ay hakkaten göbeğini fln koydun sandım
duvar gözüme bile çarpmadı :roflol:
Kızlar oğlumun odasındaki okyanus duvarı işte bu.
Tabii eşim beni de çekmek istedi, duvarın yarısını ben kapladım
:1shok:evet maalesefdünürm sorma grıpde senn neyın var nefes darlıgı falanmı gecmıse baslayamadm cunku acayıp bır proje vr elımde
Güzel canım, güle güle kullanın
hmm anladım canımsağol özge zaten güneşliğim vardı odanın perdesini değiştirdim ya yeni güneşlik almadım benim camım biraz daha büyük bide balkon camıda var ikisine 280 dedi peşin 180 e anlaştık bide benimkinde yıldız harici ay da var yerimseniben tam aynısı değil ama çok benziyo yan fonları yaptırmadım ama bunu görünce yaptırsammı diye düşünüyorum CADIARZU
:roflol:özürlü özgecım o ozurlu bana bugn dıyokı sabah sabah gelnc eben hafften makyaj yaparım senı dıyor tam 9 da bılgısayarnn basındaaaaaa görmek ıstyrm manykamı ne size ne oluyor dedımyaaa siz müdür yok diye iyice havaya girdnzzz dedım töbe töbe sonra saka yapıyrm falan dedı kıvrdı ama ben ucacaktm tam o sırada gittm ınada 1 saat oyalandm
delikafadulden bende 1.gribi olmuştum amaaan 2.olmasın.seni çok iyi anlıyorum.geçmiş olsun
uleyyyn sadece dün bide bugun kotuym dedım leynnn oda grıp oldum ondn burnum tıkanıyorrrr aaaaaaaaaaa burnmdn cıkan sesler cocugun dıkkatını dagıtyrmus:):)
meloşum çok güzel olmuş tatlım duvar süsleri
:1shok:evet maalesef
ayy şimdi stellanın göbeğini görüdmmm
ya niye benim göbeğim yokkkk sinir oluyrum kendimeesempatiksalakcinni
çok güzel olmuş duvarın canım avrupa duvar kağıdımı bu ? Ben mobilya aldığımız yerde sordum takımının duvar kağıdını pahalı gibi söyledi sanki bende bi duvarı böyle istiyorum sana kaça maloldu?
kıs duvar kağıdı değil oçok güzel olmuş duvarın canım avrupa duvar kağıdımı bu ? Ben mobilya aldığımız yerde sordum takımının duvar kağıdını pahalı gibi söyledi sanki bende bi duvarı böyle istiyorum sana kaça maloldu?
ayy şimdi stellanın göbeğini görüdmmm
ya niye benim göbeğim yokkkk sinir oluyrum kendimeesempatiksalakcinni
:roflol:
ay boşver kız
manyak o belli yani :roflol:
:roflol::roflol:
bak bir anda canavar kesildin demekki birşeyin yok
sen o yanındaki çocuğu buraya göndersene.zaten birilerini dövesim var onu azıcık hırpalayayım.
hmm anladım canım
o zaman tamam.. uygun gibi fiyat.
dediğim gibi bayağı inmişler fiyatı..
bi tül gelsin de ona göre fon a karar verirsin.. belki böyle daha güsel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?