2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla alaçatıda sahillerin hepsine arabayla gidiliyor..5dk bile almıyor ama yürüme gidilmiyor...en güzeli ılıcadan tutmak yeri...

sonra 14 kilo diyonnn
bende 6 küçük pizza yedim sabah kahvaldımda yarım kaşar peyniri 4 zeytin
az önce yarım ayva yedimm okadar mafoldumben

elh kurabiyeye şeker yerine pudra şekeri koysak daha hafif olma mı acep?

daecim 10dk almaz ama ben o 10dk nasıl olurum onu bilemiyorum...yasak bana ..dr yemek falan yapmak yok tabağını önüne koyacaklar dedi...

sus kız obuuuur, karnımı acıktırıyorsun
hah ahh aban dıyene bak şekşi tombalak seni
hmm anladım canım..ama sen gene de dikkatli ol bir anlık bişey bunlar...ben korkarım sahsen.

bıızmkının ızın vercegını sanmıyorum
sansımı denıycem

ayy kocaya bak
remsne ıskence yapmıs
ay ben acıktıgımı hıssedıyorumda abartı bı sekılde sankı kahvaltı yapmamaıs gıbıyım

hep o azdırıyo bizi zatibilmiyorumkismile

cevızlı kurabıye tarıfını ben mı ekledım topıcealsanaalsanasmile

pudra şekeri de normal şekerin daha ince öğütülmüş hali
bence pek fark olmaz . ne yapsanız da şişko olacaksınız sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla alaçatıda sahillerin hepsine arabayla gidiliyor..5dk bile almıyor ama yürüme gidilmiyor...en güzeli ılıcadan tutmak yeri...

hımmm aklında olsun denk gelirse duyarsan sağdan soldan haber verirmisin doğurur doğurmaz atcam kendimi çeşmeyee

bana bı karga geldı acıyım bakımm neymısss

sus kız obuuuur, karnımı acıktırıyorsun

geldi anacım, artık sansürden geçirmeye karar verdim gelen mailleri sempatiksalakcinni, o yüzden uffak bir gecikme oluuiiir

anacım o işi bi kaç gün önce yapsaydınya :roflol:
valla bilmemki yawrum
zaten kıvamı bi tutturamadık
sende bi öle dene bakalım nolcak ihih:)

birde aklıma şey geldi nişasta kıvam arttırır azcık nişastamı koysakki
ama tarifte ne güzel yapmışlar bizimkiler neden olmuyo

slm kızlar akşam ıçın kıymalı patates yemegı yaptım işlerımı hallettım oturdum netın başına habıre mutfak araştıryorum. dun bırkaç mutfakçıya gıttım ınanın hıç biri tepe home mutfak kadar ındırım ve taksıt yapmadı. sanırım tepe home la bıtırıcez bu işi. oyle mutfaklar var kı ınsanın içi gıdıyor ama çok pahalılar mafoldumben

pudra şekeri de normal şekerin daha ince öğütülmüş hali
bence pek fark olmaz . ne yapsanız da şişko olacaksınız sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol:
yok yok daha hafif olur öle
light olur sempatiksalakcinni
yiyin yiyebildiğiniz kadar sempatiksalakcinni

cicimmmmmmmmmmmmmmmmmm...
bayıldım bayıldıımmmmmmmmmmmm..
oglumun pıpısını gezdırcegım araba geldı
ıcındekı yuzukte cok gusel
tamda parmagıma cuk oturduuu
cok tesekkur ederımmmmmmm...

hımmm aklında olsun denk gelirse duyarsan sağdan soldan haber verirmisin doğurur doğurmaz atcam kendimi çeşmeyee

ılıcada tanıdığımız yok ama alaçatıdan istersen var..hatta arkamda ev sahibimizin evi var sezonluk veriyor kiraya..günlük 200 falan herhalde...

bakın ben sıze tahınlı bır kurabıye tarıfı verıcem bunu yapın parmaklarınızı yemezsenız ben neyim. ne zaman yapsam herkes hazır aldım sanıyor, ınanılmaz hafıf ve lezzetlı ustelık çok kolay...tarıf defterımı alıp gelıyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…