D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #64.321
beğencen diye bekliyorum kuşum
beğencen diye bekliyorum kuşum
Ama ama ama o bugun dudağımdan öptü beni hayat öpücüğü verdi bana :sinifsinif:
Hayallerimle oynadı :sinifsinif:
beğendım ben..
archımıme cızdırcem evı
havuzlu triplex bahcelı
esyalrıda sıfırlamak lazım tabı o arada
yaptırırverırız dımı
ayykaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya evet işte bunlara sınır oluyorum evım kıra olsa ona ne yazar nıye merak eder ki bır ınsan bunu. bana trs oldugu için garıbıme gıdıyor. mesela sen bır şey anlatıyorsun o saçma bır soru soruyor ısrarla, memurmusun evın kıra mı, kaç kılosun, yoksa kocanla kusmusun....höytttt bana ters böyle şeyler
[
pembik baaada al ama köşk olsun
elifzel köşkü buyrun dicem ev tlfnunu açınca
Ama ama ama o bugun dudağımdan öptü beni hayat öpücüğü verdi bana :sinifsinif:
Hayallerimle oynadı :sinifsinif:
sempatiksalakcinnipembik baaada al ama köşk olsun
sen onu zorla opmussun öle dedıalsanaalsanasmile
söle kirlettınmı onu
Malikane köşk diil hihoyyyt
slm
asl
htm
klm
abc
herşeyi yazın sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:kız en meraklı kımse o işte..neyse yok öyle bırı şaka yaptım dermişimmm sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya evet işte bunlara sınır oluyorum evım kıra olsa ona ne yazar nıye merak eder ki bır ınsan bunu. bana trs oldugu için garıbıme gıdıyor. mesela sen bır şey anlatıyorsun o saçma bır soru soruyor ısrarla, memurmusun evın kıra mı, kaç kılosun, yoksa kocanla kusmusun....höytttt bana ters böyle şeyler
[
aa kızalr duydunusmuuuVALLA BUGUNE KADAR HİÇ OLMADIGI KADAR VAR HEMDEE TAVAN YAPMIS DURUMDA HORMANLR YUZUNDEN ANASINI SATAYIMMMMM:roflol:
bana alcak pembık sana baskası alsınbilmiyorumkismilepembik baaada al ama köşk olsun
ayıpsın canım benim .. arcii çizittirsin evi yapalım hemensempatiksalakcinni
dae ben cosmoyu kirlettim galba hamile olabilirsempatiksalakcinni
ayy
allah iyiliğini verisn
kopardın beni valla koptum.. :roflol:
öle de soran kimseller yok topikte ama sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
-tatlicadiarzu-
dae ben cosmoyu kirlettim galba hamile olabilirsempatiksalakcinni
kız en meraklı kımse o işte..neyse yok öyle bırı şaka yaptım dermişimmm sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya evet işte bunlara sınır oluyorum evım kıra olsa ona ne yazar nıye merak eder ki bır ınsan bunu. bana trs oldugu için garıbıme gıdıyor. mesela sen bır şey anlatıyorsun o saçma bır soru soruyor ısrarla, memurmusun evın kıra mı, kaç kılosun, yoksa kocanla kusmusun....höytttt bana ters böyle şeyler
[
SAHİDEN EVİN KİRAMI KENDINIZINMI:)eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
ay dimi yaaÖzge güldürdün beni allahta seni güldürsün beni 96-97 yıllarına götürdün birden ozamanlar IRC vardı :) herkes SLM ASL dedi ilk bende kıl olur dum öle yazanlara o günleri hatırladım üniv. ilk yılları PC labratuvarı 20 kadar insan ve hepsi aynı anda IRC de :) ayyy ne günlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?