- Konu Sahibi daemon
-
- #6.581
:roflol: ayy canımm benm yaa daha dur baya varr doğuma bulursunuz erkeği ben koymak istedim kızı eşim ben buldumda o bulamadı erkek olursa ayaz koyucam kız olursada eşim suan düşünme aşamasında kaydirigubbakcemile3
melis canım sende hoşğeldin nasılsın iyimisin bebiş nasıl bulantılar ne durumda buyrunnnnnnnnn
:roflol: ayy canımm benm yaa daha dur baya varr doğuma bulursunuz erkeği ben koymak istedim kızı eşim ben buldumda o bulamadı erkek olursa ayaz koyucam kız olursada eşim suan düşünme aşamasında kaydirigubbakcemile3
ya canım sorun bulmakta değil ikimizde buluyoruz birçok isim ama ortada buluşamıyorıuz :sm_confused: bu arada senin gebeliğini erken olduğu neden düşünüyorlar ben orda kaldım ne kadarlık evlisin cnm sen
ayaz çok farklı değşik ve güzel bir isimmiş
sabahları bulantım çok oluyor cnm ama geç kalktıgımda daha az hissediyorum.senin durum nedir kaç haftalık bebişin
ağustosta 1 sene olduu aman canım annem hala cocuk olduğumu düşünüo 21 yasındayım ama erken diyen tek annem değil kkdada sohbet ederken bu kkonuda çok eleştiri aldımm
selam kızlar ben geldim bıcı bıcı yaptım geldim valla kızlar eşim beni bi yıkadı ki mis oldum ya kızlar bişey sorucam banyo yapmaktan sıkılan yada bunalan varmı ben önceden çok severdim saatlerce girerdim hemde hergün şimdi yanlız giremiyorum ve bir an önce çıkmak istiyorum bi nedeni varmıdır sizce
saoll canımm yalnız kanama durdu bi ara oluyodu ama şimdii gectii ama dikkat ediorumm
neden böle düşündükleri bende anlamadım ki bu sitede çok küçük yaşta evli olup hamile olan biçok kişiyi gördüm ve kimsenin ona negatif yönde eleştiri yaptığını pek rastlamadım hem millete ne canım ister yaparsın ister yapmazsın böle bi karar verirken onlarımı sormamz gerekiyormuş bende 87 liyim aynı yaşıtız sayılır hem bi sene olmuş evleneli tam zamanı bence hem genç anne olmak kadar ğüzel bişey olabilirmi.hem 30da doğurcam ikincisine ne zaman vakit bulucam sonra doktor doktor geziceksin mantıken düşünmek gerekirse ki bilimde bunu sölüyor 2oli yaşlar en sağılıklı gebeliğin yaşandığı zamanlar
selam kızlar ben geldim bıcı bıcı yaptım geldim valla kızlar eşim beni bi yıkadı ki mis oldum ya kızlar bişey sorucam banyo yapmaktan sıkılan yada bunalan varmı ben önceden çok severdim saatlerce girerdim hemde hergün şimdi yanlız giremiyorum ve bir an önce çıkmak istiyorum bi nedeni varmıdır sizce
benimde azalıyordu daha doğrusu kanam lekelenmeye dönüyordu tamam kesilecek derken tekrar kanama başlıyordu şu 3 gündür allaha şükür en ufak leke bile yok bana tabletlet fayda etmedi iğneden sonra durdu kanamam
ağustosta 1 sene olduu aman canım annem hala cocuk olduğumu düşünüo 21 yasındayım ama erken diyen tek annem değil kkdada sohbet ederken bu kkonuda çok eleştiri aldımm
neden böle düşündükleri bende anlamadım ki bu sitede çok küçük yaşta evli olup hamile olan biçok kişiyi gördüm ve kimsenin ona negatif yönde eleştiri yaptığını pek rastlamadım hem millete ne canım ister yaparsın ister yapmazsın böle bi karar verirken onlarımı sormamz gerekiyormuş bende 87 liyim aynı yaşıtız sayılır hem bi sene olmuş evleneli tam zamanı bence hem genç anne olmak kadar ğüzel bişey olabilirmi.hem 30da doğurcam ikincisine ne zaman vakit bulucam sonra doktor doktor geziceksin mantıken düşünmek gerekirse ki bilimde bunu sölüyor 2oli yaşlar en sağılıklı gebeliğin yaşandığı zamanlar
bence söylenilenleri dinlemeyip bebişinmi seçmekte iyi yapmışsın çünkü çalışma hayatına başladığında bebek düşüncesi hep erteleniyor ya da çok geç gündeme geliyor. 21 yaş küçük değil tabi şu da var bu senin olgunluğunla ve sorumluluk duygularınla alakalı bir durum. Ne insanlar var 30-35 yaşında ama akılı havalarda bence en iyisini yapmışsın ben de isterdim çok daha önce anne olmayı şu an 31 yaşındayım ama evliliği düşünmüyordum ben .Okulum vardı önce, sonra işim derken hep erteledim geçen sene evlendim bu sene de hemen çocuk istedik Allaha şükür gerçekleşti. Ama bilemiyordum işte bu duygunun bu kadararika bişey olduğunu. Allaha şükür yaşıyoruz şimdinu güzel duyguyu nasip olan herkes sonuna kadar tadını çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?