2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs duvar kağıdı değil o
boyanın üstüne sticker
sticker da 1 tl ye maloldu melmea ya sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni

Güneşim Allah bilir sen izinde de bu bozuğu özlersin, ara sıra görmeye gidersin sempatiksalakcinni

nasıl göbeğin yok kız. handeye ne yaptın bilmiyorumkismile
yanlara doğru mu büyüdü seninki

benimki de yanlara ve arkaya doğru büyüdü sempatiksalakcinni
benim kız totoya yerleşti galba sempatiksalakcinni

:roflol:

ukla senin göbeğin küçükken nefes almakta zorlanıyorsun, bir de göbeğin olsa herhalde maskeyle gezersin artık. Şükret kuzum haline.

nan içerde bebek var 1 kiloluk nere sığıyo bende merak ediyomakannehir

melmea çok güzel olmuş duvarınız, sen de çok şekersin....Şeniz

kaçıncı haftada izne ayrılıyosun?

günaydın kızlar.meloşşş sen de duvar da harikasınız canım..bal kavanozu ben göremedim senin şu tülü merak ettim

cerennn şu melekli bi duvar kağıdı gg de onu bana atsanaaa

günaydın kızlar.meloşşş sen de duvar da harikasınız canım..bal kavanozu ben göremedim senin şu tülü merak ettim

Günaydın pembik. Dün akşam Beyliciuma uğradık şu Fuar bebe için. Maalesef 1 sene önce kapanmış ama hala güncellememişler web sayfalarını bilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol: Benimkide aynen öyle... Ben de şöyle düşünüyorum... Bi tane bebek de totomda var galiba... İkiz bunlar anacım... Ne olacak bu totolar sonra acaba....eyvahedigeldismile

sempatiksalakcinni

Güneşim Allah bilir sen izinde de bu bozuğu özlersin, ara sıra görmeye gidersin sempatiksalakcinni

kızz töbeee de agzındn yel alsınnn eyvahedigeldismile ama korkuyorm acıl işlerde falan gelmek zorunda kalırmıyım dıye cunku patronm seker gıbı bi adam ona hayır dıyemem

kız stellanın karnı sankı erkek cocugu varmıs gıbı sadece göbekten ıbaret dun solucktm ona untmusm kızda hanı yanlrdanda alıyorlrmısta

doğru ya üzüm 2 dk da onun hakkından gelir.
paket yapıp göndereyim , paketi açar açmaz yüzüne zorro gibi çizik atar.

kaçıncı haftada izne ayrılıyosun?

valla tam bılmıyorum ama calısabıldıgm surece calısmak ıstyrm sonrasına ıznımı kullanmak ıcın bebegımle daha cok vakıt gecırmek ıstıyrm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…