2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemen uzulme gıt doktoruna bakalım
artık durdurmak zorundasın kendını
uzme be kendını

bende goremıyom asagıyı
sitede sorun var gene amannn hiç karışmayım bend bişey bozulur üstüme kalır yine:asigim:

ßende 87 hihoyyytsositososito

canım 100 lük yüklese fena olmazdı umarım diyetle hallolur ama sen kendine bi şeker ölçüm cihazı edin şu parmaktan ölçenlerden Onu aç karnına ve tok karnına kullan bence. Birde diyeti muhakkak uygula diyetle beraber ölçümler normal çıkarsa süper diyete dikkat et bol bol salatalık ye hem tok tutuyor hemde şekeri dengeleyen bir besin aklında olsun. Moralinde bozma . Benimde 50 lik 159 çıkmıştı ama 100 lükle tehşis koydular onda tüm sonuçlar iyi çıkınca sorun olmadığı anlaşıldı.

elhim üzülme yaa
ama 50 lik yüksek çıkarsa 100 lük istiyolar seninki niye istemeid annamadım..
neyse canı üzme kendini
sonuçta çaresi olan bişi

hepiniz sağolun kızlar

buarada pembikim şu kilo almama fikrini çok sevdim birden:kedi:

ama ama şeker hastaları sezeryan yapmak zorunda kalıyolarmış dimi kızlar:sinifsinif:

bı bakayım oraya bendeee
ben azcık geçsin doğuma yakın bakayım diyorum kaç kilo olacağımı hala kestiremedimdebayanssulusmile
ukla kuafore gıtme zamanın gelmedımı senın bı organıze yapsakta gıtsek yakın zamnda dıyorum..
bend egecelık ıcın acele etmeyım dıyorum ama
zaten en kucuuk beden almak zorundayım bı ara bakalım mı kıss

sitede sorun var gene amannn hiç karışmayım bend bişey bozulur üstüme kalır yine:asigim:
aman canım bırak böle daha ıyıkaydirigubbakcemile3

gül kurusu sen benıde sefmıyon dımııııı

hepiniz sağolun kızlar

ama ama şeker hastaları sezeryan yapmak zorunda kalıyolarmış dimi kızlar:sinifsinif:

benim arkadasım normal doğurdu hem de çok kolay doğurdu canım ya hani demiştim ya 2 ıkınmış kızı gelmiş işte aynı kişi bu olumunekankayizsmile

hepiniz sağolun kızlar

arkadaşım normal yaptı bilmiyorumkismile

sanırım tansiyon hastaları genelde sezaryen oluyor canım

hepiniz sağolun kızlar

Allah korusun tatlım niye şeker hastası olasın öle şeler getirme aklına nütfen hep iyisini düşün.Allahın iznile doğuma kadar şekerin normal düzeyine inicek biraz sık dişini sonra normal seyrinde devam edicek zaten lütfen üzme kendini opuyorumnanaktan

Canım üzme kendini bence direk diyetisyene ve oradanda endokrin uzmanına git bende de şeker çıktı ilk geçen hafta bugün öğrendim tüm gün salya sümük dolaştım ama doktorlar rahatlattı beni bunlar tedavisi olan hastalıklar allah beterinden saklasın canım

hepiniz sağolun kızlar

Zorunluluk değil canım herşey yolunda giderse normal doğum yapabiliyorlar ama bir dahiliye uzmanınında hazırda bulunması gerekiyor. Ayrıca takma şimdi bunları şeker hastası olmayan birçok kişi de sezeryan yapıyor sonuçta. Sen şekerini stabil tut o gün gelince düşünürsün doğumu. Hem ayrıca gebelik diyabeti şeker hastalığı demek değilki doğumdan 2 ay sonra birdaha yükleme yapılıyor onun sonucu yüksek çıkarda şeker hastası deniliyor onunda oranı %5 takma yani kafana sakın bebeğem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…