- Konu Sahibi daemon
-
- #67.781
selam kızlar ben bugün kızımı gördüm kocaman olmuş1.800 gram artık üst sınırıda aşmış şeker sonuçlarım çok iyi ama yinede bukadar iri olması biraz moralimi bozdu doktorum şekerden olmadığı için içimi rahat tutmam gerektiğini söyledi kordondaki ve rahimdeki kan akışı oldukça iyiymiş ama yinede iri olması beni korkutuyor
kızlar ANKARADA AKROPOL HASTANESİNE GİDİYORMUŞSUN DİYEN VE DRUM HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYEN BİRİ VARDI AMA ZİYARETÇİ MSJ SİLİNDİ VE BEN CVP YAZAMADIMMM
İSMİNİDE UNUTTUMMMMM UMARIM BUNU GÖRÜR VE MSJ ATAR CVPLAYAMADIĞIMDAN DOLAYI
ÇOK ÜZÜLDÜMMMMMMMMMMMMMMM
slm kıslar galiba bn dogurup öyle gelicem yanınıza.gelicem diyom gelemiyom kaldım hatayda..
bşi sorcammm bnm cnm acayip toprak cekiyo.aldım zamn zamn yiyorumda..:)aranızda var mıı bnm gibi anaormal aseren:)
suana kadar cnm topraktan baska hiç bşi cekmedi..toprak diyince azım sulanıyoo topraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:)bak yine cekti:)
selam kızlar forumda şuna rastladım okuyan var mı?ben link veremiyorum biri linkli atsa şunu sevabınakaydirigubbakcemile3
kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/265712-bebeginizde-gaz-sorunu-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
slm kıslar galiba bn dogurup öyle gelicem yanınıza.gelicem diyom gelemiyom kaldım hatayda..
bşi sorcammm bnm cnm acayip toprak cekiyo.aldım zamn zamn yiyorumda..:)aranızda var mıı bnm gibi anaormal aseren:)
suana kadar cnm topraktan baska hiç bşi cekmedi..toprak diyince azım sulanıyoo topraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:)bak yine cekti:)
Allahın delisi..
senden normal bişi duysam şaşardım zaten..
başka bişi aşermen beklenmezdi sempatiksalakcinni
unuttum ben seninaniknaniklemmm neydiyonnnnlaelaelaelaelae
unuttum ben seni
sen kimsiniz sempatiksalakcinni
aaa yeni nickin hayırlı olsunn cnm...sormaa korkuyorum yakında kremit kil kumm gibi seylere as ericem artık doguracagım cocugu siz düşünün..büyyünce tas yiyen adammmı olur yoksa tas adam mı bilemem:)senin bebiş ne alemde
hoşgeldin ekonomik bero sempatiksalakcinni
fatih yüreklaelaelaelaelaeyada babanesii
ya siznaniknanik
fatih yüreklaelaelaelaelaeyada babanesii
ya siznaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?