hee aynı bana benziyooo:jeyyar:
meliscim aslında sen çok şanslıymışsın yaş ilerledikçe sorunlar çıkıyor benim 26 yaşında yumurtalıklarım gayet iyi iken bir yıl sonra tembelleştiler bir arkadaşım 32 yaşında malesef aşılama yapmak zorunda kaldı
dünya hali bilemeyiz tabi ne olacağını Allah aratmasın yine de çok zor kuzenim 8 yıl tedavi gördü ama sonra kendiliğinden oldu :Saruboceq::lepi:biz şanslı olanlardanız şükür ki
ayy canımbnm allahta seni güldürsünnnn nasıl güldümm uzun zamandır hiç böle gülmedim :roflol: :roflol: :roflol:
naniknanik
gül gül duyumlarıma göre hamilelelikte gülerseniz cocugunuzun 5 m. boyu uzuyomuss:jeyyar:ee artık dogurursunuz birer basketcii:jeyyar:
nerden duydugumu sölememnaniknanik
yoktur heralde canım ye ne olucak :))canın ne istiyorsa ye benim bişey istemiyor o daha kötü oluyor suçluluk duygsu hissediyor insan neyse kızlar hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzre belim ağrımaya başladı pcye bakmaktan kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın :a015:
kızlar yarın benim şeker yükleme testim var şimdiden içeceğim glikozu düşünüyorum( inşallah aç karnına bir vukuat olmaz
kızlar yarın benim şeker yükleme testim var şimdiden içeceğim glikozu düşünüyorum( inşallah aç karnına bir vukuat olmaz
kestanenin bi zararı varmıdır yiyicemde birazdan
ben geldim sonundaaaa...
bugün çok yoğundum doğru düzgün giremedimmm..
kız tubikkk
yarın büyük gün
yok canım ne zararı olcak ıyıdır kestane :)) tuba nerelerdesın kızz bır kac gündür fazla gözükmüosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?