2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HIMMMMMMMM KEM KÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:gitme::kedi:

öff 2 gündür doğru düzgün takip edemedim sizi
gene akşam oldu
ben çıkıyom hepicinizi öptüm

züt annem randevuyu aldım kuaförden 9,30 da orda olcaz
9 da buluşuruz bim in orda

ben çok istedim orayı ama pahalı geldi bana ya heleki şu küvez olayı felan sormaya korktum telefonda fiyatını valla eyvahedigeldismile

ben su ana kadar uclu test ıcın detaylı ulktrason ıcın sıfaya gıttım..malıyetı gercekten yuksek.ama oradada dogum yapabılmek ıcın ıcım gıdıyor...ssk gecmıyor ozel saglıgımsa hamılelık sonrası basladıgından sadece anlasmalı kurum ındırımı olacak 4500 cıvarı bır rakam verıldı.alternatıf arastırıyorum ve benım gıbı hala karar verememıs aynı dertten muzdarıp anne adayları var buradada..
hastanelerı arayarak dershanelerde olur ya kardes ındırımı,grup ındırımı falan ...bız hepımız burda dogurmak ıstıyoruz bıze fıyat ne olur mu desek delikafadulden

kız allah iyiliğini versin sempatiksalakcinni
evet doğtaştan kaydirigubbakcemile3

heee paris dımı ehehehe aynı koltukrlmzzzz :) neseeeee
daeeeee kusum uyudnmu nirelerdesin sen yafsss

gene akşam oldu

görüşürük kuşum

IĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

DAEEE NERE KAYBOLDU ARKADAŞLAR YAAA ÖSLEDİMMMMM:uhm:

HIMMMMMMMM KEM KÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:gitme::kedi:
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
gene akşam oldu

temem yıvrummm..
cumartesı gunu bulusuruz
söz gec kalmıycam:kedi:

heee paris dımı ehehehe aynı koltukrlmzzzz :) neseeeee
daeeeee kusum uyudnmu nirelerdesin sen yafsss
:kedi::kedi: şeyy yok uyumadım:1shok:

valla ne güzel olur keşke sen nasıl doğumdan sonra yaptırdın sağlık sigortası ya bana yapmadılar hangi sigorta bende indirim alabilmek için yaptırmak istedm ama yapmadılar tahlilleri sigortanmı karşıladı senmi verdin peki?

bende haziran annesiyim ve bebişim bugünkü kontrolde biraz küçük çıktı 1019 g 27artı5 im bide gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 10 gün sonra bidaha gel dedi bilginiz varmı

yaa bütün gün yanımda bi stajer vardı bir türlü okuyamadım yazdıklarınızı herşeyi kaçırdım yine :gitme:

verir verir senın göslerinnn yeterrrrr şeekrimmmm nasılsa zayıflıcazz öle deılmı zayıflarmıyız acaba ben ınanamadm kendı zayflıcama ama

Çok sağol canım yaaa :) inşallah bebeğimde bana benzer :) walla ben diyetisyene doğumdan sonrada devam edeceğim sanırım birde anne sütü verirsen bebeğine hemen zayıflarsın diyorlar bebek emerken çok kalori yakıyormuşuz. Gerçi ben kiloları bebeğimden önce aldım Evlendikten sonra 10 kilo aldım şimdide 12 kilo almışım doktora göre doğuma kadar 5 kilo daha alsam offff offff eski ben asla olamam sanırım

bende haziran annesiyim ve bebişim bugünkü kontrolde biraz küçük çıktı 1019 g 27artı5 im bide gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 10 gün sonra bidaha gel dedi bilginiz varmı

aaa gebelik zehirlenmesi ne demek ya çokda küçük değil gibi ama bebeğin aslındaCADIARZU

tansiyonun yüksekmi ki gebelik zehirlenmesinden şüphelendi doktorun.Kilosu bana oldukça normal geldi bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım ya hayırlı haberlerle gel inş

Belİm aĞrıyoooooooooo

böle yat yere yüzüstü
kocan ayaklarınna beline bassın geçeraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…