D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #61.261
:içelim:
ay iğrençleştim yine valla susuyom
şimdi güneşim olsa kesin kusardı
hee doğru pardongünesım taktı ya bılezıgını kusmaz artık=))
günesım taktı ya bılezıgını kusmaz artık=))
hee doğru pardon
psikolojik olmasın sakın o bulantı aklinialirimsmileyok bee bi halta yaradıgı yok yafsss 2 gundür unutmusum mıde bulantım normalde azalmıs bende bılezıktn azalıyor sanıyrdm:):)
psikolojik olmasın sakın o bulantı aklinialirimsmile
psikolojik olmasın sakın o bulantı aklinialirimsmile
yok be guselım teknık ressamım kendımz projeyı hazrlayıp cıktı alıp katlıyoruzzz proje katlatacak bi stajerım yok ofıs oldugu için burasıozalıtcı olsam cıldırrdım sanırım nefret edıyrm katlamaktan bunlrı
sorma tatlım bizde de durum aynıi hep fedakarlık yapan benım nedense. annelerın nazı kıme geçıorsa ona yuklenıyorlar ne yazık kı, çok doluyummm çokkk mafoldumben
KISS BİZİM google grup varya onabilmiyorumkismilegrup ne ki CADIARZU
mexelinamislinaNIN DEDGI GIBI KAYINVALIDE SENDROMUMU ACABA PUHAHAHAHHA AMA ARAMZ COK IYI BUARALRRRRR BANA YEMEKLER YAPIYORRR PASTA BOREK VS ACABA ÖLECEKMIYIM BEN:)
ben onları hep yamuk katlıyorum sempatiksalakcinni
gel de bana yardım et sabahtan beri bir merdiven çizimiyle uğraşıp duruyorum
uhhh yevrummmmmmmmmmm:1hug:sorma surulerce proje katladım 2 metre 2 metre hem cıkıt alıyrm hem katlyrm agrı gırdıde ara verdım
ay kızlar kötüymüş bu kayınvalde durumu valla!!!:
nazar:Benim neyseki öyle bi problemim yok... Annemden daha çok annem gibi bana... Hem herşeyime yardım ediyor, hem de kafalarımız uyuştuğu için sıkıntı yaşamıyoruz... Normal bi kayınvalde değil de ondan sanırımsempatiksalakcinni
O da benim gibi çatlak azıcık...:roflol::roflol::roflol:
Doğumdan sonra da muhtemelen bana O bakacak...
aaa doğru belli olur
bilmiyorumkismile
kedime de işetebiliriz sempatiksalakcinni
ay sapıttık iğrençleştik yine sempatiksalakcinni
ay evet o da olur köpüklü köpüklü..
ıyykkk..
nan yoksa geçen sizde içtiğimiz kahveyedemi işe di yada tükürdünüz yoksabilmiyorumkismileakannehirohaoldumsmile:roflol:
ay kızlar kötüymüş bu kayınvalde durumu valla!!!:
nazar:Benim neyseki öyle bi problemim yok... Annemden daha çok annem gibi bana... Hem herşeyime yardım ediyor, hem de kafalarımız uyuştuğu için sıkıntı yaşamıyoruz... Normal bi kayınvalde değil de ondan sanırımsempatiksalakcinni
O da benim gibi çatlak azıcık...:roflol::roflol::roflol:
Doğumdan sonra da muhtemelen bana O bakacak...
sen ne iş yapıyordun cnmmm aman bend eyamuk katlyrdm bana katlatmasnlr dıyeee ama budefada adım becerksıze cıkyorrreskı işyermde stajerlerıme katlatyrdum ne guselburda en yenı ben oldgm ıcın bana kalıyor katlamalrda dıger cocukda katlyr ama onn işi bana nazaran cok younnnn yanıı yetişemyr
nan yoksa geçen sizde içtiğimiz kahveyedemi işe di yada tükürdünüz yoksabilmiyorumkismileakannehirohaoldumsmile:roflol:
benim kaynanamda etkisiz eleman sıfır gibi
olsa da olmasa da değişen birşey yok. çok rahatına düşkündür doğumdan sonra evime bile zor gelir
zaen yazlıkta olacaklar o sıra muhtemelen. annem deli gibi bebek için birşeyler yaparken kaynanamın umrunda değil.
allahtan kötü sözleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?