2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyyy imdattt kötü yola mı düştüm ben şimdi

BAK BENIDE HIC ATLAMAZ KUSUM BENIMMM YAAAA GEL ÖPCEM SENI KACMAAAAA BUGUN SENI KIRLETEN KIRLETENEEE:d İÇTN TABE NASILSA HATRLAMAZSN USTUME KALMAZSN EHUUUEHEHEHEHkaydirigubbakcemileŞeniz[/QUOTE]

sen dolandırıcısın.
insanları senden hamıle kaldım dıye kandırıp paralrını evlerını alıyosun ellerınden

3 günlükbilmiyorumkismile

ben yazmadım onubilmiyorumkismile

ŞİŞTTTTTTTTT DUYMASN KIMSE 3 GUNLK EVLIII 6AYLIK HAMILEEE GULKURUSU ARAMZDAAAA sempatiksalakcinni

şu gecelık işini halledenler bana söylesın ne olur nerden aldıgını, marks spensere baktım hep nine gecelıklerı var, başka nerelere bakim kızlar?

kaydirigubbakcemile3 KISSSS KAC CESIT GECELIGIN VAR EVDEEEEsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni HEHEHE TAMAM TAMAM SUSTUMM UZATMIYOM ŞAKAAAAAAAAAAAAAAA

kızlar kocam beni kopardı..

kızıma açtığım mail adresine kızım napıyorsun? diye mail atmış
ben de iyiyim babacım iyiki beni dünyaya getiriyorsun, seni çok seviyorum. bana hediye mi alacaksın, oyuncak al bana hareket edeninden olsun yazdım..

onun cevabı;

Hay Allahım ya oyuncağını ısırırım senin, sana hareket çeken oyuncak alıcam hehehe :)))

kaydirigubbakcemile3

bence kocan sana oyuncak alcaksempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şu gecelık işini halledenler bana söylesın ne olur nerden aldıgını, marks spensere baktım hep nine gecelıklerı var, başka nerelere bakim kızlar?

gulkurusu senin bey hangi rengi seviyosempatiksalakcinni

hani diceeem şu ki ona göre al

ay özge karnımmmmmm:roflol:

kaydirigubbakcemile3 KISSSS KAC CESIT GECELIGIN VAR EVDEEEEsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni HEHEHE TAMAM TAMAM SUSTUMM UZATMIYOM ŞAKAAAAAAAAAAAAAAA

töbee lülülülülülü sen aldın mı gecelık onu söyle bakayım

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…