- Konu Sahibi daemon
-
- #64.241
benim gecelik takımı da içi gösteriyor ama üzerine giyilen yelek tarzı birşeyi var . onu giyince popoyu falan örtüyor
akşama resim ekleyeyim bari..
]
niye canım senin için dememde bi mahsurmu var yoksa sen yada diğerleri hepinizzzzzzzz
doğru olmadığını bende biliyorum canım ama naparsın diğer türlü farkedilip adam yerine konmuyoruz nedenseeeeee aklinialirimsmile
herkes kendi dünyasında konuşup gidiyo yeni gelenlere hiç açık değilsiniz ne yalan söyliyim bari başlığı daha değişik bişi yapsaymışızda her haziran annesi sohbet hevesiyle girip eli boş dönmeselmaz:
kızlar ya sıze bır sey anlatcam ve bana yorum yapmanızı rıca edıyorum...
benım yakın bır akrabam vardı yaslı hasta ıdı hanı ölür falan ıcıme dert olmasın dıye
dün zıyaretıne gıttım annemle .. yaklasık 2 saat kadar yanın da kaldık.
sonra eve geldım.. işte gece 12 de yattım .sonra evın telefonu caldı duydum bılıyorum
esıme uynadırdım ses yok .. esım sana öyle gelmıstır dedı. ama uyuyamıyorum
gözlerım acık kapıyorum yıne acılıyo.sonra yıne caldı yıne hemen esımı dürttüm yıne ses yok
satte baktım saat 02.30 da 03.30 da oldu .
en son korkmaya basladım dualar falan edıyorumen son 05. 00 yıne caldı 2 kez kapandı
ama nerdeyse aglıcam.. 06.30 esım işe gıttı .ben tek kaldım yerımden kalkamıyorum bıle korkudan.
sonra üst kattan tıkırtılar geldı baktım kaynatamlar gıyınmısler gıdıyolar nereye gıdıyosununz böyle
dedım o akraba kaynatamların da akrabası oluyo . işte dıdeler dede ölmüs .. ayy hala korkuyorum ..
Allah beeee:içelim:
ayy ben de 95 olmuşum hiç farketnedimmmm yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3ayrıca 99 olmuşumm alkisalkisalkis delikafadulden hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool: :teytey:
resim beklıyorum canım senden. baktıgım tum gecelıklerde eşim ıtıraz etti, krem rengı don bıle gözukuyor, nerden bulcam usturuplu bırşey bılmıyorum. ayrıca çıkarken ne gıyecegımızı konuşmuşsunuz, geldıgımız kıyafetlerle döncez derım ben, çunku göbek öyle hemen ınmıyor
huzeyfe hanım, ben de buraya en geç gırenler arasındayım, başta gerçekten rahatsız oluyordum, sureklı geyik yapılması benı rahatsız edıyordu selam kımse vermıyordu ama zamanla konulara gırmeye başladım ve baktım ki, topık sureklı gebelık,sıkıntı,soru,çözum gıbı şeylerle geçmıyor, bırbırımızı tanıdık özel hayatımızı açtık,bu nedenle dışarııdan bakan bırı kendını dışlanmış hıssedebılıyor. ayrıca herkes herkesi sevmek zorunda degıl, siz yazın ısrarla yazın bırılerı mutlaka sızı sever, bırakın dıgerlerı de konuşmasın, ustelık bu topıkte kanımın almadıgı bır suru ınsan var ama bırarada olmak zorundayız, bırlıkten güç doguyor, ılımlı sakın olursanız aslında hayal ettıgınız gıbı bıryer olmadıgını anlarsınız.
kız ne diyonnn eyvahedigeldismile ben çok tırsarım öyle şeylerden. ama şöyle bırşey var artık çok ruya görecekmışız haberın olsun dun butun gece anneee anneee dıye bagırmışım eşim sabaah anlatıyor kımbılır ne gördum. korkma bunlar beyın oyunları.
sen dr git bencede yirsun yiurum sonuna kadar böle gitmez heraldeboshayallersmile:uhm:161mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
dr.umu aradım hemen yarın geliyosun diyete başlıyoruz dedi
dedim burdaki klinik cuma gel 100lük yüklücez diyolar dedim
hadisinner ordan hayatlarında onlara hiç 100lük şeker yüklenmişmi dedi
kızdı
yüksek işte gel buraya dedi
ben çikolata pilav beyaz ekmek vs...
hiç bişi yiyemicem hemde iştahımın doruklarındaykenmafoldumben
161mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızdı
ayyy kızlar işlerim acayip yoğun da ne olmuş nan burdaaaaa yine
2 dk boş bırakmaya gelmiyo sizi
aayyy bu arada aşağıda kimler var göremiyom ben yaaa deli olcammmmmm
elhh yiurumm ne yaptın sonuç nedir
ayrıca 99 olmuşumm alkisalkisalkis delikafadulden hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool: :teytey:
kızdı
kızdı
kızdı
ben azcık geçsin doğuma yakın bakayım diyorum kaç kilo olacağımı hala kestiremedimdebayanssulusmilekızlar kadıköyde kompedanda ve loyada çok güzel ve uygun gecelikler&sabahlıklar var.20 tl sabahlık 20-25 tl gecelik.ben aldım gayet güzel.bide picamacık aldım pambıklı çok rahat 24 tl zemuszemus sütyenide yeni incinin aldım 95B.camışvari olduğumdan:)))
ben geldim:sinifsinif:
beni kanın alıyo mu bilmiyorumkismileresim beklıyorum canım senden. baktıgım tum gecelıklerde eşim ıtıraz etti, krem rengı don bıle gözukuyor, nerden bulcam usturuplu bırşey bılmıyorum. ayrıca çıkarken ne gıyecegımızı konuşmuşsunuz, geldıgımız kıyafetlerle döncez derım ben, çunku göbek öyle hemen ınmıyor
huzeyfe hanım, ben de buraya en geç gırenler arasındayım, başta gerçekten rahatsız oluyordum, sureklı geyik yapılması benı rahatsız edıyordu selam kımse vermıyordu ama zamanla konulara gırmeye başladım ve baktım ki, topık sureklı gebelık,sıkıntı,soru,çözum gıbı şeylerle geçmıyor, bırbırımızı tanıdık özel hayatımızı açtık,bu nedenle dışarııdan bakan bırı kendını dışlanmış hıssedebılıyor. ayrıca herkes herkesi sevmek zorunda degıl, siz yazın ısrarla yazın bırılerı mutlaka sızı sever, bırakın dıgerlerı de konuşmasın, ustelık bu topıkte kanımın almadıgı bır suru ınsan var ama bırarada olmak zorundayız, bırlıkten güç doguyor, ılımlı sakın olursanız aslında hayal ettıgınız gıbı bıryer olmadıgını anlarsınız.
kız ne diyonnn eyvahedigeldismile ben çok tırsarım öyle şeylerden. ama şöyle bırşey var artık çok ruya görecekmışız haberın olsun dun butun gece anneee anneee dıye bagırmışım eşim sabaah anlatıyor kımbılır ne gördum. korkma bunlar beyın oyunları.
kızdı
kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?