2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim evde de tekila var arada göz göze geliyoruz. selam verip geçiyorum ama -tatlicadiarzu-

ben eve tartı almıyorumdelikafadulden sonra bunalıma girerim
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kız soru bankası, bunu da cevaplayım iyi geldı mı bılmıyorum yenı kullanmaya başladım, çatlamadan kullanmak lazıım. ok kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol:
ben de tartımı sakladım sempatiksalakcinni

digital miydi tartınıs..delikafadulden

yok canım ya içime sinmez vicdan yaparım sonra
bi 3 aycık daha sabredecem artık sonra özlediğim yiyemediğim ne varsa tıkıncam, kimse tutamaz beni cokacimcoook

Sen öyle zannet, o zaman da emzirdiğimiz için daha da fazla dikkat etcez :jeyyar:

kızlar dün benim kukuş kızımı gördüm ya
hep ağzını açıp kapatıyo cok komikti
e o yuttuğu suları napıyo :ecrin_bebek:

digital miydi tartınıs..delikafadulden[/QUOTE]

uzaktan kumandalı hemide onunkidelikafadulden

napcaz biz bölesempatiksalakcinni

Şeniz

kuruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuualsanaalsanasmile

walla ben bir haftadır böleyim :) bu arada tv de nekadar çok çikolata reklamı olduğunu öğrendim ama bu hafta sonu saat 4 te ara öğünümde sütlü tatlı yicem kafaya koydum doktor haftada 2 kez 4 te yiyebilirsin canın çok isterse demişti:)

güneşim bu park yatağı geçen bende görmüştüm hoşuma gitti pembesini beğenmiştim fiyatıda uygun bide ayakucundaki torbası hoşuma gitmişti. burada aynısını bulamadım görmeden alma dedi kızlar kumaş bakımından göremediğim için siparişte vermedim. bende burdan aldım artık 1 tane bir benzeri baby 2 go sadece o eşya torbası yok. sen kumaşı iyiyse bak güzel bence

e nereye işiyosempatiksalakcinni

bende dun yaprak dokumunu ızlerken herkesın gecelıklerıne baktım, en çok nunişin gecelıgını begendım kaydirigubbakcemile3

banada haftada bir sütlü tatlı yiyebilirsin dedi
onuda öle kafana göre diil
bir ara öğününü iptal etmek şartıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…