- Konu Sahibi daemon
-
- #75.761
ya aslında bizim tv çok ucuz fasfakir tv si eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
çok şaibeli bir durummm uzmanlra konussun elhh öskee archhh sölin bakım cevap beklıyorzzz malum benm ilgialanım belliii sempatiksalakcinni
Kızlarr allah canınızı almasın emi bir saat kayboldum yine almış başınızı gitmişsiniz hepiniz çok yaşayım emiiiiiii.
Ama şimdi benim kafam karıştı zenhinmiyim fakirmiyim bilemedimbilmiyorumkismile
Anlatayım siz karar verin
Benim yürüyüş bandım yok ama eliptik bisikletim var çok daha modern bişey ama onu koyabileceğim manzaralı ve büyük balkonum yok küçük odada duruyor yan apartmanın duvarına karşı.
Bu arada benim ev balkonsuz ama fransız balkonu var manzarada otoban
benim 5 taşım ve 7 taşım yok ufacık bi tek taşım var. Bide kocam zengin değil ben çalışıyom şimdi bu durumda ben senginmiyim fakirmi bilemedimmmmmmm kimlik bunalımına girdim help meeeeedelikafadulden
bir kere zeynep in tv si tüplü
o yüzden fasfakir değil ama fakir statüsünde değerlendirebiliriz kendisini.
Ayy ben fasfakirim yahuu :roflol:
Allah iyiliğini versin elhamra
ahahahahahahaha
anırarak gülmek istiyorum :roflol: :roflol:
zeyno ben sana pırlantalı alcam ama baLKONA YAKIN YERE KOY TV GÖRÜNSÜN KISIM HAVAN OLSUN KOMŞULARAelhhhhhhhh banada al biz bırak taşlı lcd yi hala tüplü tv kullanıyoz :gitme:
hala şoktayım nasıl denk geldi yuh yahudeli bende okudun sandım :roflol:
malum olmuş sana delikafadulden
:gitme: çok kıskandım ama yaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
üleynnn nirden buldun bunu gııııı işten kovulrsam sızın kuafre alırsnz benı artk yerlerı sıler suprrm sempatiksalakcinni
cevap veriyorumçok şaibeli bir durummm uzmanlra konussun elhh öskee archhh sölin bakım cevap beklıyorzzz malum benm ilgialanım belliii sempatiksalakcinni
elh inanmıyorum sana yaaaaaaaa ay zaten kendi kendime gülüyorum telefondaki şahsaaa bi de tv yi gördüm tuz biber oldu üstüne koptum burda
Allah iyiliğini versin elhamra
ahahahahahahaha
anırarak gülmek istiyorum :roflol: :roflol:
sen emekçisin gardaşım.
bu arada ne çok ortak yönümüz varmış, benimde eliptikim var küçük odada manzarası da komşu villa, ama çok ses çıkarıyor diye binemiyorumtek taşımda varrr, kocam şu an da az değil hiç para kazanmıyor, kendi işimi yapcam diye tutturdu, ben de ses etmedim, yani bizim eve de ben bakıyorum. yaşasın emekçi, güçlü, birey kadınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
seni biliyoz fakirsin
facebook a göbeğin açık resimlerini koymuşsun. hala eski küçük beden kıyafetlerini giyiyorsun.
üzüldüm vallasempatiksalakcinni
seni biliyoz fakirsin
facebook a göbeğin açık resimlerini koymuşsun. hala eski küçük beden kıyafetlerini giyiyorsun.
ahahahahahahaseni biliyoz fakirsin
ansurmadan gül yıurum :roflol:
zeyno ben sana pırlantalı alcam ama baLKONA YAKIN YERE KOY TV GÖRÜNSÜN KISIM HAVAN OLSUN KOMŞULARA
hala şoktayım nasıl denk geldi yuh yahu
gel anam sana iş vercem burda
manikür yapcan müşterilere ama aletsiz dişinle kopararak yapcan :roflol:
cevap veriyorum
-ben geldim kızlaaarrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
pembikim erken doğurmada gül gül bişi olmas
rapuu
ceyhun koyun bebikin ismini..
cengiz gibi ce ile başlıyo işte
:roflol::roflol::roflol:direkt ceeee koysunlar hem daha sempatik
ceee yavrumm diye seslenirler
:roflol::roflol:
hepimiz ayrı çatlağız
sen emekçisin gardaşım.
bu arada ne çok ortak yönümüz varmış, benimde eliptikim var küçük odada manzarası da komşu villa, ama çok ses çıkarıyor diye binemiyorumtek taşımda varrr, kocam şu an da az değil hiç para kazanmıyor, kendi işimi yapcam diye tutturdu, ben de ses etmedim, yani bizim eve de ben bakıyorum. yaşasın emekçi, güçlü, birey kadınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
seni biliyoz fakirsin
:roflol::roflol: archi işte bi hamile bişeysi alamadım göbeğmi örteyim.. Öyle geziyorum sokaklarda...
:roflol::roflol::roflol:
ansurmadan gül yıurum :roflol:
zeyno ben sana pırlantalı alcam ama baLKONA YAKIN YERE KOY TV GÖRÜNSÜN KISIM HAVAN OLSUN KOMŞULARA
hala şoktayım nasıl denk geldi yuh yahu
gel anam sana iş vercem burda
manikür yapcan müşterilere ama aletsiz dişinle kopararak yapcan :roflol:
cevap veriyorum
-ben geldim kızlaaarrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
pembikim erken doğurmada gül gül bişi olmas
ama ben ansurunca müşteriler kaçar sen bana başka iş ver müşterilerdn uzak kıyıda köşede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?