2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim gecelik takımı da içi gösteriyor ama üzerine giyilen yelek tarzı birşeyi var . onu giyince popoyu falan örtüyor
akşama resim ekleyeyim bari.
.

]

resim beklıyorum canım senden. baktıgım tum gecelıklerde eşim ıtıraz etti, krem rengı don bıle gözukuyor, nerden bulcam usturuplu bırşey bılmıyorum. ayrıca çıkarken ne gıyecegımızı konuşmuşsunuz, geldıgımız kıyafetlerle döncez derım ben, çunku göbek öyle hemen ınmıyor

niye canım senin için dememde bi mahsurmu var yoksa sen yada diğerleri hepinizzzzzzzz

doğru olmadığını bende biliyorum canım ama naparsın diğer türlü farkedilip adam yerine konmuyoruz nedenseeeeee aklinialirimsmile

huzeyfe hanım, ben de buraya en geç gırenler arasındayım, başta gerçekten rahatsız oluyordum, sureklı geyik yapılması benı rahatsız edıyordu selam kımse vermıyordu ama zamanla konulara gırmeye başladım ve baktım ki, topık sureklı gebelık,sıkıntı,soru,çözum gıbı şeylerle geçmıyor, bırbırımızı tanıdık özel hayatımızı açtık,bu nedenle dışarııdan bakan bırı kendını dışlanmış hıssedebılıyor. ayrıca herkes herkesi sevmek zorunda degıl, siz yazın ısrarla yazın bırılerı mutlaka sızı sever, bırakın dıgerlerı de konuşmasın, ustelık bu topıkte kanımın almadıgı bır suru ınsan var ama bırarada olmak zorundayız, bırlıkten güç doguyor, ılımlı sakın olursanız aslında hayal ettıgınız gıbı bıryer olmadıgını anlarsınız.

kız ne diyonnn eyvahedigeldismile ben çok tırsarım öyle şeylerden. ama şöyle bırşey var artık çok ruya görecekmışız haberın olsun dun butun gece anneee anneee dıye bagırmışım eşim sabaah anlatıyor kımbılır ne gördum. korkma bunlar beyın oyunları.

anaaaaaaaaaaaaaaaauummmmmmmmm gızlarrrrr ŞaŞırmıssss

161mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

dr.umu aradım hemen yarın geliyosun diyete başlıyoruz dedi
dedim burdaki klinik cuma gel 100lük yüklücez diyolar dedim
hadisinner ordan hayatlarında onlara hiç 100lük şeker yüklenmişmi dedi
kızdı
yüksek işte gel buraya dedi
ben çikolata pilav beyaz ekmek vs...
hiç bişi yiyemicem hemde iştahımın doruklarındaykenmafoldumben

ayrıca 99 olmuşumm alkisalkisalkis delikafadulden hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool: :teytey:

ayyy kızlar işlerim acayip yoğun da ne olmuş nan burdaaaaa yine
2 dk boş bırakmaya gelmiyo sizi
aayyy bu arada aşağıda kimler var göremiyom ben yaaa deli olcammmmmm
elhh yiurumm ne yaptın sonuç nedir

GULKURUSU KANININ ALMADIĞI KİŞİLERDEN BİRİ BENİM DEMİİİİİİİİ:gitme:

kızlar kadıköyde kompedanda ve loyada çok güzel ve uygun gecelikler&sabahlıklar var.20 tl sabahlık 20-25 tl gecelik.ben aldım gayet güzel.bide picamacık aldım pambıklı çok rahat 24 tl zemuszemus sütyenide yeni incinin aldım 95B.camışvari olduğumdan:)))

sen dr git bencede yirsun yiurum sonuna kadar böle gitmez heraldeboshayallersmile:uhm:

hemen uzulme gıt doktoruna bakalım
artık durdurmak zorundasın kendını
uzme be kendını

ayyy kızlar işlerim acayip yoğun da ne olmuş nan burdaaaaa yine
2 dk boş bırakmaya gelmiyo sizi
aayyy bu arada aşağıda kimler var göremiyom ben yaaa deli olcammmmmm
elhh yiurumm ne yaptın sonuç nedir

bende goremıyom asagıyı

ayyyyyyyyy :gitme:
qerçektende iştahımızın tam açıldığı zamanlar yaa
bende yarın ölçtürücem bi sorun olmazsa
inşallah çıkmaz bende yaa
uf çok zor yemekten kesmekk :sinifsinif:
Allah yardımcın olsun canım

ayy canım tek sorun bu olsun dikkat edersin yediklerine zaten ne kaldı ki doğurmana üzme kendini.gene yersin ama kepek ekmeği.sütlü tatlılar vs.hem avantaj olarak kg almazsın fazla benim bir arkadaşımda çıkmıştı biraz yüksekti dr dikkat et şunları yeme dedi saymıştı bişeyler işte.o da dikkat etti hem de cok kg almadı acaip fit bir hamileydi sen de bunları düşün olumunekankayizsmile

elh üzüldüm adına, ama herşey bebişlerimiz için mecbur katlanacaksın
herşey bir yana manevi olarakta yıpratma kendini, şeker sorununda sitresde çok önemli
geçen doğum yapan arkadaşımdan bahsetmiştim ondada şeker çıkmıştı diyet falan
herkes kilolu doğar bebeği die bekliyordu ama 3,100 kg doğdu
dikkat etmesi falan işe yaradı
ikisininde maşallahı var

ben azcık geçsin doğuma yakın bakayım diyorum kaç kilo olacağımı hala kestiremedimdebayanssulusmile

beni kanın alıyo mu bilmiyorumkismile

KUZUM ÜSÜLMEEEE DİKKAT ET AZCIK YAAUFFFF
YADA TEKRARLAT İSTERSEN KUZU:Saruboceq:

Oyyy kıyamam kuzuma ben ya
Üzülme sakın lütfen dün zaTEN bol keseden yedin milkaları vs leri
Şurda 2-3 ay daha sık dişini sonra normale dönüceksin zaten inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…