kıs duvar kağıdı değil o
boyanın üstüne sticker
sticker da 1 tl ye maloldu melmea ya sempatiksalakcinni
kendını tatmin etmeye calısıyr aklı sıra her dakıka atısyz kızzz diğer subelerımzdekıler gorunce sasırıyrlr kavga etmeyn dıyorlr ama biz alıstk bu kavga bile deıl dıyoruzz. allhtannn izne ayrılcam az kaldı kafa dınlıcemmmm hasta ruhlu yuzunden cocumn psıkolojısı bozulck allh korusncocuk bile dogunca rahatlıcak benceeeee
nasıl göbeğin yok kız. handeye ne yaptın bilmiyorumkismile
yanlara doğru mu büyüdü seninki
:roflol:
:) kızzzz cocugu gorsenız sizzz her daım canavar kalırsınz yaaaaa anlatılmaz yasanır ben burda nekdr anltsamda bı kısmı abartı gıbı gelır zaten sıze her dakıka yaptıgını anltsam sok sok sok olrsnzz senın dıyorum üzümümü salsak bu safın ustuneee
ukla senin göbeğin küçükken nefes almakta zorlanıyorsun, bir de göbeğin olsa herhalde maskeyle gezersin artık. Şükret kuzum haline.
nan içerde bebek var 1 kiloluk nere sığıyo bende merak ediyomakannehir
evet canım dötüm büyüdü galiba bilmiyorumkismile:kedi:nasıl göbeğin yok kız. handeye ne yaptın bilmiyorumkismile
yanlara doğru mu büyüdü seninki
kendını tatmin etmeye calısıyr aklı sıra her dakıka atısyz kızzz diğer subelerımzdekıler gorunce sasırıyrlr kavga etmeyn dıyorlr ama biz alıstk bu kavga bile deıl dıyoruzz. allhtannn izne ayrılcam az kaldı kafa dınlıcemmmm hasta ruhlu yuzunden cocumn psıkolojısı bozulck allh korusncocuk bile dogunca rahatlıcak benceeeee
evet canım dötüm büyüdü galiba bilmiyorumkismile:kedi:
günaydın kızlar.meloşşş sen de duvar da harikasınız canım..bal kavanozu ben göremedim senin şu tülü merak ettim
benimki de yanlara ve arkaya doğru büyüdü sempatiksalakcinni
benim kız totoya yerleşti galba sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
Güneşim Allah bilir sen izinde de bu bozuğu özlersin, ara sıra görmeye gidersin sempatiksalakcinni
günaydın kızlar.meloşşş sen de duvar da harikasınız canım..bal kavanozu ben göremedim senin şu tülü merak ettim
benimki de yanlara ve arkaya doğru büyüdü sempatiksalakcinni
benim kız totoya yerleşti galba sempatiksalakcinni
ukla senin göbeğin küçükken nefes almakta zorlanıyorsun, bir de göbeğin olsa herhalde maskeyle gezersin artık. Şükret kuzum haline.
nan içerde bebek var 1 kiloluk nere sığıyo bende merak ediyomakannehir
bana için geniş demekki diyorlardııı ne alaka bende bilmiyorum amaa işte senınde öledir dünürümmm
:) kızzzz cocugu gorsenız sizzz her daım canavar kalırsınz yaaaaa anlatılmaz yasanır ben burda nekdr anltsamda bı kısmı abartı gıbı gelır zaten sıze her dakıka yaptıgını anltsam sok sok sok olrsnzz senın dıyorum üzümümü salsak bu safın ustuneee
kaçıncı haftada izne ayrılıyosun?
hangi melekli duvar kağıdı nan akannehircerennn şu melekli bi duvar kağıdı gg de onu bana atsanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?