2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kzılar müjde benım kaynatalar 20 gün sonra yolcu alkisalkisalkis

BENDE KURTLAR VADISI HASTASIYIMMM:kedi:

olabilir canım ben ogluma izletmiyorum sonra oda şiddet manyagı oluyo geçen hafta uyumuştu kalkmış içeri geldi sonra gene yatırdım bana ne dese begenirsin anne cemati öldü ben gördüm:roflol:çocuklar kötü şeyleri iyi lerden çabuk kapıyo anacımboshayallersmile

ya kızlar şubatta buluşma vardı gerçekleştimi buluşma

bu gün bı facebook ta bır vıdeo ızledım
ınsanın kısılıklerı cocukların tuvalet alıskanlıgına baslaması ıle alakalı ımıs
bana ılgınc geldı bızımkı nasıl olcak acaba delikafadulden

:) kızlar size birşey itiraf etmek istiyorumben o diziyi evlenene kadar hiç izlememiştim :) ama 1 bölümünde Polat bıçaklanıp hastaneye geldiğinde orada ki acemi hemşire bendim :) sırf eğlence olsun diye bir arkadaşımla gitmiştik o doktor rolünde oynayacaktı hemşire bulamayınca beni almışlardı çok ilginçti.

Bu arada canım acayip magnum çekiyor her dk TV de reklamları dönmeye başladı

bende demin o sinirle gittim öğlen yemekte makarna yememiştim gittim bi tabak makarna yedim peynirli şimdide çikolata söyledim markete bebeğim bari mutlu olsun yiyimde biraz anası mutlu değil:sinifsinif:

ay valla inat yapıyonuz bana hekaydirigubbakcemile

mexelina 1 imzalı foto göndersene bana sempatiksalakcinni
sonunda ünlü bir arkadaşım oldu hihoyyyt

bende dün büyük cornetlerden yedm akşam resmen dondurmaya aşeriyorum ben ya karda bile yedim valla hep guclubacismile

bende demin o sinirle gittim öğlen yemekte makarna yememiştim gittim bi tabak makarna yedim peynirli şimdide çikolata söyledim markete bebeğim bari mutlu olsun yiyimde biraz anası mutlu değil:sinifsinif:
bahaneye de bak sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…