bendede hiç bişey olmadı
nispet mi yapıyorsun şimdi?
günaydın kızlar dün yoktum geçmişi okudun çokkkkkk güldüm güldüm derken hop hop olayı varya ona güldüm
hop hihoyyyt
hophihoyyyt
ekşin gelmiş hop hazılanın hoplamayahihoyyyt
bende buğün gitcem aşıya ordanda dr uma seker sonuölarını göstermeye gitcem
bendede hiç bişey olmadı
kızlar dün başıma ilk defa kötü bir sey geldi kahvaltımı yaptım otobüse bindim yer yoktu oturmadım bir yarım saat sonra anlım hafif soğuk ter atıp gözlerim karıncalaştı sonra bacaklarımda his kaybıyla saniyelik içim geçti sanki bayılır gibi oldum ama allahtan düşmedim toparladım kendim hemen yer verdiler oturdum ama ne oldu anlamadım ve dün ilk defa dün akşam bu olaydan sonra tam sezeryan yeri varya göbek altı orası cok agrıdı yürüyemdim bile
günaydın kızlar dün yoktum geçmişi okudun çokkkkkk güldüm güldüm derken hop hop olayı varya ona güldüm
hop hihoyyyt
hophihoyyyt
ekşin gelmiş hop hazılanın hoplamayahihoyyyt
bende buğün gitcem aşıya ordanda dr uma seker sonuölarını göstermeye gitcem
efet en son doktora gıttım hamişim deynce oda ozmn dezenfekte olsn mıkrop kapamsn dıye bır toz verdi sıcak suyun ıcıne dok otur dedı ama daha yapmadımmm öle totmun sıgacagı bir legen yok evdeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
peki sen mi nispet yapıyorsunnn yiiiwwrummmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
şımariim mikaydirigubbakcemile2
Canim eger distan ise birtane tanidigimiz bu konuda sey der her sabah pamukla
kolonya bastir ozaman bi muddet sonra tamamen eritiyor ve yok ediyormus.
Nekadar dogru birsey veya nekadar saglikli birsey orasina birsey diyemem,
doktorlarin hic biri bunu tavsiye etmez eminim.
Ve cesaretin varsa yapabilirsin cunku cok felaket yakiyormus
zaten o sekilde eriyip gidiyormus ama faydasi da gercekten var.
buharına nası oturcak nan sempatiksalakcinni
kızlar dün başıma ilk defa kötü bir sey geldi kahvaltımı yaptım otobüse bindim yer yoktu oturmadım bir yarım saat sonra anlım hafif soğuk ter atıp gözlerim karıncalaştı sonra bacaklarımda his kaybıyla saniyelik içim geçti sanki bayılır gibi oldum ama allahtan düşmedim toparladım kendim hemen yer verdiler oturdum ama ne oldu anlamadım ve dün ilk defa dün akşam bu olaydan sonra tam sezeryan yeri varya göbek altı orası cok agrıdı yürüyemdim bile
hsbsndabcdefg sempatiksalakcinni
Zynpmrt şimdi 27. haftaya kadar çalışmak için doktordan aldığımız raporu başka bi yerede mi gidip onaylatıcaz ben doktorun asistanına sordum hayır gerek yok demiştisempatiksalakcinni
Günaydınnna.s.günaydınn kızlaarr..
napıyoduk yivrummm..
annat annat helecanlandımaklinialirimsmile
hop hoppp acımadıkiiiisempatiksalakcinni
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:Simarabilirsin hakikaten cok guzel orguler oruyorsun masAllah,
orulmus birseyi gorunce insan bukadar zor oldugunu dusunmuyor.
Basina gecince anca goruyorsun aslinda nekadar zor oldugunu,
yada ben cok beceriksizim ondan daha da zor geliyor bilemiyorum artik. :roflol:
hihoyyyt hop acısın benimki farklı olsun benimki hiiiiiidelikafadulden
hehehehe süper gardaşım sıcak su koyunca buhar çıkacak ya o buhara oturur gibi yapacak sempatiksalakcinni
isterse sıcak suya otursun direkt, basurlar kaynayıp düşer belki kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?