2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldümaklinialirimsmile
gerginim sinirliyim
siparişimi yanlış yapmışlar
çemkirdim ama rahatlayamadım
öf ösge öfalsanaalsanasmile

aa nası yanlış yapmışlar
naapmışlar ki bilmiyorumkismile

noolcak şimdi
naapcak yoluklar

ya o gerizekalı adama dedimki her birinin eni yarımşar cm olacak
bu ikisinin toplamını yarım santim anlamış
ebatlarda hata var yani
içime o yüzden sinmedi
düzeltlecek bi durumda diil iştebilmiyorumkismile

hoşgeldınde cnm ne siparişi bu kıssss

ne sipariş etmiştin ??

2 yoluk aaakidişime doğum hediyesi yaptırdım ama sölersem duyarlar,süprüsaklinialirimsmile

bilmiyorumkismile
tabi ne oldugunu bilmediğim için annamadım ama bilmiyorumkismile
çikin mi olmuş ki bilmiyorumkismile
olmuştur o olmuştur bilmiyorumkismile

güzel olmuş olmasına
hatta adam benimkileri vitrine koymuş
2 sipariş almış aynısından
ama ince olmuş işte o beni delirtti
tam yarısı kadar yapılmış
napalım artık:sinifsinif:

bak bıze solemzsen öle olur..
bırı kargo vermeyı bılmez bırı sıparıs vermeyı bılmez
napcam ben sizlensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ne ki onnar:ecrin_bebek:

daha 5 haftalık hamılelıgımde soylemeden yaptırdım..allianz a...sımdı bulurlarmıs benı naniknanik testlerımı vs karsılamadı ama 40-50 tl de olsa ındırım aldım ..en son 320 tl mı neydı detaylı ultrason ben 285 gıbı bırsey odedım...
dıger seker yuklemelerımı vs hepsını buradakı ozel hastanede esımın ssk sından faydalanarak yaptırdım..yoksa tansıyon sorunumda var sırf onun ıcın bır dunya ekstra kontrolden gectım ..bobrek ultrasonundan ekg ye kadar tansıyonum hamılelıklemı alakalı baska sebeplemı dıye ...eger hepsıne sıfada gıtmeye kalksaydım sanırım su an tuvaletlerını temızlıyordum parasını odeyemedıgımden :)))delikafadulden

bende doğumdan hemen sonra diyetisyene gitmeyi dünüyorum beraber gidelim valla. Hatta maltepede denge diye bir yer varmış herkes orayı öneriyor. Bu arada bu rol meselesi ne ben kaçırdım

bak bıze solemzsen öle olur..
bırı kargo vermeyı bılmez bırı sıparıs vermeyı bılmez
napcam ben sizlensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ne ki onnar:ecrin_bebek:

bilmemkine:sm_confused:

bende haziran annesiyim ve bebişim bugünkü kontrolde biraz küçük çıktı 1019 g 27artı5 im bide gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 10 gün sonra bidaha gel dedi bilginiz varmı
hayırlı olsun ....1019 gr..hangı hafta ıcın kucuk cıktı ben 22.haftamın ortasında gıttıgımde 486 gr dı ve normal dedı doktorum...

heheh inşallah cnm sana benzer valla buarada verırsınn yaaa neolcakkk inşallah yanii hepmz verebılırzzkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: valla bende gidip o kadar para bayılamam cebimden

bende doğumdan hemen sonra diyetisyene gitmeyi dünüyorum beraber gidelim valla. Hatta maltepede denge diye bir yer varmış herkes orayı öneriyor. Bu arada bu rol meselesi ne ben kaçırdım

Canım denge bize çok yakın ama ben bir kez gezmeye gittim aşağısında eskiden spor salonu da vardı ama çok beğenmemiştim . Şimdi diyetisyene başladım biliyorsun yeditepede muayene normal 130 TL herhangi bir sağlık sigortası geçmiyor. Ama burada kızılay var yine orada güzel diyorlar bakalım belki burada devam ederim belkide başka bir yer araştırırım ama birlikte gideriz daha iyi olur :)

Ya minicik 1 dk bir rol :) kurtlar vadisi dizisi varya polat bir bölünmde 2 yıl falan oluyor bıçaklanıp hastaneye geliyor bizde kapıdan sedyeyle onu alıp içeri müşade odasına götürüyoruz ama ben olduğum anlaşılmıyor bile :) Arkadaşı izlemeye gitmiştim hemşire rolü için getirdikleri kızlar kaçtı bana oynarmısın dediler bende tamam dedim ölelikle oldu yani

dae nerdeki gene

ay ne bilimm yine birdenbire kayboldu yatıp uyudu yine herhalde alsanaalsanasmile

kaçtı uyuyordur yıneee

dedikoducularrr uyumadım ben bı kere..
bi işim vardı onu hallettım o arada
:kedi:

ya kıslar kocam aradı sımdı..
konusurken senı cok sevıyorum dedım.
sen bunu bana uzun zamndır solemıyosun dedı hep ben soleyınce bende dıyosun sadece dedi..
utandım..
ama sanırım haklı..
ama yınede sölenır mı öle ya..
hamılelıkten berı solemıyosun onceden her tel acısımda mutlaka solerdın dedi:kedi:

demekki adamın içine oturuyormuş..
iyi olmus bak artık sık söyle

denge kaynanamın evinin karşısında. orası diyet üzerine epey profesyonel gibi duruyor.
dur ben onlara sorayım çevrelerinde oraya giden var mı??

Canım biz hamileyiz bizim hormolar depreşiyor ama onlar bunuda hissetmedikleri için sadece biz üzülmeyelim diye daha ilgili davranmaya çalışıyorlar birde baba olma duygusu var biz şimdiden anneolacağımızı hissediyoruz ama onlar hala buna alışmaya çalışıyor :)

ee sende pat dıye cıkıyorsn cıkarken ses versene kusum merak edıyzzz böleeee sona gıybet ısıne gıryz
kocanda haklı arada sölee sndeee

daem bizimkide söylemeyip sevgiyi gösterenlerden
bu da benim zoruma gidiyo

sen arada söle adamcaaaza valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…