2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tamam bitsinde koy resimleri.
pek merak ediyorum bebek odalarını

bende boşayacam archi

olumunekankayizsmile

sositososito

boşayalım elhamra nasılsa geç kalmış sayılmayız. :roflol:

ayy aynı benim kocamı anlatıyorsun akannehirakannehir. onunda eline iş ver 2 sene uğraşsın hiç sıkılmaz.inceler de inceler
dediğin gibi montaj işleri de hep bana bakar. bir de uzaktan bakıp akıl vermez mi şunu şöyle bunu böyle yap diye o zaman cinlerim tepeme çıkıyor.
korkuyorum boyayı da 2 sene de yapacak diye. artık suluboya fırçasıyla boyar odayı

ben bunu biyenmedim bilmiyorumkismile
çok göz yoruyor..
daha modern bişiler bak bence salona.. bilmiyorumkismile
tabi sen bilirsin yine bilmiyorumkismile

evt dimi ben de baktıkça sıkıldım bulamadım bişey bulmuştum da kaydetmişim ama linki yok satılmıştır o da kesin sen de baksana

http://urun.gittigidiyor.com/YASADI...N-DUVAR-STICKERLARI_W0QQidZZ25163103#aciklama
şunu beğendim ben salon için ama solukmu acaba orda fotoğraftan dolayı diyor?bu arada çok uyguna almışsınız

pembik bu iç kapatıcı biraz

bizde de bir duvarın 3 günde bitmesinin sebebi o, bir elinde incecik fırça, diğerinde de tinerli kulak çubuğu
delikafadulden

canım bundan daha güzel modeller var.
bende pek beğenmedim açıkçası

arci özge ile beraber sizi benim salona sticker bulmadan sorumlu bakan olarak atadım hadi buluverin güzel sade modern bişey ben cok sıkıldım bakamıcam dahaaaaaaaaaakannehir

evt dimi ben de baktıkça sıkıldım bulamadım bişey bulmuştum da kaydetmişim ama linki yok satılmıştır o da kesin sen de baksana
salonun neresine ne tarz bir yere düşünüyorsun..
böyle atıyorum büfenin yanına ince uzun bişiy mii
yoksa bomboş bi duvara daha yayvan birşey mi..

öle büfenin ya da tv. nin fln yanına konan uzunca şeyler çok şık duruyor

büfenin yanı koltuğun üstü geniş bir alan sayılır yayvan bişey olacak canım?

ben bebek odasına bordür istiyorum sizce yaptırıyım mı ? yatağının kulplarıyla takım güzel olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…