2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hamilelik işte, napcan? kaydirigubbakcemile3
Günaydınnnnn a.s.

Günaydın uklaam :teytey: nasılsın bu sabah?

evet normal artık sanırım ağrılarla yaşamayı öğrenecez bilmiyorumkismile

Günaydınnnnn a.s.
günaydın yivrum

günaydın kızlar tüm stresten uzak moralle başlayacağımız bir gün olması dileğiyle..........

Bende de ayiptir soylemesi son zamanlarda surekli hafif bi genirme dahi olsa
agzima geri geliyor ya cok igrenc bisi. :sinifsinif:

Zaten arizali olan migdem tamamen dengesiz oldu bu donem.

Günaydın tekrar kızlarrr geçmişi okuyom bugüne gelemedim yeni bomba varmı diye bakıyodum ama yok galiba, bu sabah iyiyim çok şükür sadece midem ağrıyor ilaç içcem şimdi

Günaydın kızlar yine kabus bir gecenin ardından güzel bir sabaha uyandım sanırım artık böyle devam edecek. Dün doktorumla konuştum ağlaya ağlaya uyuyorum diye yapacak bişey yok herşeyine baktık çk şükür sorun yok bütün olay rahim kaslarında kasgevşetici merhemle acıyan yere masaj yapabilirsin çok dayanılmaz olduğu zamanlardada iğne yaptırabilirsin dedi.

Evet hepsi rahim kaslarının suçu daha doğrusu genel cerrahın dediğine göre rahmi tutan aşağıdaki iki yanda ve yukarıdaki iki yandaki bağların gerilmesi ve bebişin bunlara baskı yapmasıymış

Evet yaaa, acıyor resmen. Diğer tarafta rahim kası yok mu acaba? Sağ taraf niye acımıyor ki? bilmiyorumkismile

bebek hangi tarafa baskı yaparsa o tarafta acı oluyor şekerim. Mesela siz sol alt kastan bahsediyrsunuz benimki sağ üst tarafta

Evet ya dun de biri bana dedi orda kalsin sakin dogurma diye. kaydirigubbakcemile3

Valla benim doktorumun ilk günden beri bana bu cümleyi kuruyor sakın doğurma daha senin görevin doğurmak değil ben izin vermeden doğurma sakın diye tembihliyor :)

günaydın kızlar tüm stresten uzak moralle başlayacağımız bir gün olması dileğiyle..........

Aminnnnnnnnnnnn

Günaydın tekrar kızlarrr geçmişi okuyom bugüne gelemedim yeni bomba varmı diye bakıyodum ama yok galiba, bu sabah iyiyim çok şükür sadece midem ağrıyor ilaç içcem şimdi

Canim senin de mi benim gibi migde sorunun vardi,
hamileligimin basinda yazismistik ama tam kim oldugunu hatirlamiyorum.
Sende de var mi az onceki yazdigim durum?

sensicim aşağıdaki yazıyı senin için kopyaladım

Alıntı

Mideden yemek borusuna asit kaçağı ("reflü") nedeniyle mide yanması sorunu olan anne adayları yemekten hemen sonra uzanmaktan kaçınmalıdırlar. Simit, poğaça, asitli içecekler, midenin aşırı doldurulması ve bazı durumlarda yenilen herşey yanma sorunu ortaya çıkarabilir. Yatarken vücudun üst kısmının alt kısma göre hafifçe yüksekte tutulması (başın altına konan ek yastıklarla) mide asidinin yemek borusuna kaçmasını engellemede faydalı olabilir. Yemek borusu ile mide arasında bulunan kapak normalde tek yönlü çalışır. Mide yanması yaşıyorsanız bu sizin mide asidinizin yemek borunuzu tahriş ettiğini gösterir. Yemek borusu asitlere karşı koruması olmayan bir yapıdır ve mideniz yandıkça bu bölgede kalıcı değişiklikler oluşabilir. Bu nedenle mide yanması sorununuzu aldığınız önlemlerle gideremiyorsanız doktorunuzun önerdiği "asit kaçağını önleyici" ilaçları mutlaka kullanmalısınız.

Günaydın yeni gelen kızlar

bebek hangi tarafa baskı yaparsa o tarafta acı oluyor şekerim. Mesela siz sol alt kastan bahsediyrsunuz benimki sağ üst tarafta

Hiç yer değiştirmez mi bu bebek? bilmiyorumkismile

az önceki durum neydi ben kaçırdım bilmiyorumkismiledaha geçmişi okuyom ya bu güne geleedim ama hamileliğimin başında mide bulantım kusmam çok oldu 6. ayı bitirdim yine sabah bulantılarım başladı hem de bu sefer aşırı mide yanmasıyla dr gaviscon şurup vermişti ama ondan da midem bulandığı için içemedim şimdi renni çiğneme tableti alıyorum yemekten sonra tok karnına azcık iyi geliyor ama bişey yeyince yine aynı akannehir

kızlar günaydın nasılsınızz bakımmmmmmmm

Günaydın yeni gelen kızlar

Hiç yer değiştirmez mi bu bebek? bilmiyorumkismile

artık değiştirmeme ihtimali varmış. Banada doktor umarım değiştirir ama yeride azaldı değiştirse bile baskı devam edebilir dedi. Ama benimde 15 gün önce sol tarafım acıyordu tabi şu anki kadar şiddetli değil demekki yer değiştirdi bu sefer sağ tarafım acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…