2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mecbur olunca sola yatmak eziyet haline geldi ya... Bi an önce doğurup yüz üstü yatmak istiyom... Bu arada ben 2,5 kiloda kaldım. Bu aydan sonra başlarım heralde almaya :CüvCüv:

2,5 kilomu benneyaptımki ben 8 kilo aldım :sinifsinif:

napcaz biz bölesempatiksalakcinni

Şeniz

kuruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuualsanaalsanasmile

kuruuuuu ne kızzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benim de kızımda göğsüm çatlamıştı göbeğimde bişi yoktu. Çok sinir bozucu oluyo ama gülü seven dikenine de katlanıyo... Geçmiş olsun cnm...:ecrin_bebek:

sagol canım çatlarken resmen hıssedıyorum açılıyor derım. napayım artık orayı gören bı tek kocam var o da ıdare etsın azıcık. zmanla geçer herlade. bilmiyorumkismile

ne diyosunnnn kız benı gaza getırme yalayıp yutcam şimdı hepsını eyvahedigeldismile

7.KUTUCUĞUMU KUTLAYALIM KIZLARRRkaydirigubbakcemile2

magazada gordum kıs zaten cok tatlı bişidi mavısıde vardı ama ben kırmızı ıstyrm sonra geldım nettede fıyatına bakayım dıye netten buldummmm yanı yakndn super

Mecbur olunca sola yatmak eziyet haline geldi ya... Bi an önce doğurup yüz üstü yatmak istiyom... Bu arada ben 2,5 kiloda kaldım. Bu aydan sonra başlarım heralde almaya :CüvCüv:

2,5 kg mu akannehirakannehir
maşallah valla .ben daha ilk ayda aldım o kiloyu

valla he nasıl yatacağımızı şaşırdık:sm_confused:

Dae ev buldun mu?

Bulmadıysan gel Beylikdüzüne çok uyguna yeni siteler var hem de çok güzel, geniiiiş.

Sus kız 63 kg ile şişko mu olunurmuş

ama amaa ben hiç 55 in üzerine çıkmadım ki :gitme:

ehehe
ben didim sana dimiii
doğrudur diyeee sempatiksalakcinni

aaa demek hareketli olmaları iyiymişş..
bende sola yatınca hareketleniyodu
rahatsız oluyo diye dönüyodum

tartı bozuktu bencesempatiksalakcinni
bende rahatsız oluyor diye düşündüm de tam tersiymişbilmiyorumkismile

güneşimmmm kız parçalıcam seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile sen var ya sen kaydirigubbakcemile3

ben de pişmiş sucuk yidim geçenlerde.. ama kendim pişirdim ve çok pişirdim bilmiyorumkismile

dr bana sucuk sosis salam falan yasak die hiç demedi
o yüzden bende hiç kısıtlamadım normal yedim
ne çok nede az CADIARZU
hala da yiorum sempatiksalakcinni

7.KUTUCUĞUMU KUTLAYALIM KIZLARRRkaydirigubbakcemile2
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
magazada gordum kıs zaten cok tatlı bişidi mavısıde vardı ama ben kırmızı ıstyrm sonra geldım nettede fıyatına bakayım dıye netten buldummmm yanı yakndn super

bende kırmızı alırım heralde odamızda kırmızı olcak oglumun mavıden cok kırmızı seylerı var

ilk 6 ay neden sadece anne sütü veriliyor sanıyorsun
başka tad alıpta aradaki farkı anlamasınlar diye kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
bencede öyle olmalı :jeyyar:. zaten bebeklerin damak zevki yok ilk aylarda.
saman gibi mamaları yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…