mhtp cım canım merhaba 2 haftadır çeşmeye kahvaltıya gidiyoruzzz ya sana birşey dicem yazın temmuz ağustos ayı için 2 aylık yani yazlık kiralamak istiyoruz denize yürüme mesafesindee odası çok çevrende varmı tanıdığın
sonra 14 kilo diyonnnyok canım basta bende emın olamadım yaparken alhı aradım malzemlerı koydum ama bu sekılsız bısı oldu baska bısey yokmu dıye
bole tarıfte tuhaf oluyo ama pısınce ımmm cok gusel bıseyy..
ya kıslar ben doymuyorum
sabah patateslı yumurta yatım koca tava kahvaltılıklarla kocısle yedık
bıkac saat once ballı sut
brownı ıntense ve 4 adet kurabıye yedım
ve suan acımmeyvahedigeldismile
çeşmemi ne şanslısın kıssssben çeşmedeyim..her isteyince gidemiyorum izmire...
hah ahh aban dıyene bak şekşi tombalak senisus kız obuuuur, karnımı acıktırıyorsun
hmm anladım canım..ama sen gene de dikkatli ol bir anlık bişey bunlar...ben korkarım sahsen.
ayy kocaya bakbende kendimle savaşıyorum yememek için zatensırnaşık şey
dünde eşim çikolata getirdi yemeyeceğim diyorum inatla almadı önümden
bende yedim malesef bilmiyorumkismile
ama kendimi tutunca da çok acıkmıyorum. aslında acıktığımdan da değil pis boğazlığımdan yiyorum
hep o azdırıyo bizi zatibilmiyorumkismile
elh kurabiyeye şeker yerine pudra şekeri koysak daha hafif olma mı acep?
valla alaçatıda sahillerin hepsine arabayla gidiliyor..5dk bile almıyor ama yürüme gidilmiyor...en güzeli ılıcadan tutmak yeri...
bennn bilmiyorumkismileay gruba attım ama hala görünürde yok tarif görebilen vermı
sus kız obuuuur, karnımı acıktırıyorsun
geldi anacım, artık sansürden geçirmeye karar verdim gelen mailleri sempatiksalakcinni, o yüzden uffak bir gecikme oluuiiir
valla bilmemki yawrumelh kurabiyeye şeker yerine pudra şekeri koysak daha hafif olma mı acep?
çeşmemi ne şanslısın kıssss
anacım o işi bi kaç gün önce yapsaydınya :roflol:
(
pudra şekeri de normal şekerin daha ince öğütülmüş hali
bence pek fark olmaz . ne yapsanız da şişko olacaksınız sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bana bı karga geldı acıyım bakımm neymısss
:roflol::roflol:
hımmm aklında olsun denk gelirse duyarsan sağdan soldan haber verirmisin doğurur doğurmaz atcam kendimi çeşmeyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?