2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi bahçeli..dubleks..sanırım 3 banyolu...her odada 2şer yatak var..alt katta da çekyatlar var...yeni bina..ilgilenirsen tam fiyatını falan sorayım...

evet cnm ilgileniyorum sana zahmet olmazsa sorarmısınn

ahanda buydu:gitme:

http://www.e-bebek.com/body_tulum_v...r_baby_kisa_kollu_body_ailem_ve_ben/FUA-93751

ama kalammıs dun magazalarına gıttımde.
yenı sezonlar gelcekmıs o yuzden bıtırmısler bunnarı:sinifsinif:

valla en yakın zamnda guzel bı süprüs bulcam delı oldum dun

he hehe ıyı yapmıssın ösgeye upsle 1 ay sonra gıder=))

Kızlar ne olmuş buraya tarifler havada uçuşuyo? Canım sadece mantı istiyo ya gece rüyamda yaptım tam yiyecekken kızım uyandırdı.

bak sana kolay ama gerçek mantıdan daha lezzetlı bır mantı tarıfı. 3 yaprak yufka alıyorsun,çiğden kıyma ve soğan rendesını karıştır başka hıç bır şey koyma harcın içine. sonra yufkaları yarım daire gıbı ortadan kes. ve harcı yufkaya ınce ınce sur ve sar. fırın tepsınıne parmak kadar kesıp kesıp yerleştır sardıgın yufkaları. 180 derece pişir kıtır kıtır oldugunda, 1 lıtre sıcak suya 1 tablet et bulyon koy ve pişmiş yufkaların uzerıne dök. 10 dk o şekılde pişsin emsın suyu. sonra sarmısaklı yogurt nane kırmızı biber yak ve dök. afiyet olsun ınanılmaz lezzetlı oluyor.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum
gecen e bebeke gittikya benim herifle
buna bayıldı hemen alalım dedi gitti baktı hepsi 12-15 aylık cocuklar ıcın vardı deli olduk
demekki bitirmişler o sezonu yawrum devamı burdada yoktuohaoldumsmile

şekşiii bi tarafı var demekki onları çeken.. aklinialirimsmile

bütün kargalar beı şekşi bulur ivetaklinialirimsmile

mafoldumbenmafoldumben
burdada aynen yasına gırmiş cocuklar ııcn vardıbilmiyorumkismile

kızlar y. foçada isterseniz bende ayarlarım bizim yazlığın oralardan
hemde fiyatlar cok uygun
sezonluk
2500-3000 falan

foça demekkk bak buda olabilir fiyatıda iyimişşş dur akşam konuşayım kocişle valla bu yıl evde olmak istemiyorum doğurur doğurmaz atcam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…