2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün başıma ilk defa kötü bir sey geldi kahvaltımı yaptım otobüse bindim yer yoktu oturmadım bir yarım saat sonra anlım hafif soğuk ter atıp gözlerim karıncalaştı sonra bacaklarımda his kaybıyla saniyelik içim geçti sanki bayılır gibi oldum ama allahtan düşmedim toparladım kendim hemen yer verdiler oturdum ama ne oldu anlamadım ve dün ilk defa dün akşam bu olaydan sonra tam sezeryan yeri varya göbek altı orası cok agrıdı yürüyemdim bile

sempatiksalakcinni

qeçmiş olsun cnm bilmiyorumkismile
doktorunu arayıp söyledin mi bilmiyorumkismile

:roflol::roflol:

:roflol::roflol:

şımariim mikaydirigubbakcemile2

Simarabilirsin hakikaten cok guzel orguler oruyorsun masAllah,
orulmus birseyi gorunce insan bukadar zor oldugunu dusunmuyor.
Basina gecince anca goruyorsun aslinda nekadar zor oldugunu,
yada ben cok beceriksizim ondan daha da zor geliyor bilemiyorum artik. :roflol:

deendım desem ınanırmısn aama hamıleyken diil tabe efet cok yakıyorrrr acıya dayanıklıyım bu konulrda sormaa agzımdada sıksık aftlr cıkar tuzu basarım kı 2 dk uyussun dıyeesempatiksalakcinni

hihoyyyt hop acısın benimki farklı olsun benimki hiiiiiidelikafadulden

hop hoppp acımadıkiiiisempatiksalakcinni[/QUOTE]

buharına nası oturcak nan sempatiksalakcinni

hehehehe süper gardaşım sıcak su koyunca buhar çıkacak ya o buhara oturur gibi yapacak sempatiksalakcinni
isterse sıcak suya otursun direkt, basurlar kaynayıp düşer belki kaydirigubbakcemile3

bendede servis beklerken ona benzer bi durum oldu.ama o zaman ben sabah kahvaltısı yapmamıştım.sabah erken canım istememişti evden işyerine bişeyler almıştım.sonra işyerinde tansiyonumu ölçtürdüm 9-6 çıktı.düşük dediler büyük ihtimal açlıktandı.ama senin neden olmuş anlamadım bilmiyorumkismile

tansiyonun düşmüştür canım aman dikkat et
otobüse böle karnını göstererek bin yer al mutlaka

tansıyonnmu dustu yada yukseldı cnm acabaaaa

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

şımardım gitti..

becericeksin ben guvenıyorum sanaaklinialirimsmile

hihoyyyt hop acısın benimki farklı olsun benimki hiiiiiidelikafadulden

aa benım hıc bıyerım acımıyo sizin hep acıyosempatiksalakcinni

hop hop canımada degsınnn

hehehehe süper gardaşım sıcak su koyunca buhar çıkacak ya o buhara oturur gibi yapacak sempatiksalakcinni
isterse sıcak suya otursun direkt, basurlar kaynayıp düşer belki kaydirigubbakcemile3

Anam sende kiza komplo mu kuruyorsun comeliyim derken bi muddet
sonra agir gelir kendisine ve suyun icine duser tototsu tum yanar. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…