2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah canım benim meraklanma ya
zaten şekerinde yoksa bebeğinin kilolu olması seni hiç hiç korkutmasın
ne qüzel beslemişsin kuzunu benimkide 1.500 gr rekor bizde sanırım kaydirigubbakcemile3
Allah sağlık versin kiloyu düşünme sen yerimseniben

canım dondurmayla kola çekti kocişi yolladım almaya
şimdi qeldi :dance:ben kaçtım kızlar
hadi qörüşürükkk:teytey:

slm kıslar galiba bn dogurup öyle gelicem yanınıza.gelicem diyom gelemiyom kaldım hatayda..

bşi sorcammm bnm cnm acayip toprak cekiyo.aldım zamn zamn yiyorumda..:)aranızda var mıı bnm gibi anaormal aseren:)

suana kadar cnm topraktan baska hiç bşi cekmedi..toprak diyince azım sulanıyoo topraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:)bak yine cekti:)

o bendim kaydirigubbakcemile3 25 haftalık hamileyim.akrapol hastanesine gebelik takibbimi yaptırıyorum.bülent bey cok ilgili bir doktor. ilk kendisi hakkında bilgim yoktu size sorayım demiştim.bende haziran annesi olucam insallah.siz hala akrapole mi devam ediyorsunuz.valla izmirli oldugum için ankara daki hastaneler hakkında pek bilgim de yoktu.bize de sadece askeri hastaneler bakıyor o da allaha emanet.ilgine tesekkür ederim. sizde dogumu akrapoldemi yapıcaksınız

canımm nerelerdesin sen yaa
iyice unuttun bizi valla özledik :1hug: hoşqeldin
sen şimdi belkide beni hatırlamazsın nickimi değiştirdim çünküsempatiksalakcinni
ben tatli_cadi_61

valla öle toz toprak aşerin de ilk seni qörüom kıskaydirigubbakcemile3
sen yakında kocandan pırlanta tek taş yüzükte aşerirsin kaydirigubbakcemile3

aaa yeni nickin hayırlı olsunn cnm...sormaa korkuyorum yakında kremit kil kumm gibi seylere as ericem artık doguracagım cocugu siz düşünün..büyyünce tas yiyen adammmı olur yoksa tas adam mı bilemem:)senin bebiş ne alemde

selam kızlar forumda şuna rastladım okuyan var mı?ben link veremiyorum biri linkli atsa şunu sevabınakaydirigubbakcemile3
kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/265712-bebeginizde-gaz-sorunu-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html

paylaşım için teşekküler. yazın nar olmaz, şimdiden biracık sıkıp suyunu difrize atayım. tabi can havliyle doktorundan hemşiresinden kaçabilirsem veririm :tomato: :tomato: :tomato: zorrrrr ama zor -tatlicadiarzu-

Allahın delisi..
senden normal bişi duysam şaşardım zaten..
başka bişi aşermen beklenmezdi sempatiksalakcinni

artık senin oğluşu yetenek sizsiniz'e çıkarırsın sen kuzum :jeyyar:
benim bebişte iyi teyzesi şuanda miğdemi tekmelemekle meşqul kendisibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…