- Konu Sahibi daemon
-
- #65.681
Mecbur olunca sola yatmak eziyet haline geldi ya... Bi an önce doğurup yüz üstü yatmak istiyom... Bu arada ben 2,5 kiloda kaldım. Bu aydan sonra başlarım heralde almaya :CüvCüv:
daha öncede sormuştun canım mustella demıştım bende
napcaz biz bölesempatiksalakcinni
Şeniz
kuruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuualsanaalsanasmile
Benim de kızımda göğsüm çatlamıştı göbeğimde bişi yoktu. Çok sinir bozucu oluyo ama gülü seven dikenine de katlanıyo... Geçmiş olsun cnm...:ecrin_bebek:
ben yedim geçen pazar bi tane sucuk hatta pastırma bile yedm paçanga böreğinin içinde ama tadımlık yedm hep bide pişmişdi ya doktorum bişey olmaz dedi pişmiş olursa yeniyo biliyorum ben kokoreç bile yedm geçen eşim yerken bi ısırık normalde nefret ederm ama canım çekti aklinialirimsmile
2 ince dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim yağsız peynir
1 bardak yağsız süt
peh kahvaltıya bak:gitme:[/QUO
Kıyamam sana.Afıyet olsun.Kızına sana sağlık olsun annesi.Valla keşke bizde dıkkat etsek yedıklerımıze ne guzel olcak.Ama nerdeeeee
:roflol: :roflol:puhahahahahahahah alemsın kızz gerı aldım parmagımııı
gul kurusu cnm sucuk deıdnde evde ne marka sucuk kullanıyorsunuzzzz:roflol::roflol:
bis gecen gun topıcte ösge cosmo ben viski rakı miller ne bulduysak ıctıksempatiksalakcinni
pişirince yıyebılıyosun canım bırazcık yanı doktor abartmamak sartıyla bıkac kere yıyebılırsın demıstı bana
anam yok ne bulması sokakta kalcas bu gıdısle bıs..
kocıse dıyroum gıdelım karsıya dıye ama yok..
ustelık ısıde karsıda dah aıyı olur dıyorum ama hıc nıyetı yok..
anası babası burda ya bırakamasbilmiyorumkismile
fena bısey benzemıyo
ama gorerek almak en ıyısı..
dolasmak lazım her yerı
unutmuşum..:kedi:eczaneden alabilirmiyim?
Mecbur olunca sola yatmak eziyet haline geldi ya... Bi an önce doğurup yüz üstü yatmak istiyom... Bu arada ben 2,5 kiloda kaldım. Bu aydan sonra başlarım heralde almaya :CüvCüv:
şişkooo şikoooo...
ay bende sola yatınca kımıldıyo dıye donuyorum hemen..
ay emınmı acaba rahatladı ıcın kımıldadıgından bak bende tereddut ettım sımdı..
aammaaaann asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık oldu bu:bbo:
Dae ev buldun mu?
Bulmadıysan gel Beylikdüzüne çok uyguna yeni siteler var hem de çok güzel, geniiiiş.
Sus kız 63 kg ile şişko mu olunurmuş
ehehe
ben didim sana dimiii
doğrudur diyeee sempatiksalakcinni
aaa demek hareketli olmaları iyiymişş..
bende sola yatınca hareketleniyodu
rahatsız oluyo diye dönüyodum
7.KUTUCUĞUMU KUTLAYALIM KIZLARRRkaydirigubbakcemile2
hımm ekşiyse bu bebişler nasıl emio kız onu :sinifsinif:
alabılırsın 70 lıra gıbı bişey.
7.kutucuğumu kutlayalım kızlarrrkaydirigubbakcemile2
hamile kaldığımı öğrendiğim gün doktorun söylediği ilk şey salam sosis. sucuk, konserve yiyecek yasak,
aradan 6 ay geçti yasak hala geçerli midir sizce
zaman aşımı olmuştur demi aklinialirimsmile
ben de pişmiş sucuk yidim geçenlerde.. ama kendim pişirdim ve çok pişirdim bilmiyorumkismile
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey7.KUTUCUĞUMU KUTLAYALIM KIZLARRRkaydirigubbakcemile2
magazada gordum kıs zaten cok tatlı bişidi mavısıde vardı ama ben kırmızı ıstyrm sonra geldım nettede fıyatına bakayım dıye netten buldummmm yanı yakndn super
güneşimmmm kız parçalıcam seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile sen var ya sen kaydirigubbakcemile3
ilk 6 ay neden sadece anne sütü veriliyor sanıyorsun
başka tad alıpta aradaki farkı anlamasınlar diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?