2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dolunayda ilişkiye girilirse kurt adam olur diye biliyorum ben bilmiyorumkismile
ay şimdi ben asidik su içiyomya..demekki 2-3 sene sonraki çocuğum kız olcaaakkk a.s a.s a.s
bi kız bi erkek oh sositososito
kesin öyle olcak kesin sempatiksalakcinni

gunaydınn.. hayrola nen var[/COLOR][/B]

Uyuyamadım akşam hiç... Kocamın iş durumları karıştı, şirket kapanacak gibi.. Maaşlarda indirim yapalım demiş patronu... Zamanlama süper oldu yani.. E sinirlerim bozuldu biraz tabi... Oğlan da tepişip durdu içimde sabaha kadar... Uyuyamadım hiç...
Hayat işte!! Her zaman iyi gidemiyoo.. Bu da geçecek nasıl olsa :)))

Aynen öle çok komik insanlar :) annem de hep çocukluğundan bu yana çok yumurta yiyen erkeklerin daha çok erkek bebeği olduğuna inanıyor etrafında hep öle olmuş kendi gözlemi :)

:hulya::hulya:

canım sıkma canını..
bak bebegınde huzursu zolmus demekkı durmamıs uzme onu..
hersey yoluna gırer.

geçecek tabi.. her işte bi hayır vardır celinecim emin ol..her ne kadar insan üzülmekten kendini alamasa da ilerde farkediyo olumlu şeylere de sebep olduğunu.. :1hug:

Kurtadam yaklaşımı süper olmuş :roflol::roflol::roflol:
Benim iş yerinde içtiğim suyun ph ı da 6,9 muş... Bizimki ondan mı oğlan oldu şimdi.:roflol::roflol:
İnsan bi önceden söyler di mi ya ....hehehehehesempatiksalakcinni

Demekki vaalla biz ne yumurta nede patates nede başka birşeyi çok yemiyos ne olacak halimiz :) bizim ki allahtan .
zemuszemus
senınkı son anda kıza donmesın

ay yok kıs7 nın uzerınde olması lazım..
senınkı baska bişi yuzunden erkek olmus
kocana haslanmıs patates yedırdın mı
yada yumurta
yada dolnaydamı seettınıs..

aklinialirimsmile

aha da buldum haberi..
Devlet memurları kanununda değişiklik yapılarak, babaya da doğum izni verilmesini öngören kanun tasarsı, gündeme alındı. TBMM Plan Bütçe Komisyonunda bulunan tasarı, Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği komisyonuna gönderildi. Tasarı önce bu komisyonda olgunlaştırılacak, ardından hem Sağlık Aile Çalışma Komisyonu, hem de Plan Bütçe Komisyonlarında ele alınacak.

Tasarı uyarınca devlet memurları ve iş kanununda değişiklik yapılarak, annenin yanı sıra memur ya da işçi olan babaya da doğum izni veriliyor. Baba, 6 aya kadar ücretsiz izin alabilecek ve bu süre 12 aya kadar uzatılabilecek. Ailenin iki yaşına kadar evlat edinmesi durumunda ise, erkeğe de çocuk ile iletişimi güçlendirebilmesi için, evlat edinme tarihinden itibaren 8 hafta ücretli izin verilecek.

SÜT ıZNı ARTIYOR

Tasarı ile halen doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta olan anneye verilen doğum izni süresi ise değişmiyor. Çocuk ikiz ya da daha fazla ise, bu süre 2 hafta daha arttırılacak. Anneye verilen ve mevcut yasalarda günde 1,5 saat olan süt emzirme izni ise 4 ay süresince, günde 3 saate çıkarılıyor. Anneye 4 aydan sonra da, 6 ay daha emzirme izni verilecek ve bu da günde 1,5 saat olarak uygulanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…