2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada celine cim
evettt
yarın sonunda çift hanelere düşüyorummm...
biraz geç oldu diğerlerine göre ama
olsun
geç olsun güç olmasınnn hihoyyyt

yok kız
oturdular ööle kalkmadılar bile sempatiksalakcinni
gitti zaten şimdi sempatiksalakcinni

ay ne hızı yaa, 3 saattir yemek yapıyom belim koptu zaten yaa..
eskiden daha hızlıydım ben nooldu bana bilmiyom..

dinlen artık annenler gelene kadar
sen gene iyi bişiler yapıyon
ben misafirime baştan gel ama yemekleri sen yaparsın diyorum tabiki sadece teyzemlere anneme diyebiliyorum bunu sempatiksalakcinni

bizim salona face accaz bizde resim falan cekip duruyoz
bi o eksiktiyasempatiksalakcinni

elhh...
kuşummm...
delı gıbı uyumak ıstıyorum hala beennn..
allahtan yemegım var hıc ygrasamıycaktım.
kocıste cıkmıs gelıyomsus şimdi.
aksamları atesım cıkıyo sankı benım ya dunde oldu sımdı yıne cıktı sankıakannehir

kımsecıkler kalmamıs bende cıktım o zamn..
görüşürüz herkese ıyı hafta sonları..

daem dur durrrrr ben burdayım

geldim geldim müşteri geldide yawrum

daem sende gittin galba bende kaçim

öpüldünüs

ay bı bulusamadık surda.
topıc ne buyukmus yevrumm..
neyse bende kactım

akşam yemeğine mi qelicekler çaya mı?

Canim oglen gelicekler. Borek, kek, tatli, salata gibi bisi yani.
Ama cok zahmetli olmazsa sevinirim. kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

Ketem var, peynirli boregim var, elmali kurabiyem var,
Yanina aglayan kek, patatesli kofte ve rus salatasi yapicam.

Baska bildigin basit bi tarif var mi canim?

Elh gözün aydın canım... Valla sırf sonucunu merak ettiğim için girdim ama demiştim ben bişey çıkmayacak gibi geliyor diye. Darısı başıma inşallah pazartesi bakalım.
Bi de kendi doktorumu önereceğim sana ama hem özel hem de erkek sana uymaz yani.
Egepolün methini çok duydum ama hem yenidoğan ünitesi de var ve doğum için bence önemli bi özellik.
Doktorları ile ilgili de sanırım 1 erkek 2 bayan var. Erkek olanı çok övüyorlar ama sana olmaz. Bi de bayan olanlardan birini övüyorlardı diğeri de iyimiş ama suratsızmış o sanırım.
KK da Egepolle ilgili yazılar var bi arat istersen.

selam kızlar ben bugün kızımı gördüm kocaman olmuş1.800 gram artık üst sınırıda aşmış şeker sonuçlarım çok iyi ama yinede bukadar iri olması biraz moralimi bozdu doktorum şekerden olmadığı için içimi rahat tutmam gerektiğini söyledi kordondaki ve rahimdeki kan akışı oldukça iyiymiş ama yinede iri olması beni korkutuyor

aman zeynep iste türlü türlü dert var. ben de benim ki ufak diye üzülüyorum. benim teyzem tam 6,5 kg doğmuş, tabi o zamanlar sezaryen felan da yok. bütün hastane annenemin başına toplanmış bebeği görmek için. valla şimdi 60 yaşında ve oldukça da sağlıklı. tek şikayeti hayatı boyunca kilosuna çok dikkat etmek zorunda kaldığı, çünkü hep biraz tombiş oldu :)

doğru söylüyosun canım kimimiz ufak diye dertleniyoruz kimimiz iri diye işte hayırlısıyla sağlıkla alalımda kucaklarımıza bi rahat edelim.Benim bugün tansiyonumda biraz yüksek çıktı sonra dinlendim birdaha ölçtü o zaman daha iyiydi bu aralar sık sık ölçtür dedi doktorum umarım bugüne özel bir durumdur sabah biraz eşime sinirlenmiştim inşallah sebebi budur

zeynep maasallah kıızna.
doktor sorun yok dedıyse yoktur
endıselenme hiç..

bende 5.750 gr dogmama ragmen hep zayıf olmuusm..
6 aylık bı bebek gıbıymısım nerdeyse dogdugumda ama kendımı bıldım bılelı sıfır beden oldum ben.
sımdı hamılelıkte astım kendımı dogdugum halıme tombalaklıgıma gerı donuyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…