2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off kızlar 1-3 arası dısarı cıktım sayfalar kabarmıs
yanı öyle bı takıntı oldukı ısım gücüm olsa burayı bırakamıyom
bıraksam aklım burda napcaz bızzzz bagımlılk oldu valla

Yok canım bişi demedim.. Gayet iyi yapmışsın bence... Hakketmiş fazlasıyla vereliniortak

Simlamı canım senın ismin.banada onu çağrıştırdı.

Yok canım :) aslında babaannemin adıymış ve ben doğduğum anda belliymiş adım anlamı çok güzel dinin yasaklarından sakınan ama çok az var şarkısı bilem var neşet ertaş sölüyor :)bu kadar kopya yeter

prenses mi akannehirakannehir

aaa beril ismini eşim çok beğenmişti
hatta bir ara düşündü de siz koyunca vazgeçtik delikafadulden

bizde çok beğenerek koyduk, hatta cinsiyeti bile belli değildi bu ismi ilk söylediğimde
tabi kimse beğenmek zorunda değil
ayrıca bizimde umrumuzda değil laelaelaelaelae

Canim ben dusunuyorum dusunmesine de, bizim hoduk dusunmuyor. alsanaalsanasmile[/QUOTE]

Canım şu taktiği denesen Eşin Azra diyormuş ya sen de de ki eee ya kız R leri söyleyemezse ismini sorduklarında

Azya demek zorunda kalırsa dalga geçerlerse ya kızımızla vs. 2 damla da gözyaşı senağlama

Kızlar sütlü kahve yaptım kendime.... Hakettim ama çok çalıştım yoruldum.... :ecrin_bebek:

ay bende mi yapsam
sabah tartılıpta aldığım kiloyu gördükten sonra bi iştahsızlık başladı bende sempatiksalakcinni

bizde çok beğenerek koyduk, hatta cinsiyeti bile belli değildi bu ismi ilk söylediğimde
tabi kimse beğenmek zorunda değil
ayrıca bizimde umrumuzda değil laelaelaelaelae

bizim kızın ismini de bir tek annem çok beğendi
hatta battaniye yapmış onun kenarlarına ismini işlemiş.hemen sahiplendi ismi kaydirigubbakcemile3

Ben kız ismi olarak Ceren isminide seviyorum kızlar :) kuzenimin adı ve ço güzel bir kız geçenlerde fotosunu koyacaktım ama ne yazık ki siteye yükleyememiştim .

Son düzenleme:

sen çalışıyor musun ??
yoksa ev hanımı mısın??
evdeysen bizim yerimize de kahve iç sempatiksalakcinni

Canım normalde çalışmıyorum ama kendi ofisimiz arada bi uğruyorum bu gün ofise geldim aksi gibi eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktı işi bana yıktı. Ben de yorgunluk kahvesi yaptım kendime... Canınız çekmesin kız zaten kötü olmuşşşş :sinifsinif:

Canim ben dusunuyorum dusunmesine de, bizim hoduk dusunmuyor. alsanaalsanasmile

Canım şu taktiği denesen Eşin Azra diyormuş ya sen de de ki eee ya kız R leri söyleyemezse ismini sorduklarında

Azya demek zorunda kalırsa dalga geçerlerse ya kızımızla vs. 2 damla da gözyaşı senağlama[/QUOTE]

ay aklınla çok yaşa bizde kocasını nasıl kandırır diye düşünüyorduk .

ay bende mi yapsam
sabah tartılıpta aldığım kiloyu gördükten sonra bi iştahsızlık başladı bende sempatiksalakcinni

Valla bi fincandan kilo yapacağını sanmam ama reflüyü azdıracağına eminim. Yaşasın Gaviscon...şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…