yok kız hiç asabi değilim zaten bu olay geçen ay oldu ama ne yapayım biri ayşe kötü naz güzel , kimisi nazı boşver sırf ayşe olsun , kimisi ikisini birden beğenmez, kimisi köylü ismi der arada beğenenlerde çıkıyor ayrıda bende çok sinirleniyorum yorumlara en sonunda dayanammadım patladım bide kalkmış özenti diyor ulan sersem sen kimsinde yorum yapıyosun demezlermi adama kaldıki öyle düşünsen bile adab-ı maşeret diye bişey var öyle her aklına geleni söylemez haddini bilen insan o an çok sinirlendim dayanamadım söyledim bende
sensi düşünrde kocasına nasıl dusndurtcezz onude fakır ama gururlu kıs
ayyy damla da çok güsel heee..
bak sensi onu da düşün
Simlamı canım senın ismin.banada onu çağrıştırdı.
prenses mi akannehirakannehir
aaa beril ismini eşim çok beğenmişti
hatta bir ara düşündü de siz koyunca vazgeçtik delikafadulden
Kızlar sütlü kahve yaptım kendime.... Hakettim ama çok çalıştım yoruldum.... :ecrin_bebek:
katre koysun daha modern anlamı da damla demek sempatiksalakcinni
Kızlar sütlü kahve yaptım kendime.... Hakettim ama çok çalıştım yoruldum.... :ecrin_bebek:
bizde çok beğenerek koyduk, hatta cinsiyeti bile belli değildi bu ismi ilk söylediğimde
tabi kimse beğenmek zorunda değil
ayrıca bizimde umrumuzda değil laelaelaelaelae
Facebook grupta var canım :) buraya yazmayayım şimdi telefonda hep kodlamam gerekiyor :)
Yok canım :) aslında babaannemin adıymış ve ben doğduğum anda belliymiş adım anlamı çok güzel dinin yasaklarından sakınan ama çok az var şarkısı bilem var neşet ertaş sölüyor :)bu kadar kopya yeteraydirigubbakcemile3
sen çalışıyor musun ??
yoksa ev hanımı mısın??
evdeysen bizim yerimize de kahve iç sempatiksalakcinni
sen çalışıyor musun ??
yoksa ev hanımı mısın??
sen çalışıyor musun ??
yoksa ev hanımı mısın??
Canim ben dusunuyorum dusunmesine de, bizim hoduk dusunmuyor. alsanaalsanasmile
ay bende mi yapsam
sabah tartılıpta aldığım kiloyu gördükten sonra bi iştahsızlık başladı bende sempatiksalakcinni
sen çalışıyor musun ??
yoksa ev hanımı mısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?