zahide.Yıne bulamadıysam suscam artıkkaydirigubbakcemile3
Canım normalde çalışmıyorum ama kendi ofisimiz arada bi uğruyorum bu gün ofise geldim aksi gibi eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktı işi bana yıktı. Ben de yorgunluk kahvesi yaptım kendime... Canınız çekmesin kız zaten kötü olmuşşşş :sinifsinif:
aa evet sempatiksalakcinnikatre koysun daha modern anlamı da damla demek sempatiksalakcinni
sen çalışıyor musun ??
yoksa ev hanımı mısın??
evdeysen bizim yerimize de kahve iç sempatiksalakcinni
Canım şu taktiği denesen Eşin Azra diyormuş ya sen de de ki eee ya kız R leri söyleyemezse ismini sorduklarında
Azya demek zorunda kalırsa dalga geçerlerse ya kızımızla vs. 2 damla da gözyaşı senağlama
Yıne bulamadıysam suscam artıkkaydirigubbakcemile3
bizim kızın ismini de bir tek annem çok beğendi
hatta battaniye yapmış onun kenarlarına ismini işlemiş.hemen sahiplendi ismi kaydirigubbakcemile3
sizin yerinize kahveyi ben içebilir miyim
lütfennnnn
:roflol:
hay allahım ya bari uyusun bizim yerimize ya da dısarı cıkıp dolaşsın işte de kahve içiliyor arciiiiiiiiiiiaklinialirimsmile
sen çalışıyor musun ??
yoksa ev hanımı mısın??
evdeysen bizim yerimize de kahve iç sempatiksalakcinni
Canim ben dusunuyorum dusunmesine de, bizim hoduk dusunmuyor. alsanaalsanasmile
ay bende mi yapsam
sabah tartılıpta aldığım kiloyu gördükten sonra bi iştahsızlık başladı bende sempatiksalakcinni
sizin yerinize kahveyi ben içebilir miyim
lütfennnnn
:roflol:
Sinemde çok güzel ben basit söylenmesi kolay isimleri seviyorum . Benim ismim çok zor olduğu için ve duyulmamış olduğu içn çok zorlandım . Tüm arkadaşlarım bana eskiden ya mex veya mexelina yada mislina derdi :) ünide falan hep nick olaak bunları kullanıorum diye. Aramızda kalsın bunlarda erkek isimleri :)
hay allahım ya bari uyusun bizim yerimize ya da dısarı cıkıp dolaşsın işte de kahve içiliyor arciiiiiiiiiiiaklinialirimsmile
Canim birsuru taktik denedim birtek temiz bir dayagi denemedim bu gidisle de onu denicem.
Mesela sey de dedim Azra diyince herkesin aklinda ilk Azrail geliyor hadi kizla dalga gecseler okulda. senağlamadiye ama yok.
Bu aksam kurtlar vadisi var dizi arasinda konuyu acip kagit uzerine imza mi attirsam ne herif diziye dalmisken. :roflol:
Aaaa senin adın niye zor olsun ki? Türkü bile var öle.
sen ne de biliyor musun
eski sevgilimin adı Azra ydı de kaydirigubbakcemile3
kız bekliyorlarmış oğlan doğunca değiştirmemişler desempatiksalakcinni
biraz riskli ama
Aynen bildin anacim, eee iste fakirin halinden fakir anlar demisler. kaydirigubbakcemile3
sen ne de biliyor musun
biraz riskli ama
ben de de oluyo ama sonra hemen geçiyoo...:roflol::roflol:
Yok canım :) aslında babaannemin adıymış ve ben doğduğum anda belliymiş adım anlamı çok güzel dinin yasaklarından sakınan ama çok az var şarkısı bilem var neşet ertaş sölüyor :)bu kadar kopya yeter
sen ne de biliyor musun
biraz riskli ama
::roflol::roflol:
adam katil olsun 2 dk içinde.
hem de çok inandırıcı bir senaryo-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?