2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim acaba benim bu karin agrisi zannettigim agri da mi migdemden dolayidir ki kafam cok karisti simdi bu yazini okuyunca.
Ama migde yanmasini gecmiste cok yasadim bilirim ulserimden dolayi ama oyle birsey degil ki farkli bi agri bu.

Yanma yok simdilik cok sukur ama bu agiza geri gelme olayi cok sik olmaya basladi bu son zamanlar.

Aaa canim anlattiklarin aynii ben, hatta ben cok kotu kusuyordum tekrar bende demir ilacina buluyordum kabahati ona yeni basladim ardina da bulantim geri gelince.
Bende gavisconu kullanamadim doktorum da Rennie duo surup yazmisti bana canim.

Yazdigim sey ise hafif bi genirti ile agzina geri gelmesi boyle aci aci igrenc. :sinifsinif:

Sizler tuvalete kolay veya cok cikabiliyor musunuz? :1ninca:
Bu karin agrisi oldurecek beni acaba fazla tuvalete cikmadigimdan mi ki
baska bir sebeb de baglayamiyorum ki. mafoldumben

bende 2-3 günde 1 çıkıyorum malesef eskiden beri böyleydi. doktorum kan ilacının da kabızlık yaptığını söyledi korkumdan habire çorba ve activya yiyorum, şimdilik problemim yok . bir de süt bende feci gaz yapıyor sende süt içiyorsan ondan da ağrın olabilir. ayaklarını da sıcak tut . geçmiş olsun sensicim

benim sıpa da sol tarafta . hergün ayakkabı giyerken şekilden şekle giriyorum. soluma doğru eğilemiyorum :1no2:

ağıza geri gelme olayı var dediğin için o yazıyı gönderdim şekerim. Yanma yapmıyordur belki ama bu geri gelme olayı bir süre sonra yanmada yapar o yüzde o yazıyı okuyorken göndereyim dedim

Hiç yer değiştirmez mi bu bebek? bilmiyorumkismile

Canim sanirim en rahat hissettigi yerde mi kaliyor ki acaba.
Cunku bende de genelde tam ortada ve cok assagida yatiyor,
her doktora gittigimde de orada oluyor, pek yer degistirmiyor.

benimde yemek borum yanıyor yediklerim ağzıma geri geliyor hep.
özellikle simit yersem mahvoluyorum o yüzden onu bıraktım. henüz ilaç kullanmadım doktoruma bir danışayım

Kızlar doğum izni için kağan kocatepenin sitesinde yazanları paylaşayım dedim. 32. hafta da yazmış.
Aşağıda bulabilirsiniz.

Alıntı

Çalışan bir anne adayıysanız, ister SSK, ister 657 numaralı devlet memuru kanunu, ister diğer bir çalışma kanununa tabi olun, bu haftanın sonunda yasal doğum önü iznine ayrılma hakkına kavuşacaksınız. Doktorunuzun onayıyla 37. gebelik haftasına kadar çalışabilir ve bu süreyi doğum sonrası izninize ekleyebilirsiniz.

Dikkat: Doğumönü izni kanunu sizin 40. haftada doğum yapacağınızı var sayar. Doktorunuz size 38.-39. haftada sezaryan ile doğum randevusu verse bile veya siz doğum önü izninizi aldıktan kısa bir süre sonra doğum yapsanız da doğum önü izniniz 32. hafta tamamlandığında başlayacaktır. Yani siz örneğin 37. haftada doğum yaparsanız, doğumönü izninizi yalnızca 5 hafta kullanmış olabileceksiniz. Birçok anne adayının doğumönü iznini olumsuz etkileyen bu durumu değiştirmek için mecliste çalışmalar devam etmektedir (Mart 2005).
SSK'lı iseniz yapmanız gereken, en az dört adet primin ödendiğine dair, doktor vizitine çıkacağınız gün için düzenlenmiş bir belge, sağlık karneniz ve eğer 37. haftaya kadar çalışacaksanız iki adet fotoğrafla bağlı olduğunuz sağlık kuruluşuna başvurmaktır. Burada gebelik haftanız onaylandıktan sonra size işyerinize vermeniz gereken bir belge düzenlenecektir.

Archimim, bi arkadaşım bu kan ilacı sayesinde wc ye çıktığını söledi biliyomusun?
Acaba bünyeden bünyeye değişiyomu?
Ben kullanmıyom hapım biteli 2 ay oluyo

Kizlar benim de gece agrilarim vardi, zaten erkenden yattim..Sabah da sanki dayak yemis gibiydim butun kemiklerim agriyo kalkamadim, sonra kocam bi basladi senin yuzunden gec kaldik, daginiksin bir turlu toparlanip cikamiyosun vs...ben de kendimi tutamadim basladim aglamaya..yani sabah illa 8 de iste olacaz diye bisey yok, ne kadar gec gidersek o kadar gec cikiyoruz..ama sabah sabah 1 saat burnumdan getirdi...hala cok sinirliyim

benimde yemek borum yanıyor yediklerim ağzıma geri geliyor hep.
özellikle simit yersem mahvoluyorum o yüzden onu bıraktım. henüz ilaç kullanmadım doktoruma bir danışayım

ben simit hazır pogaca falan hiçbirini yemiyorum yedgm gun aksama kdr cıkarıyrm kabusa donyr gunm sabahta evdn ekmek peynr zeytın gtrp yıyorm mesela

ağıza geri gelme olayı var dediğin için o yazıyı gönderdim şekerim. Yanma yapmıyordur belki ama bu geri gelme olayı bir süre sonra yanmada yapar o yüzde o yazıyı okuyorken göndereyim dedim

Dogru degil de zaten, cunku olmamasi gereken birsey normalde.
Ben doktora gittigimde en iyisi hepsini soyleyim artik,
herzaman kendi kendime gecer gecer abartmayim ufak tefek seyleri buyutmeyeyim diye
doktora her gittigimde iyim diyorum oda sadece bebegime bakiyor geliyorum.
Ama sonrada bazen boyle cekilmez duruma geliyor.
Bugun de 5te uyandim birdaha uyuyamadim karnimin agrisindan.

Archimim, bi arkadaşım bu kan ilacı sayesinde wc ye çıktığını söledi biliyomusun?
Acaba bünyeden bünyeye değişiyomu?
Ben kullanmıyom hapım biteli 2 ay oluyo

Valla sanırım bünyeden bünyeye değişiyor. Ben hiç kabızık yaşamadım ama bu ferrum forte içmeye başladığımdan beri günde bir yerine 3 kez wc ye çıkmaya başladım. Bende etkisi olumlu oldu. Hatta ogün ilacı unuttuğumu tuvalete çıkma sayımdan anlıyorum :)

Bu arada neden kulanmıyorsun bende bittiğini söyledim yeniden yazdı doktorum ben unutursam bitince hatırlat yazayım dedi doğuma kadar içecekmişim. Ki kan ve demir eksikliğim yok. sende bi hatırlat istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…