2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım asıl önemli olan senin ve bebeğin sağlığı
yoksa 1 hafta geriden gelmesi falan hiç önemli değil
bak burda başkalarıda var geriden gelen doktorları önemli değil demiş
boşver sende takma kafana

geçmiş olsun cakacım üzülme bebişine toparlar yakında kendini.benim kızım da hep 10 gün geriden geliyor

Ben de yaptırdım 100 lük umarım sorun çıkmaz canım.
Geriden gelmesine doktorun ne dedi peki geç döllenme falansa sorun yoktur ama zaten bebekler bundan sonra gelişiyor esas. Üzme canım kendini

yok kız komşu villa diyor ama leachler villanın müştemilatında oturuyor[/QUOTE]

hahahaha valla onun gibi bişi...

Canım geçmiş olsun sonuçların nezaman çıkıcak. Umarım iyi çıkar neden direk 100 lük istedi anlamadım . Takma kafana şekerim.
Bak bugün geyik günümüzdeyiz dal muhabbete kafan dağılsın

dayısı ogluma tenteli salıncak almış yollamısssss cokduygulandım aglıcam yafsss

Canım neden bu kadar taktın ki... Geriden gitmesi falan çok önemli değil ki, bi dahaki kontrolde bi bakarsın 1 hafta öne geçmiş... Olabiliyo böyle durumlar... Üzme kendini... Önemli olan sağlığını yerinde olsun... Şeker olayı zorlamıştır tabi de diğerini kafana takıp da kendini de bebişini de üzme canım...a.s.

ayıpsın sanada alırım o tvden yıurum
senin topic ne ola ki ??

2010 bebeklerinin odaları yiurum

geçmiş olsun cakacım üzülme bebişine toparlar yakında kendini.benim kızım da hep 10 gün geriden geliyor

son aylarda herşey değişiyor ilk önce bunu bilin..bak bundan haberim yoktu arci.kg sundan dolayımı gelişimi mi nasıl oluyor bu geriden gelme çok da anlamadım ama benim yeğenime de 1 hafta önceden geliyor dedi dedi doktor son ayda normale döndü dedi o sebeple belirsiz bu işler..benimkisi 2 gün öndeydi en son acaba simdi ne durumda merak ettim cok ctsi olsun bir an önce..

HIMMMMM olabilir sizde ikisinide koyun

yiğit güzel ama

Canim yaa inan kendini harap ediyorsun boyle.
Bende 26inci haftamda gittigimde kilosu seninki ile ayniydi ya canim.
Saglikli sihatli ya sonucta ne fark eder ya sabit birsey degil ki sonucta degisek birsey.
Simdi boyle diye herzaman mi boyle kalacak.

üzülme valla, benimkide 28+4 de 1000 gr, 38 cm çıktı. boy iyi ama zayıf işte. ben üzülünce bi de azar işittim dr dan. zaten daha kilosu diil boyu önemliymiş.

yok canım geç döllenme var bende satımla uyumlu gitmiyor kızım.
ama gelişimi normal o yüzden sıkıntı yapmıyorum

Canım geçmiş olsun sonuçların nezaman çıkıcak. Umarım iyi çıkar neden direk 100 lük istedi anlamadım . Takma kafana şekerim.
Bak bugün geyik günümüzdeyiz dal muhabbete kafan dağılsın

Zeynepcim birde sen soyle canim inan ben soyleye soyleye dilim damagim kurudu.
Cok fazla buyutuyor ya bu kilo konusun her gittiginde ayni durum.
Bebegi saglikli sihatli cok sukur kilo da boy da degisen birsey ya.

caka cnm valla uzulme benmkıde 1 hafta gerıden gelıyormus 2 muayendr doktor soluyor cok uzldum ama normalmiş her bebek aynı hızda gelısmez dedı gec dollenme de olabılır dedı eger haftalr acılsaydı problem olurmuş gelişim geriliği falan 1 haftayı takma benceeee duzelır yedıkleırne ıctıklerınede dıkkat et bakalm ben vıtamnlerı ıcmyrdum doktr kızdı iç dedi

hadi tamam tamam ağlama
bak sana ne aldım
fakir diilsin artık sende

swaroski taşlı panasonic lcd tv
başımın gözümün sadakası olsun ayol :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
okadr hızlı ılerlıyorkı bu resmı sımdı gordum.allah sızı ne etmesındelikafadulden
boyle sadakaya can kurbam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…