi sürekli bişeyler alıyor bana geliyor yardım ediyor isime.maddi anlamda her zmn ztn destek.ama kayınvalidem bi enteresan sanki el gibiyiz bir yandan da diyorum en güzeli böyle.bebeğe baksın yeter.insallah ona da bakar bu rahatlıklabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…