2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ya ne geçi benim nerdeyse nisan sonu gelicek mobilya asıl ben yandım eyvahedigeldismile

boyamakta geç kaldık delikafadulden. 2 hafta sonra gelecek mobilya.biz hala oturuyoruz.
bir de kocam boyayacak. inşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde boyar

boyamakta geç kaldık delikafadulden. 2 hafta sonra gelecek mobilya.biz hala oturuyoruz.
bir de kocam boyayacak. inşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde boyar

:roflol::roflol: benimde boyanıcak daha nisanın ilk haftası gelicek boyacı ya da ikinci haftası aman boşver geç gelsin mobilya eve erkenden gelip eskimesin sempatiksalakcinni

elhim benim kargam geldiii
bayıldımmm
accuk bol ama düşcek gibi değil
nası olsa şişerim daha
o nedennen doğumdan sonra zayıflayınca küçültürüm artıkın

:roflol::roflol: benimde boyanıcak daha nisanın ilk haftası gelicek boyacı ya da ikinci haftası aman boşver geç gelsin mobilya eve erkenden gelip eskimesin sempatiksalakcinni

delikafaduldendelikafadulden
sevmekten eskitirim ben onu.
ben en iyisi kızım doğana kadar beşiğinde yatayım. ancak hevesim geçeraklinialirimsmile

bizim duvarı da kocam boyadı, ama nazar değmesin çok titiz çalıştı, yerde tek leke bile görmedim

off benimki pek beceriksizdir . duymasın beni tabi.kesin gene ben boyarım
en son koçtaçdan çalışma masası aldığımızda güya kendisi kuracaktı ama gece 1 e kadar ben kurdum. o da oturup beni izlemişti.
ben en iyisi yol yakınken boşayayım bu kocayı

elhim benim kargam geldiii
bayıldımmm
accuk bol ama düşcek gibi değil
nası olsa şişerim daha
o nedennen doğumdan sonra zayıflayınca küçültürüm artıkın

güle güle kullan yıurum benim
istersen küçült braz bi gümüşçüde sonra gene büyüttürürsün
kargacıya enseyetokat yapsaydın nerde kaldınız diyesempatiksalakcinni

çok ciciymiş kaça aldın sen bunları

eşim teklif vermiş, 6 TL, 5TL de indirim çeki varmış. 1TL + kargoya geldi :)

ayy ne güzel olmuştur o şimdi.
mobilyaları gelmiş miydi?? bende dekorasyonla aklımı bozdum. şu oda gelse de bir an önce yerleştirsem

Canım mobilya derken, tekduvarı komple gardırop ve çalışma masası ile kapattık. Yani bebek odasından daha fazla genç odası gibi oldu. Dolapta 1-2 eksik rötüş var, marangoz onları da tamamlasın çekip koyarım fotoğraflarını.
Bir tek park yatağı eksik kaldı odada

delikafaduldendelikafadulden
sevmekten eskitirim ben onu.
ben en iyisi kızım doğana kadar beşiğinde yatayım. ancak hevesim geçeraklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol:

kız ne diyosun? :kedi:

hepsi öyle aslında archi, bizimki aşırı titiz boyayı süper yaptı ama montaj işine falan gelince adamda 3 boyut görüşü yok, bizde de bana bakıyor öyle işler
bir de titizliğinden çıldırtmaya başlıyor bi süre sonra kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…