2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

archim ayıp oluyo ama:gitme:

eve git kavanoz uyu
ben küsünce öle yapıyom
suratınıda görmemiş oluyomsempatiksalakcinni

öyle yapıcam zaten gidicem duş alıcam ve yatıcambenneyaptımki biz nelere katlanıyoruz ama bi kaç ay içinde olsa bana katlanamıyo çokçabuk agresifleşiyo tanıyamıyorum bazen onu aslında çok iyi bi insan ama neden böyle yapıyoki:gitme:

öyle yapıcam zaten gidicem duş alıcam ve yatıcambenneyaptımki biz nelere katlanıyoruz ama bi kaç ay içinde olsa bana katlanamıyo çokçabuk agresifleşiyo tanıyamıyorum bazen onu aslında çok iyi bi insan ama neden böyle yapıyoki:gitme:

üzülme cnmmm herkesnkı ölee duruma alısması gec suryrdur onun

bize gel.benim koca da evde yok. aşkı memnu yu izleriz 2 lafın belini kırarız

sağol archimim ama hiç aşkı memnu izliycek havam yok gelmese keşke bu gece eve o da gider şimdi kurtlar vadisini izler iyice cinnet geçirirm zaten sinirlenince kasıklarıma vuruyo ağrı :gitme:

sağol archimim ama hiç aşkı memnu izliycek havam yok gelmese keşke bu gece eve o da gider şimdi kurtlar vadisini izler iyice cinnet geçirirm zaten sinirlenince kasıklarıma vuruyo ağrı :gitme:

üzülme cnm sıkma kendini yat uyu görmessin hemmmmmmmmmm

BEN LOLıPOP YıYOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ŞıMCıKKKKKKKKK:icecream:

selamlar kızlar bal kavanozu üzülme tatlım benimkide izler kurtlar vadisini ne varsa şu manyak dizide benimkide kızdırdı beni akşam aslında çok sakindir hep o idare eder beni ama bu aralar oda gergin iş stresi diyorum öyle gidiyo bakalım oluyo böyle şeyler neyapalım:1hug:

üzülme cnmmm herkesnkı ölee duruma alısması gec suryrdur onun

yok güneşim ya biz kavga etmeyi bile beceremiyoruz onunla hemen parlıyo işinden dolayı çok stresli ve agresif bi insan oldu böyle değildi beni üzdüğünü biliyo sonra defalarca özür diliyo geliyo öpüyo ama bi kere kırdıktan sonra neye yarar ki sanki o an başka biri giriyo vücuduna sinirlenince ama benim bu durumumda beni hep sakin tutması gerekirdi ben buna üzülüyorum işte :gitme:

selamlar kızlar bal kavanozu üzülme tatlım benimkide izler kurtlar vadisini ne varsa şu manyak dizide benimkide kızdırdı beni akşam aslında çok sakindir hep o idare eder beni ama bu aralar oda gergin iş stresi diyorum öyle gidiyo bakalım oluyo böyle şeyler neyapalım:1hug:

BENDE KURTLAR VADISI HASTASIYIMMM:kedi:

kız buyutme.ne oldu oyle eve gıtmek ıstemıcek kadar.Soyle dıye demıyom hakaydirigubbakcemile3anlatırmışın bıde.Neyse.takma boşver.Ya takmayın bukadar ya.onu tak bunu tak nereye kadar.Anlamasın boşver anlamıyosa.Bağırttırmada kendıne bağırmada.Sessiz tepki ver bence.en iisi o.benı gorende dıcek çok anlayışlı.Benım koca gorse bu yazdıklarımı birazda sen uygula bu yazdıklarını der emınımkaydirigubbakcemile3

yoğun saatlerde siliyorlarmış görünen kullanıcıları..
yoğunlaştırıyormuş çünkü sistemlerini..
ya da öle bişi işte..
geçen gün stella link atmıştı onunla ilgili

Back
X