2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla benim sezeryan yapma durumum olursa o zaman perşembe güne gelir inşallah doğumum. sezeryanda 3 gece kalınıyor ya bütün gelecekler hastaneye gelsin sonrasında evde rahat edeyim diyorum.Pazar günüde evime çıkarım. Bütün arkadaşlarım öyle yaptı. Ama normal doğum olursa daha çabuk çıkacağım için eve gelcek kişi sayısı çok olacak. Benim iş çevrem çok fazla onların hepsi duyar duymaz hastaneye gelecek kesin. Genelde bizim sektörde öyle oluyor. Şimdiden herkes tembihlemeye başladı haber vermeyi unutma diye. Bu nedenle bir mail listesi bırakıcam şirkete doğum haberini iş arkadaşlarım iletecek herkeze

benim odun kıvamındaki kocam da hastaneye yatınca altımı temizledi refakatçi gelene kadar sağolsun..bende o zman ağladım tuvaletimi yaptırırken..tabi odunsu kocam bana kızmıştı nie ağlıyosun ne var bunda diye..

onlar bizim herşeyimiz, valla o kadar güzel yaptıki acep boş zamanlarda bu işimi yapıyor diyorum kendi kendime, canım acıtır sandım ama süperdi tek kelimeyle

Ya peki 40 mevliti okuturken birbirimizi cagircaz mi ?? 1 ay boyunca gorusuruz o zaman kaydirigubbakcemile3
valla çağırsakda o telaşla bebekde küçük olacak uzak yerlere gitmek zor olur
sanırım bencebilmiyorumkismilehani bana en yakın dae esmer ve zeynep onlarda gelirmi bilmiyom k.validemde yapıcam çünkü

YAV BİŞEY SORCAMMM BUNU İÇMESEK NE OLİYYYYY
YANİ BEBEKTE İÇMEYİNCE BİŞEY EKSİKLİĞİ OLMUYO DEMİİİ SADECE KRAMP AĞRI İÇİN YANEEEEEEEEbilmiyorumkismile
yok kıs bebeğe bişi oldugu yok..
senin krampların ve adale ağrıların için fln

kızlar ya 2 gündür aniden otururken başım dönüyor
ama sanki beynim sallanıyor bu durumu yaşayan varmıı
acayip bişey yaaaa ayakta olsam %100 düşerim heraldee

Ne iyi kocalariniz var hea, bizimki ben olsem de yapmaz sanirim.
Doktorum fitil vermisti bende onu beceremedim hic yanasmadi bile
kendin yap dedi kullanmadim bende.

dün eşim bebişimi odasının perdesini getirmiş ama denyo adamlar biraz uzun yapmışlar yere değiyo akşama bırakıcam 1 cm kısaltsınlar

kızlar buarada cantaalrını hazırlayıp köşeye koyan oldumu?

valla çağırsakda o telaşla bebekde küçük olacak uzak yerlere gitmek zor olur
sanırım bencebilmiyorumkismilehani bana en yakın dae esmer ve zeynep onlarda gelirmi bilmiyom k.validemde yapıcam çünkü

valla ben müsait olursam gelirim şekerim benim koca uzaktada olsa getirir biliyorsun topiğin şöförü olarak :) ama hepimizin kırkı kaşışıcak o yüzden o zaman ne durumda olcaz bilemedim.

kızlar buarada cantaalrını hazırlayıp köşeye koyan oldumu?

BEN BEBİŞİNKİNİ HAZIRLADIMMMM AMA MALESEFFFF HENÜZ BENİMKİ YOK ORTADA ÇÜNKÜ NE GECELİK NE PİJAMA VARRRRR HENÜZ ALIMADIIII
BEBİŞİNDE SADECE KIYAFETLER HAZIRRRRRRRRRRbilmiyorumkismile

yok yaa nerde daha içine koyucaklarımı bile almadımki :roflol:

cnm aynen bende öleee almadım daha bişi gecen bıkac kısıde hazrla zamanı geldı artk dedı gercı doktr baan erkek dogum falan yok dedı ama ondn bırzda salladım

kızlar ya 2 gündür aniden otururken başım dönüyor
ama sanki beynim sallanıyor bu durumu yaşayan varmıı
acayip bişey yaaaa ayakta olsam %100 düşerim heraldee

bende oluyor bazen.sabah servis beklerken sanki düşecem gibi hissettim ordaki merdivene oturuverdim

Back
X