2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrrr kocisimle buqün oğluşumun küçük beşiğiini (sepetini) aldık qeldikkk:dance:
şimdi bi arkadaşımıza yemeğe davetliyiz oraya qidiorz size haber verim dedm
bi ara resmini çekip eklerim oğluşumun sepetini
qörüşürz kıslarrrrrrrrr :teytey:

Gızzzzzzzzzzz cleo bizde eve gidip yemek yapcaz daha.hayat sana hayat valla.Bizimkide hayatmı yaaaa:roflol:

harry potter ölüm yadigarları

gülmeyin güleni döverim :oklava:
bütün serisini okudum en sonuncu kitabındayım.bütün kitaplarını çok severek okudum tavsiye ederim

ne gülmesi hastasıyım...uyku kaçmasa bile o kitap için gece kalkılır...
sonunu söölim mi?

ne gülmesi hastasıyım...uyku kaçmasa bile o kitap için gece kalkılır...
sonunu söölim mi?

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr
zaten her elime aldığımda son sayfaya elim gidiyor
inat ettim oraya bakmayacağım kaydirigubbakcemile3

aaa benimde 4 kalbim varmış. hiç dikkat etmemiştim
bu yılın çalçene ödülünü alırız artık

aklinialirimsmile aklinialirimsmile çenesi düşükler ödülü bize gelsin

harbi üşengeçlik, içimden cevap veriyorumda bir türlü yazıya geçiremiyorum. konuşunca yazan programlardan olsa...

puhaaa o da guzel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben yeşilim hepinize çalarımsempatiksalakcinni

ıyyy yeşili heç sevmem ne o öyle türbe gibi aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 isteselerde almam o derece yani, yoksa ben çoktan yeşilin her tonu olmuştum da ben ıstemedım sengözlerimebaksanab

nerde kocan, mesai saatlerinden dolayı mı diyorsun
olmasın kuzu sen gel yiyelim biz yine
bırakırız biz seni eve :teselli:

kocamı boşadım sonunda sempatiksalakcinni
gece vardiyasında canım bende bilmiyorum şu an ne yapıyor :))
neyse giderseniz beni de alın yazıktır 2 canlıyım ben kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün bi panikle çıktım işten.. çıkıyorum bile demediğimi sonradan farkettim.Kusura bakmayın. Şimdi geldim eve.. Malum ev işlerine girişeceğim.. Size iyiakşamlar dileyeyim diye açtım hemen pc yi. Şimdilik iyi akşamlar hanımlar.. Öptüm sizi, bebişlerinize de kendinize de iyi davranın....
kaydirigubbakcemile4

aklinialirimsmile aklinialirimsmile çenesi düşükler ödülü bize gelsin

puhaaa o da guzel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ıyyy yeşili heç sevmem ne o öyle türbe gibi aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 isteselerde almam o derece yani, yoksa ben çoktan yeşilin her tonu olmuştum da ben ıstemedım sengözlerimebaksanab

:dilcikar:

harry potter ölüm yadigarları

gülmeyin güleni döverim :oklava:
bütün serisini okudum en sonuncu kitabındayım.bütün kitaplarını çok severek okudum tavsiye ederim

ben ahmet ümit bab-ı esrarı okuyorum daha doğrusu okuma çabasındayım eskiden haftada 1 kitap okurdum hamile kaldığımdan beri ilk zamanlar heyecan ve mutluluktan kafamı veremedim simdi de yorgunluktan sanırım zaman bulamıyorum okumaya yatağa yatınca uykum geliyor hemen .. hamileliğimden bu yana ancak 3-4 kitap bitirebildim.bu arada alışverişkolik ve bebeği diye romantik komedi bir kitap var elimde onu okumak istiyorum bu bitince.bir alışverişkoliğin itirafları diye bir film vardı sinemada bundan birkaç ay önceydi sanırım izleyen varmı aynı yazarın kitabından uyarlanmıştı.gayet güzeldi.
özge senin gibi durmadan alışveriş yapıyor sanırım kitaptaki anne adayı sen de al oku sempatiksalakcinni

nirdesin sennn gıııııııııııııııııııııııı neguzel atraksyonlu bır gun gecrdık amaaa

sabahtan okumay abaslıyım o zamn.

ben kaynanamla kopuyorum ıkı gundur bugunde bende kalıcakhihoyyyt

zannımca sen bir temmuz annesisin :)

evet.. haziran anneleri doguracakki sonra sıra bize gelsin.. kaydirigubbakcemile2
arada sizin sayfaya girip yazdıklarınızı okuyorum.. ALLAHIM saglıkla kurtarsın hepımıziii:Saruboceq:

kızlar bugün bi panikle çıktım işten.. çıkıyorum bile demediğimi sonradan farkettim.Kusura bakmayın. Şimdi geldim eve.. Malum ev işlerine girişeceğim.. Size iyiakşamlar dileyeyim diye açtım hemen pc yi. Şimdilik iyi akşamlar hanımlar.. Öptüm sizi, bebişlerinize de kendinize de iyi davranın....
kaydirigubbakcemile4
hangi ara gittin izin aldın eve gitiin nan

Back
X