2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin canim nasilsin?
Ben dun duz orgulu bir suvetere basladim ve bu konuda inanilmaz berbatim.
Ordukce aklima sen geliyorsun vallaha,
keske bende azicik daha becerekli olsaydim ne olurdu.
kaydirigubbakcemile3
şımariim mikaydirigubbakcemile2
kıslar ekşın başlıyorrr :)
delikafaduldendelikafadulden
şekerimm burdym az önceee geldimmm gunaydınn
daeeeee kuşummm gunaydın sanadaaaaa
yivrummmaklinialirimsmile
bu arada dün tetanoz aşısı oldum ya kolum çok feci şişti ve kızardı aşı olan yerim ilkinde böyle olmamıştı bende hiç böyle olan oldumu ya sizde mafoldumben

benimkinin ilkide beterdi. ağrıdan öldürdü beni
2. yi düşünemiyorum :1no2:

benım ılkınde agrı olmustu ıkı gun ama ıkıncıde morardı ve bır haftadan fazl sure gecmedı morartısı agrısı cok fenaydıı

bu arada dün tetanoz aşısı oldum ya kolum çok feci şişti ve kızardı aşı olan yerim ilkinde böyle olmamıştı bende hiç böyle olan oldumu ya sizde mafoldumben

ya herkesde bı problme olmş bend ehıc bişi olmadı kac kere bulrdm:)
azck agrı oldu ama cok kısa surdu sanırım iğneye dayanıklıyım ondnmıdr acep

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

AMAN NEDı,R BU RÜYA MUHABBETı YA TOPıCÇEEEEEEEEEEEE
DAECıMMMM BU DEFA ŞANS SANA GÜLDÜ SENı GÖRDÜM RÜYAMDAAAAAAAAAAAAaklinialirimsmile

ben simit hazır pogaca falan hiçbirini yemiyorum yedgm gun aksama kdr cıkarıyrm kabusa donyr gunm sabahta evdn ekmek peynr zeytın gtrp yıyorm mesela

ben de evden tuzsuz peynir, tuzsuz zeytin getirip yiyorum.. Tuz olayı sıkıcıymış yaw.. sempatiksalakcinni

benimde çevremde kimse yaptırmamış yaabilmiyorumkismile
ama annem yaptırmış.. bana sende yaptır demiştia.s
doktorumda kesinlikle yaptırmam qerektiğini söyledi
yararı var da zararı yok canım olsun
qereksiz bişey olsa doktorumuz kendi tercihimize bırakırdı heraldeyerimseniben

Kızlar yine bir bilgi paylaşımında bulunmak istedim konumuz bu değil gerçi ama sizlerinde okumasını istedim. Aynı siteden alıntı.

Alıntı

HAFTANIN ÖNERıSı
Günlük yaşamımızda belli bir olayı tarif etmek için kullandığımız kelimeler o olayı algılayış biçimimizi derinden etkiler. NLP (nöro-linguistik programlama) teknolojisinin başarısının en önemli dayanaklarından biri kelimelerin dikkatli kullanılmasıdır. NLP öğretisi bilinçdışımıza (bilinçaltımıza) hangi mesajların gönderileceğini bilinçli olarak seçmemizi sağlar: NLP'ye göre "biz kelimelerimizi bilinçli seçerek bilinçdışımızı olumlu yönlendirebiliriz".

Doğum eylemi sizce nasıl birşey?

* "ağrılı"
* "korkunç gözüküyor"
* "düşünmek bile istemiyorum"
* "ben iğneden bile korkan bir insanım, gerisini sen düşün artık"
* "bilmiyorum, deneyip göreceğiz, ama ağrı duyulduğunda yapılacak çok şeyin olduğunu biliyorum ve bu beni rahatlatıyor"
* "kişiye göre değişebileceği söyleniyor ve buna inanıyorum"

Yukarıdaki cevaplardan hangisi size yakın geliyorsa, sizin bilinçaltınıza doğum eyleminizin o şekilde geçmesi emrini peşinen verdiğinizi ve doğumunuzun muhtemelen o şekilde geçeceğini büyük bir doğrulukla tahmin edebiliriz.

