Ben de ilk defa dün gece yatarkan dönerken sanırım acıyla uyandım.. Sağ tarafımda kasığın üstünde bi yere acıyla ağrı arası bişey işte... Sonra uyumuşum.. Sabah da servise doğru yürürken yolun yarısında bi ağrı girdi yine aynı yere, böyle sanki koşmuşumda dalağım şişmiş gibi ama nefesim kesildi. Oturdum falan kaldırıma .. Şimdi hala hafifi bi ağrı var aynı yerde... Herhalde normal ağrılar bunlar..bilmiyorumkismile
Günaydınnnnn a.s.
evet normal artık sanırım ağrılarla yaşamayı öğrenecez bilmiyorumkismileBen de ilk defa dün gece yatarkan dönerken sanırım acıyla uyandım.. Sağ tarafımda kasığın üstünde bi yere acıyla ağrı arası bişey işte... Sonra uyumuşum.. Sabah da servise doğru yürürken yolun yarısında bi ağrı girdi yine aynı yere, böyle sanki koşmuşumda dalağım şişmiş gibi ama nefesim kesildi. Oturdum falan kaldırıma .. Şimdi hala hafifi bi ağrı var aynı yerde... Herhalde normal ağrılar bunlar..bilmiyorumkismile
günaydın yivrumGünaydınnnnn a.s.
Bizim sürekli yatmamız gerekiyor demek ki sempatiksalakcinni
evet normal artık sanırım ağrılarla yaşamayı öğrenecez bilmiyorumkismile
günaydın kızlar tüm stresten uzak moralle başlayacağımız bir gün olması dileğiyle..........
günaydın kızlar tüm stresten uzak moralle başlayacağımız bir gün olması dileğiyle..........
işte benim sorunum meloş..
benimde solumdaydı o acı..
ağrı değil de acı aslında dimi..
benim ayağa kalktıgımda, ya da sol bacagımı kaldırdıgımda acıyr..
bi süre sonra o acı bacağıma doğru da vurmaya başladı..
rahim kaslarının suçuymuş hepsi bilmiyorumkismile
Evet yaaa, acıyor resmen. Diğer tarafta rahim kası yok mu acaba? Sağ taraf niye acımıyor ki? bilmiyorumkismile
Evet ya dun de biri bana dedi orda kalsin sakin dogurma diye. kaydirigubbakcemile3
Günaydın tekrar kızlarrr geçmişi okuyom bugüne gelemedim yeni bomba varmı diye bakıyodum ama yok galiba, bu sabah iyiyim çok şükür sadece midem ağrıyor ilaç içcem şimdi
Canim senin de mi benim gibi migde sorunun vardi,
hamileligimin basinda yazismistik ama tam kim oldugunu hatirlamiyorum.
Sende de var mi az onceki yazdigim durum?
bebek hangi tarafa baskı yaparsa o tarafta acı oluyor şekerim. Mesela siz sol alt kastan bahsediyrsunuz benimki sağ üst tarafta
az önceki durum neydi ben kaçırdım bilmiyorumkismiledaha geçmişi okuyom ya bu güne geleedim ama hamileliğimin başında mide bulantım kusmam çok oldu 6. ayı bitirdim yine sabah bulantılarım başladı hem de bu sefer aşırı mide yanmasıyla dr gaviscon şurup vermişti ama ondan da midem bulandığı için içemedim şimdi renni çiğneme tableti alıyorum yemekten sonra tok karnına azcık iyi geliyor ama bişey yeyince yine aynı akannehirCanim senin de mi benim gibi migde sorunun vardi,
hamileligimin basinda yazismistik ama tam kim oldugunu hatirlamiyorum.
Sende de var mi az onceki yazdigim durum?
Günaydın yeni gelen kızlar
Hiç yer değiştirmez mi bu bebek? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?