2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar oğlumun odasındaki okyanus duvarı işte bu.

Tabii eşim beni de çekmek istedi, duvarın yarısını ben kapladım

meloşum çok güzel olmuş tatlım duvar süsleri

dünürm sorma grıpde senn neyın var nefes darlıgı falanmı gecmıse baslayamadm cunku acayıp bır proje vr elımde
:1shok:evet maalesef

hmm anladım canım
o zaman tamam.. uygun gibi fiyat.
dediğim gibi bayağı inmişler fiyatı..
bi tül gelsin de ona göre fon a karar verirsin.. belki böyle daha güsel olur

melmeaa cok hoş cıkmışşn kısss maşallhh

:roflol:
ay boşver kız
manyak o belli yani :roflol:

Oğluşun odası guzel olmuş ama sende çok guzel çıkmışsın annesı.Maşallah sana

Son düzenleyen: Moderatör:
uleyyyn sadece dün bide bugun kotuym dedım leynnn oda grıp oldum ondn burnum tıkanıyorrrr aaaaaaaaaaa burnmdn cıkan sesler cocugun dıkkatını dagıtyrmus:):)

:roflol::roflol:
bak bir anda canavar kesildin demekki birşeyin yok
sen o yanındaki çocuğu buraya göndersene.zaten birilerini dövesim var onu azıcık hırpalayayım.

ayy şimdi stellanın göbeğini görüdmmm
ya niye benim göbeğim yokkkk sinir oluyrum kendimeesempatiksalakcinni

çok güzel olmuş duvarın canım avrupa duvar kağıdımı bu ? Ben mobilya aldığımız yerde sordum takımının duvar kağıdını pahalı gibi söyledi sanki bende bi duvarı böyle istiyorum sana kaça maloldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
melmea çok güzel olmuş duvarın.
tabi sende duvara ayrı bir güzellik katmışsın bayanssulusmile. maşallah hepinize

ukla senin göbeğin küçükken nefes almakta zorlanıyorsun, bir de göbeğin olsa herhalde maskeyle gezersin artık. Şükret kuzum haline.

Canım duvar kağıdı değil o, boya ve üzerine sticker yapıştırdık, sadece bir duvarı boyadık bu renge. Bana 1 kutu boyaya, 3 gün için de kocaya mal oldu sadece

kıs duvar kağıdı değil o
boyanın üstüne sticker

sticker da 1 tl ye maloldu melmea ya sempatiksalakcinni

nasıl göbeğin yok kız. handeye ne yaptın bilmiyorumkismile
yanlara doğru mu büyüdü seninki

:roflol:
ay boşver kız
manyak o belli yani :roflol:

kendını tatmin etmeye calısıyr aklı sıra her dakıka atısyz kızzz diğer subelerımzdekıler gorunce sasırıyrlr kavga etmeyn dıyorlr ama biz alıstk bu kavga bile deıl dıyoruzz. allhtannn izne ayrılcam az kaldı kafa dınlıcemmmm hasta ruhlu yuzunden cocumn psıkolojısı bozulck allh korusn cocuk bile dogunca rahatlıcak benceeeee

:roflol::roflol:
bak bir anda canavar kesildin demekki birşeyin yok
sen o yanındaki çocuğu buraya göndersene.zaten birilerini dövesim var onu azıcık hırpalayayım.

:) kızzzz cocugu gorsenız sizzz her daım canavar kalırsınz yaaaaa anlatılmaz yasanır ben burda nekdr anltsamda bı kısmı abartı gıbı gelır zaten sıze her dakıka yaptıgını anltsam sok sok sok olrsnzz senın dıyorum üzümümü salsak bu safın ustuneee

hmm anladım canım
o zaman tamam.. uygun gibi fiyat.
dediğim gibi bayağı inmişler fiyatı..
bi tül gelsin de ona göre fon a karar verirsin.. belki böyle daha güsel olur

ewt odam kuzey cephede kalıyo zaten çok karanlık oluyo şimdiki halinde fon var bide pembeydi perdelerim boyası felan herşeyi pembe kız olsa değiştirmiycektim oğlana dönünce mecbur kaldım önce bi takıcam gerekirse alırım fon dediğin gibi senin perdeni çok beğenmiştim bebim şimdiki perdeme benziyo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…