- Konu Sahibi daemon
-
- #61.581
senınkı erkek ama kurt adam olcek o zamneyvahedigeldismile
alacakarnlık serısınde oynar
aha da buldum haberi..
Devlet memurları kanununda değişiklik yapılarak, babaya da doğum izni verilmesini öngören kanun tasarsı, gündeme alındı. TBMM Plan Bütçe Komisyonunda bulunan tasarı, Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği komisyonuna gönderildi. Tasarı önce bu komisyonda olgunlaştırılacak, ardından hem Sağlık Aile Çalışma Komisyonu, hem de Plan Bütçe Komisyonlarında ele alınacak.
Tasarı uyarınca devlet memurları ve iş kanununda değişiklik yapılarak, annenin yanı sıra memur ya da işçi olan babaya da doğum izni veriliyor. Baba, 6 aya kadar ücretsiz izin alabilecek ve bu süre 12 aya kadar uzatılabilecek. Ailenin iki yaşına kadar evlat edinmesi durumunda ise, erkeğe de çocuk ile iletişimi güçlendirebilmesi için, evlat edinme tarihinden itibaren 8 hafta ücretli izin verilecek.
SÜT İZNİ ARTIYOR
Tasarı ile halen doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta olan anneye verilen doğum izni süresi ise değişmiyor. Çocuk ikiz ya da daha fazla ise, bu süre 2 hafta daha arttırılacak. Anneye verilen ve mevcut yasalarda günde 1,5 saat olan süt emzirme izni ise 4 ay süresince, günde 3 saate çıkarılıyor. Anneye 4 aydan sonra da, 6 ay daha emzirme izni verilecek ve bu da günde 1,5 saat olarak uygulanacak.
zemuszemus
senınkı son anda kıza donmesın
ay yok kıs7 nın uzerınde olması lazım..
senınkı baska bişi yuzunden erkek olmus
kocana haslanmıs patates yedırdın mı
yada yumurta
yada dolnaydamı seettınıs..
aklinialirimsmile
günaydınnnkaydirigubbakcemile2günaydın gününüz aydın olsun
onu düşünerek dolunayı bekledim ben zaten a.s
geleceği parlak olcak benim oolumun bayanssulusmile
Yok yok dönmes :) ben sürkli görüyom pipisini 12 haftalıkken asistan doktor erkek demişti. o gün bu gündür her ultrasonda pipi görüyos
-tatlicadiarzu-
ya dönersedelikafadulden
Olsun ipeğimiz olur ozaman :) ama kızımı hep oğlum diye sevmiş olurum .
bizim doktor bize hiç pipi göstermedi bilmiyorumkismileYok yok dönmes :) ben sürkli görüyom pipisini 12 haftalıkken asistan doktor erkek demişti. o gün bu gündür her ultrasonda pipi görüyos
günaydınnnkaydirigubbakcemile2
benim oğlumada bı rol ayarlar mı?bilmiyorumkismile
tanıdı falan araya gırer dımı senın oglun
benım coocugumunda gelecegı parlak olsun.
ben kurt adam fılmlerını ızleyıp ona benzetırım yavrumusempatiksalakcinni
bizim doktor bize hiç pipi göstermedi bilmiyorumkismile
oğlumuzun pipisini yani sempatiksalakcinni
ayrıntılıda bile göstermedi..
len!
bizimki de kız olmasın sonra bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
bu gidişimde dicem, "erkekse kanıtla, göster pipisini" dicem sempatiksalakcinni
:roflol:
topikte bana iyi davranırsan ayarlar
aha da ünlü oğlum tekmeliyo, korkmasın dae teyzem, alırım ben tuğberki filme diyo a.s
merhametli yavrum beniiimmm :asigim:
aaa biz de dolunayda şeyetmemişiz demekki sempatiksalakcinni
tamam tamam üzülme hemen :teselli:
askolsun ben kımseye kotu davranmam ki zatenbilmiyorumkismile
aaa biz de dolunayda şeyetmemişiz demekki sempatiksalakcinni
aha da buldum haberi..
Devlet memurları kanununda değişiklik yapılarak, babaya da doğum izni verilmesini öngören kanun tasarsı, gündeme alındı. TBMM Plan Bütçe Komisyonunda bulunan tasarı, Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği komisyonuna gönderildi. Tasarı önce bu komisyonda olgunlaştırılacak, ardından hem Sağlık Aile Çalışma Komisyonu, hem de Plan Bütçe Komisyonlarında ele alınacak.
Tasarı uyarınca devlet memurları ve iş kanununda değişiklik yapılarak, annenin yanı sıra memur ya da işçi olan babaya da doğum izni veriliyor. Baba, 6 aya kadar ücretsiz izin alabilecek ve bu süre 12 aya kadar uzatılabilecek. Ailenin iki yaşına kadar evlat edinmesi durumunda ise, erkeğe de çocuk ile iletişimi güçlendirebilmesi için, evlat edinme tarihinden itibaren 8 hafta ücretli izin verilecek.
SÜT İZNİ ARTIYOR
Tasarı ile halen doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta olan anneye verilen doğum izni süresi ise değişmiyor. Çocuk ikiz ya da daha fazla ise, bu süre 2 hafta daha arttırılacak. Anneye verilen ve mevcut yasalarda günde 1,5 saat olan süt emzirme izni ise 4 ay süresince, günde 3 saate çıkarılıyor. Anneye 4 aydan sonra da, 6 ay daha emzirme izni verilecek ve bu da günde 1,5 saat olarak uygulanacak.
bizim doktor bize hiç pipi göstermedi bilmiyorumkismile
oğlumuzun pipisini yani sempatiksalakcinni
ayrıntılıda bile göstermedi..
len!
bizimki de kız olmasın sonra bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
bu gidişimde dicem, "erkekse kanıtla, göster pipisini" dicem sempatiksalakcinni
tamam tamam üzülme hemen :teselli:
sizinki ilkdördün canım ben hesapladım kaydirigubbakcemile3
askolsun ben kımseye kotu davranmam ki zatenbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?