- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #74.421
nirdesin sennn gıııııııııııııııııııııııı neguzel atraksyonlu bır gun gecrdık amaaa
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nirdesin sennn gıııııııııııııııııııııııı neguzel atraksyonlu bır gun gecrdık amaaa
ahhh sen var ya sennlmaz: hadi gıt afıyet olsun
yazcan o zaman yiwriimm aman bı işe yaramıyo zaten barnaklarını boşa yorma
zemuszemusKızlar cabuk dogurunda sıra bize gelsinnn opuyorumnanaktan
selam kızlarrrr kocisimle buqün oğluşumun küçük beşiğiini (sepetini) aldık qeldikkk:dance:
şimdi bi arkadaşımıza yemeğe davetliyiz oraya qidiorz size haber verim dedm
bi ara resmini çekip eklerim oğluşumun sepetini
qörüşürz kıslarrrrrrrrr :teytey:
harry potter ölüm yadigarları
gülmeyin güleni döverimklava:
bütün serisini okudum en sonuncu kitabındayım.bütün kitaplarını çok severek okudum tavsiye ederim
stella biz hala ali ustaya gidemedik
kocam evde yok bir başıma kaldım mafoldumben
ne gülmesi hastasıyım...uyku kaçmasa bile o kitap için gece kalkılır...
sonunu söölim mi?
he yohdirrrrrrrraa medipolde küvez parası yokmu süper :teytey:
aaa benimde 4 kalbim varmış. hiç dikkat etmemiştim
bu yılın çalçene ödülünü alırız artık
harbi üşengeçlik, içimden cevap veriyorumda bir türlü yazıya geçiremiyorum. konuşunca yazan programlardan olsa...
ben yeşilim hepinize çalarımsempatiksalakcinni
nerde kocan, mesai saatlerinden dolayı mı diyorsun
olmasın kuzu sen gel yiyelim biz yine
bırakırız biz seni eve :teselli:
:roflol:Gızzzzzzzzzzz cleo bizde eve gidip yemek yapcaz daha.hayat sana hayat valla.Bizimkide hayatmı yaaaa:roflol:
aklinialirimsmile aklinialirimsmile çenesi düşükler ödülü bize gelsin
puhaaa o da guzel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ıyyy yeşili heç sevmem ne o öyle türbe gibi aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 isteselerde almam o derece yani, yoksa ben çoktan yeşilin her tonu olmuştum da ben ıstemedım sengözlerimebaksanab
havaş sempatiksalakcinni
harry potter ölüm yadigarları
gülmeyin güleni döverimklava:
bütün serisini okudum en sonuncu kitabındayım.bütün kitaplarını çok severek okudum tavsiye ederim
zannımca sen bir temmuz annesisin :)
hangi ara gittin izin aldın eve gitiin nankızlar bugün bi panikle çıktım işten.. çıkıyorum bile demediğimi sonradan farkettim.Kusura bakmayın. Şimdi geldim eve.. Malum ev işlerine girişeceğim.. Size iyiakşamlar dileyeyim diye açtım hemen pc yi. Şimdilik iyi akşamlar hanımlar.. Öptüm sizi, bebişlerinize de kendinize de iyi davranın....
![]()