- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #66.081
:roflol: Allah iyiliğini virsin :roflol:
ELHHH ALEMSIN KISSSkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: Allah iyiliğini virsin :roflol:
archim ayıp oluyo ama:gitme:
eve git kavanoz uyu
ben küsünce öle yapıyom
suratınıda görmemiş oluyomsempatiksalakcinni
öyle yapıcam zaten gidicem duş alıcam ve yatıcambenneyaptımki biz nelere katlanıyoruz ama bi kaç ay içinde olsa bana katlanamıyo çokçabuk agresifleşiyo tanıyamıyorum bazen onu aslında çok iyi bi insan ama neden böyle yapıyoki:gitme:
bize gel.benim koca da evde yok. aşkı memnu yu izleriz 2 lafın belini kırarız
neeee çikolata mı aklinialirimsmile
bol fındıklı olsun benimkisi lütfen cokacimcoook
sağol archimim ama hiç aşkı memnu izliycek havam yok gelmese keşke bu gece eve o da gider şimdi kurtlar vadisini izler iyice cinnet geçirirm zaten sinirlenince kasıklarıma vuruyo ağrı :gitme:
sağol archimim ama hiç aşkı memnu izliycek havam yok gelmese keşke bu gece eve o da gider şimdi kurtlar vadisini izler iyice cinnet geçirirm zaten sinirlenince kasıklarıma vuruyo ağrı :gitme:
BEN LOLİPOP YİYOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ŞİMCİKKKKKKKKK:icecream:
üzülme cnmmm herkesnkı ölee duruma alısması gec suryrdur onun
selamlar kızlar bal kavanozu üzülme tatlım benimkide izler kurtlar vadisini ne varsa şu manyak dizide benimkide kızdırdı beni akşam aslında çok sakindir hep o idare eder beni ama bu aralar oda gergin iş stresi diyorum öyle gidiyo bakalım oluyo böyle şeyler neyapalım:1hug:
kız ne söylüyosun yediğini
elhamranın şişecek bir yer şimdi
öyle yapıcam zaten gidicem duş alıcam ve yatıcambenneyaptımki biz nelere katlanıyoruz ama bi kaç ay içinde olsa bana katlanamıyo çokçabuk agresifleşiyo tanıyamıyorum bazen onu aslında çok iyi bi insan ama neden böyle yapıyoki:gitme:
BENDE KURTLAR VADISI HASTASIYIMMM:kedi: