Belediyede :) 8:00-16:30 mesai saatleri.. Eve geldim yemek bile yaptım... Şanslıyım yani...hihoyyythihoyyyt
Biz dün akşam eşimle öyle poz vererek fotoğraf çektik, göbekleri çarpıştırdık. delikafadulden
yakaldım kusum dert etme..
ben gıderım ama bı gozumu burda bırakıyorumsempatiksalakcinni
kayınpederımı napcan nan..
uydurukcu asfaaa...
alsanaalsanasmile
kayınpederım hıcte sınırlı deıl.
ama derım sana baarırsempatiksalakcinni
ben çok istedim orayı ama pahalı geldi bana ya heleki şu küvez olayı felan sormaya korktum telefonda fiyatını valla eyvahedigeldismile
kız allah iyiliğini versin sempatiksalakcinni
evet doğtaştan kaydirigubbakcemile3
öff 2 gündür doğru düzgün takip edemedim sizi
gene akşam oldu
ben çıkıyom hepicinizi öptüm
züt annem randevuyu aldım kuaförden 9,30 da orda olcaz
9 da buluşuruz bim in orda
IĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
DAEEE NERE KAYBOLDU ARKADAŞLAR YAAA ÖSLEDİMMMMM:uhm:
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmileHIMMMMMMMM KEM KÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:gitme::kedi:
temem yıvrummm..öff 2 gündür doğru düzgün takip edemedim sizi
gene akşam oldu
ben çıkıyom hepicinizi öptüm
züt annem randevuyu aldım kuaförden 9,30 da orda olcaz
9 da buluşuruz bim in orda
:kedi::kedi: şeyy yok uyumadım:1shok:heee paris dımı ehehehe aynı koltukrlmzzzz :) neseeeee
daeeeee kusum uyudnmu nirelerdesin sen yafsss
sositosositotorpilli celineeeesempatiksalakcinni
evet paris kaydirigubbakcemile3heee paris dımı ehehehe aynı koltukrlmzzzz :) neseeeee
daeeeee kusum uyudnmu nirelerdesin sen yafsss
ay insülin deme
ben kendime enjekte edemem of Allah korusun tamam yemicem
ben su ana kadar uclu test ıcın detaylı ulktrason ıcın sıfaya gıttım..malıyetı gercekten yuksek.ama oradada dogum yapabılmek ıcın ıcım gıdıyor...ssk gecmıyor ozel saglıgımsa hamılelık sonrası basladıgından sadece anlasmalı kurum ındırımı olacak 4500 cıvarı bır rakam verıldı.alternatıf arastırıyorum ve benım gıbı hala karar verememıs aynı dertten muzdarıp anne adayları var buradada..
hastanelerı arayarak dershanelerde olur ya kardes ındırımı,grup ındırımı falan ...bız hepımız burda dogurmak ıstıyoruz bıze fıyat ne olur mu desek delikafadulden
verir verir senın göslerinnn yeterrrrr şeekrimmmm nasılsa zayıflıcazz öle deılmı zayıflarmıyız acaba ben ınanamadm kendı zayflıcama ama
tamam koy topiceaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bende haziran annesiyim ve bebişim bugünkü kontrolde biraz küçük çıktı 1019 g 27artı5 im bide gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 10 gün sonra bidaha gel dedi bilginiz varmı
bende haziran annesiyim ve bebişim bugünkü kontrolde biraz küçük çıktı 1019 g 27artı5 im bide gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 10 gün sonra bidaha gel dedi bilginiz varmı
geçmiş olsun canım ya hayırlı haberlerle gel inşbende haziran annesiyim ve bebişim bugünkü kontrolde biraz küçük çıktı 1019 g 27artı5 im bide gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 10 gün sonra bidaha gel dedi bilginiz varmı
Belİm aĞrıyoooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?