- Konu Sahibi daemon
-
- #74.441
lovfun olsaydı şunu yazardı yinetopukkkkk ben yinee bayılazaaaammm bukaa olur
lovfun olsaydı şunu yazardı yine
tıssssssssssssss sempatiksalakcinni
kıs o zaten 16.30da çıkıyo ya sempatiksalakcinnihangi ara gittin izin aldın eve gitiin nan
sabahtan okumay abaslıyım o zamn.
ben kaynanamla kopuyorum ıkı gundur bugunde bende kalıcakhihoyyyt
ben ahmet ümit bab-ı esrarı okuyorum daha doğrusu okuma çabasındayım eskiden haftada 1 kitap okurdum hamile kaldığımdan beri ilk zamanlar heyecan ve mutluluktan kafamı veremedim simdi de yorgunluktan sanırım zaman bulamıyorum okumaya yatağa yatınca uykum geliyor hemen .. hamileliğimden bu yana ancak 3-4 kitap bitirebildim.bu arada alışverişkolik ve bebeği diye romantik komedi bir kitap var elimde onu okumak istiyorum bu bitince.bir alışverişkoliğin itirafları diye bir film vardı sinemada bundan birkaç ay önceydi sanırım izleyen varmı aynı yazarın kitabından uyarlanmıştı.gayet güzeldi.
özge senin gibi durmadan alışveriş yapıyor sanırım kitaptaki anne adayı sen de al oku sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:lovfun olsaydı şunu yazardı yine
tıssssssssssssss sempatiksalakcinni
ben ahmet ümit bab-ı esrarı okuyorum daha doğrusu okuma çabasındayım eskiden haftada 1 kitap okurdum hamile kaldığımdan beri ilk zamanlar heyecan ve mutluluktan kafamı veremedim simdi de yorgunluktan sanırım zaman bulamıyorum okumaya yatağa yatınca uykum geliyor hemen .. hamileliğimden bu yana ancak 3-4 kitap bitirebildim.bu arada alışverişkolik ve bebeği diye romantik komedi bir kitap var elimde onu okumak istiyorum bu bitince.bir alışverişkoliğin itirafları diye bir film vardı sinemada bundan birkaç ay önceydi sanırım izleyen varmı aynı yazarın kitabından uyarlanmıştı.gayet güzeldi.
özge senin gibi durmadan alışveriş yapıyor sanırım kitaptaki anne adayı sen de al oku sempatiksalakcinni
ayakta doğurursan da ayaktan tedavi sayılıyor sempatiksalakcinni
ben zaten beylikdüzü medicanadayım canım orda da doğurucam hastane çok güzel gittinmi sen hiç
du bekle hepberaber kaycaz o çizgiden yakında sempatiksalakcinniVallana ben zor tutuyom kendımı.hamınefendi çizgimden kaycam yakında haberınız olakaydirigubbakcemile
kocamı boşadım sonunda sempatiksalakcinni
gece vardiyasında canım bende bilmiyorum şu an ne yapıyor :))
neyse giderseniz beni de alın yazıktır 2 canlıyım ben kaydirigubbakcemile3
sen nıye kayıyon yıvrumVallana ben zor tutuyom kendımı.hamınefendi çizgimden kaycam yakında haberınız olakaydirigubbakcemile
kayın anneciğini yisinler..sempatiksalakcinniyaa mutluysan propplem yok beeebeeemmmmmbend ebugun gıtcmmm ne yapayım sana yemek didi banaaa kayın annem:)
:roflol::roflol:
bende aksine daha çok kitap okumaya başladım uykum kaçıyor uyuyamıyorum çünkü
ahmet ümit in beyoğlu rapsodisi var bende de ama bir türlü okumak kısmet olmadı nedense.
annelik sanatı diye bir kitap okudum arada o da güzeldi ama bebek doğduktan sonra ergenliğe kadar olan dönemi anlatıyor.
harry potter bitince ahmet ümit e başlayayım barim
meloşşşşşşşşş burdaysan ses ver sana aldığım doğum fiyatlarını söyleyeyim özel sigorta için. birde senin sigorta şirketin neydi ???
sen nıye kayıyon yıvrum
kayın anneciğini yisinler..sempatiksalakcinni
bugun noldugunu annatsın nan buırı sabahtan berı basladım okumaya bı eksın yok
bab-ı esrar ı da okudum, onunda sonunu söölim mi?
valla ben de senin gibiyim, her gece taş çatlasa 10 sayfa okuyabiliyorum. Musa diye bir kitaba başladım, o da maşallah ansiklopedi gibi. eşim diyor ki adam bir ulus yarattı, sen daha bir bebek bile yaratamadın diye.
tamam canım sen kesin günü saati söyle alırız biz seni
arabayla hemencik geliriz zaten
beyoğlu rapsodisi ahmet ümitin en iyi kitaplarından biri. ama benim favorim patasana, ahmet ümit seviyorsan onu mutlaka oku.
bi de şu uyku kaçması nasıl oluyor yaa. azcıkta benim kaçsa ne var sanki. bıktım 7 aydır sürekli ayık kalma çabasında olmaktan yaa.
kıs sen hangi ara takip ettinaslında sana kesin sayfa numaralarını verseler 4-5 sayfada tüm ekşını okursun
ama bu ekşından daha olayın baş kahramanının haberi yok sempatiksalakcinni
aslında sana kesin sayfa numaralarını verseler 4-5 sayfada tüm ekşını okursun
ama bu ekşından daha olayın baş kahramanının haberi yok sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?