Bizim dilimizde "doğum sancıları" veya "doğum ağrıları" olarak ifade edilen olayın ingilizcesi "labor" yani "iş", fransızcası ise "travaille" yani yine "iş", veya daha başka bir deyişle "eylem". Dikkat ettiyseniz bu kelimelerin içinde ağrıyı çağrıştıran birşey yok, doğum sonuca ulaştıracak bir eylem olarak tarif edilmiş. Bizim toplumuzda doğum eylemi "sancı" veya "ağrı" olarak ifade edildiği sürece anne adaylarının ağrı çekmemesi mümkün görünmüyor. NLP'nin kuramlarından biri de "dünya üzerinde herhangi bir şeyi bir kişi bile yapabilmişse, bunu herkes yapabilir!" şeklindedir. Dünya üzerinde birçok anne adayı az miktarda rahatsızlık duyarak bebeklerini dünyaya getirebilmektedir. Bunun anlamı, bunu sizin de yapabileceğinizdir. Elbette bunun için NLP öğrenmeniz uzun zaman alır, ancak olaya bakış açınızı olumsuzdan olumluya çevirerek bunu başarabilir duruma gelebilirsiniz.

Şu andan itibaren size doğum sancısı veya doğum ağrısı tanımlamalarını "çöpe atmanızı" ve yerine doğru olan "doğum eylemi" tanımlamasını kullanmanızı öneriyoruz.

Yukarıdaki cümlelere gülümseyerek bakıyorsanız, sizin zihninizdeki "doğum resmi" muhtemelen zaten olumludur.

günaydın kızlar dün yoktum geçmişi okudun çokkkkkk güldüm güldüm derken hop hop olayı varya ona güldüm
hop hihoyyyt
hophihoyyyt
kıslar ekşın başlıyorrr :)

ekşin gelmiş hop hazılanın hoplamayahihoyyyt

bende buğün gitcem aşıya ordanda dr uma seker sonuölarını göstermeye gitcem

AMAN NEDİ,R BU RÜYA MUHABBETİ YA TOPİCÇEEEEEEEEEEEE
DAECİMMMM BU DEFA ŞANS SANA GÜLDÜ SENİ GÖRDÜM RÜYAMDAAAAAAAAAAAAaklinialirimsmile
napıyoduk yivrummm..
annat annat helecanlandımaklinialirimsmile

hop hoppp acımadıkiiiisempatiksalakcinni

efet cnm allh korusn ben cok cektım bu olydn sureklı kanıyor daaaa dıkkt ettgm ıcın amelyata falan gerek kalmadı suana kdrr asma tabı hamişlkte daha cok ortaya cıkıyormuşş

Canim eger distan ise birtane tanidigimiz bu konuda sey der her sabah pamukla
kolonya bastir ozaman bi muddet sonra tamamen eritiyor ve yok ediyormus.
Nekadar dogru birsey veya nekadar saglikli birsey orasina birsey diyemem,
doktorlarin hic biri bunu tavsiye etmez eminim.
Ve cesaretin varsa yapabilirsin cunku cok felaket yakiyormus
zaten o sekilde eriyip gidiyormus ama faydasi da gercekten var.

leğene sıcak su koy ve buharına otur güneşim
iyi geliyormuş bilgin olsun

efet en son doktora gıttım hamişim deynce oda ozmn dezenfekte olsn mıkrop kapamsn dıye bır toz verdi sıcak suyun ıcıne dok otur dedı ama daha yapmadımmm öle totmun sıgacagı bir legen yok evdeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

AMAN NEDİ,R BU RÜYA MUHABBETİ YA TOPİCÇEEEEEEEEEEEE
DAECİMMMM BU DEFA ŞANS SANA GÜLDÜ SENİ GÖRDÜM RÜYAMDAAAAAAAAAAAAaklinialirimsmile

günaydın cnmmm

buharına nası oturcak nan sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni
ben de evden tuzsuz peynir, tuzsuz zeytin getirip yiyorum.. Tuz olayı sıkıcıymış yaw.. sempatiksalakcinni

senin diyetinmi vr cnm

kız 2. yi yaptırdın hala ne diye tırsıyon anlamadım hepimiz yaptırdık doktorlarımız yaptırın dedi tursılcak bişey olsa yaptırın denirmiydi delüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…