- Konu Sahibi daemon
-
- #6.641
dilekkk bebişii ve senii öpüorummmmmm
ben bugün saçlarımıda kestirdim eşimin çok kızmasına ramen ne yapayım bakamıyodum şlk defa bu kadar kısa oldu saçlarım oysaki uzatmak için ne kadar beklemiştim ama artık tarayamıyodum bile şimdi rahat ederim belki
pek sorun olmuyomuş canım arkadaşım geçen hafta yaptırdı hatta yanında limon götürmüş ve limonata şeklinde içmiş sade içmekten daha iyi dedi ama yanında biri olursa iyi olur uzun sürüyo belki bişeylete ihtiyaç olabilir istersen sen de yanına limon al bana iyi fikir gi,bi geldi Alllah kolayını verir canım inşallah
anam hangi yarınnn adamın işi uzadıkca uzadıı bayramdan önce evde olsa iyi barii:dilcikar:
sen napıyonnn saat kac senin mesai bitmedimi daha:jeyyar:
canım rabbim kucağına sağa sağlim alayı nasip etsin bebeğini sen içini ferah tut ALLAHIN izni ile bişey olmaz sen çok güçlü bi annesin bebeğinde öle dualarımız seninle tatlım görüşmek üzre
:1hug:
kzılarr çinliler yaptı cinsiyet takvimini şimdide ruslar yapmıss topiklerde gördümm yaptım erkek cıktı
nasilsiniz kizlar?
Asyacim,benim yaptigim ticker mi o?digerini neden denemedin,cicekli bebekliydi istedigin gibi.sana gonderdigim 3. Mesajdaki link calisiyordu.
benim dr da çin takvimine % 90 doğru çıkıyor dedi hatta kendininkide doğru çıkmış
kız ne zaman gelcek senin adam..
benim mesai yok bugun hiiç uğrasamııcaamm, daha sabah evden cıkmadan baanyo yaptım bidaa yapamam kaydirigubbakcemile3
benim çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız çıkıyor gönlüm rus takviminden yana :)
ah kıyamam gel tubicik yiyelim beraber valla saçlarımada zor kıydım ama ne yapayım
hee yapmada bitlennn ..artık forumca bitli takılırıkkaydirigubbakcemile3
bnm adammı hiç sormaa..deli olcam zatii carsamba evde olcakmıs az önce konustuk..gümrük işlerii uzadıkca uzamıs..gümrükte calısan adamlar işlerini dogru düzgün yapmıyokii sonra bizmkide ugrassın böyle..
daha alıs-veriş yapcam evi temizletcem bayrama yetişsek iyi..aman neyse sinirlenince kasıklarıma agrı giriyo..hiç aklıma getirmiyom
sen napcan bayramda...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html kızlar buda rusların cinsiyet takvimiymiş
ya sonucu Türkçeye çevirerek vermedi anlamadım ki şimdi ben
kızlar yarın benim şeker yükleme testim var şimdiden içeceğim glikozu düşünüyorum( inşallah aç karnına bir vukuat olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?