Ama ama ama o bugun dudağımdan öptü beni hayat öpücüğü verdi bana :sinifsinif:
Hayallerimle oynadı :sinifsinif:
:1shok:
dae ben cosmoyu kirlettim galba hamile olabilirsempatiksalakcinni
nolduuubilmiyorumkismileyauffffffffffff neseffffffffffffffffffff alamıyommmmmmmmmm
nütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sana didim içme o kadar dıyealsanaalsanasmileVodka miller falan karıştrdk bugun bayağı kaydirigubbakcemile3
Hatırlamıyorummm :içelim: :jeyyar:
sen bana ev almıycak mıydın..banamı alcan ortimmm oyyy
ay bu kıss ne düşünceli ya nefes alamadığımı duydu malikane aliyyyyyy banaaa:1hug:Şenizolumunekankayizsmile
alcaksın beni temzle namusumu çabuk :1ninca:
ayyy aramızda şirinleri seçsek sen kesin bilgili şirin olursunnnnZorunluluk değil canım herşey yolunda giderse normal doğum yapabiliyorlar ama bir dahiliye uzmanınında hazırda bulunması gerekiyor. Ayrıca takma şimdi bunları şeker hastası olmayan birçok kişi de sezeryan yapıyor sonuçta. Sen şekerini stabil tut o gün gelince düşünürsün doğumu. Hem ayrıca gebelik diyabeti şeker hastalığı demek değilki doğumdan 2 ay sonra birdaha yükleme yapılıyor onun sonucu yüksek çıkarda şeker hastası deniliyor onunda oranı %5 takma yani kafana sakın bebeğem
:roflol::roflol:ösge melmea ya bişi de
sennen rakı balıka gıdelım mıaklinialirimsmile
nıye ıkı kere yazıon
kıs mel
ayıp kelimeler kullanma topikte
zıcmak fln sempatiksalakcinni
resim beklıyorum canım senden. baktıgım tum gecelıklerde eşim ıtıraz etti, krem rengı don bıle gözukuyor, nerden bulcam usturuplu bırşey bılmıyorum. ayrıca çıkarken ne gıyecegımızı konuşmuşsunuz, geldıgımız kıyafetlerle döncez derım ben, çunku göbek öyle hemen ınmıyor
huzeyfe hanım, ben de buraya en geç gırenler arasındayım, başta gerçekten rahatsız oluyordum, sureklı geyik yapılması benı rahatsız edıyordu selam kımse vermıyordu ama zamanla konulara gırmeye başladım ve baktım ki, topık sureklı gebelık,sıkıntı,soru,çözum gıbı şeylerle geçmıyor, bırbırımızı tanıdık özel hayatımızı açtık,bu nedenle dışarııdan bakan bırı kendını dışlanmış hıssedebılıyor. ayrıca herkes herkesi sevmek zorunda degıl, siz yazın ısrarla yazın bırılerı mutlaka sızı sever, bırakın dıgerlerı de konuşmasın, ustelık bu topıkte kanımın almadıgı bır suru ınsan var ama bırarada olmak zorundayız, bırlıkten güç doguyor, ılımlı sakın olursanız aslında hayal ettıgınız gıbı bıryer olmadıgını anlarsınız.
kız ne diyonnn eyvahedigeldismile ben çok tırsarım öyle şeylerden. ama şöyle bırşey var artık çok ruya görecekmışız haberın olsun dun butun gece anneee anneee dıye bagırmışım eşim sabaah anlatıyor kımbılır ne gördum. korkma bunlar beyın oyunları.
161mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
dr.umu aradım hemen yarın geliyosun diyete başlıyoruz dedi
dedim burdaki klinik cuma gel 100lük yüklücez diyolar dedim
hadisinner ordan hayatlarında onlara hiç 100lük şeker yüklenmişmi dedi
kızdı
yüksek işte gel buraya dedi
ben çikolata pilav beyaz ekmek vs...
hiç bişi yiyemicem hemde iştahımın doruklarındaykenmafoldumben
lısteyı bı daha yapıstırayımda ukla ellemesınn
kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt oleyyy o zaman. ben bınsem kapanmaz kesın. eyvahedigeldismilegülkurusu
yaş kaçtı
kocan neiş yapıyo ev kiramısempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3ne gülüon nan senın kılın yok musempatiksalakcinni
ayıpsın canım benim .. arcii çizittirsin evi yapalım hemensempatiksalakcinni
bakın nefes alamıyorum huuupppp:1shok:banamı alcan ortimmm oyyy
ay bu kıss ne düşünceli ya nefes alamadığımı duydu malikane aliyyyyyy banaaa:1hug:Şenizolumunekankayizsmile
alcaksın beni temzle namusumu çabuk :1ninca:
[/QUOTE]Ya ne ballı hatunsun sen kaydirigubbakcemile3
Kimden ne isticek olsam hemen bitiyosun orda kaydirigubbakcemile3
Bu sefer malikane aldırcam dur o sanada yeter güneşe de banada
Şöle terasında güneşlenirdik bu yaz
QUOTE=OZASFA;12007612]banamı alcan ortimmm oyyy
ayy
allah iyiliğini verisn
kopardın beni valla koptum.. :roflol:
öle de soran kimseller yok topikte ama sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
aa kızalr duydunusmuuu
güneşimin kılları varmıs cok uzunmus..
örüyomus hepsınıbilmiyorumkismile
bana alcak pembık sana baskası alsınbilmiyorumkismile
:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt hollleeeyyyy
Ya ne ballı hatunsun sen kaydirigubbakcemile3
göndertmem gızlı bılgıler var ordasempatiksalakcinnibizim buradaki internet iice afalladı, bir de odada temizlik vardı, iicene koptum ben sizden :gitme::gitme::gitme:
gulkurusu yoksam ben miyim o kişi? bilmiyorumkismile:gitme:
Elh sıkma canını, sen şeker hastası değilsin ki, bu sadece geçici bi durum, gebelik diyabeti, elifzeli görünce unutursun bunları, bol bol yersin çikolata baklavayı
Daee şu listeyi gruba da göndersene (backup amaçlı)
:1shok:
aldattınmı bini:gitme:
ama bende senın coocugunu tasıyorum
nolduuubilmiyorumkismile
sana didim içme o kadar dıyealsanaalsanasmile
sen bana ev almıycak mıydın..
iki tane olsun bı pembık bıde ben alıyım dıdıydınbilmiyorumkismile
sis kardeşsinisssempatiksalakcinni
ay dimi yaa
internet kafelere giderdik o zaman
üniv. de ders fln kırar giderdik hatta sempatiksalakcinni
ay ne gıcık bişidi o sempatiksalakcinni
[/QUOTE]Ya ne ballı hatunsun sen kaydirigubbakcemile3
QUOTE=OZASFA;12007612]banamı alcan ortimmm oyyy
kocannan kavga mı ettın..kaydirigubbakcemile3 bu arada kopardın beni dedın de aklıma geldı, eşin ne iş yapıo senın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen guluyorsun ya aklıma geldı kaç kılosun sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:jeyyar::jeyyar:YOK KEŞKE SADECE UZASA COK SERT CIKIYOR YEWWRUMMMM SANKIM JIELT KULLANDM GIBI HALBUKI HAYYATTA KULLANMAM AMA ESKIDEN ÖLEMYDI YUMUSACKTI YOKTU BILEM:)laelaelaelaelaesositososito
unutmam benama sende heçççç bişeyi unutmuyonmu yauffffff du ben bi tane malikane kapayım sonra sana onu satar daire alırımmmmmmm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?