2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin fukara mehtap hihoyyyt

hoşbulduk zengin ve şanslı insanlar...
biz çok fakiriz..bizim hizmetçimizde fakir,bahçıvanımızda fakir...inanın bir limuzinimiz var 5 senelik o kadar eski...biz çokkkkkk fakiriz...

haaaaaaaaa buarada izmirli arkadaslarım kısık köyü bilen varmı? ordada mobılyacılar varmıs sanırmmmm giden oldumuu heç

canım ben gitmiştimm kısıkköye.. evlenirken de bütün mobilyaları kısıkköyden almıştık çok çeşit var diye gittik ama hüsrana uğradık.. mafoldumben 4-5 tane yer var fiyatları da öyle çok uygun değil kalitesine göre lmaz: .. karabağları tavsiye ederim ben.. biz ordan aldık.. cadde üstünde büssürü bebek mobilyası satan yer var, biraz pahalı ama herşey uysun falan diyosan bebek dünyası var.. halısından, emzirme koltuğu, duvar kağıdına kadar uyumlu ürünler var.. tabi biraz fiyatlı yerimseniben ama sen de zenginlerdensen alabilirsinn :roflol: :roflol: şaka bi yana fiyatları görünce şaşırma diye diyorum kısıkta daha uygun değil hiç boşuna oralara gitme opuyorumnanaktan

uzakmış amaaaaaaa araban varmı senın senkınmısınnn:)sempatiksalakcinni ucagın varmı

ama ben fasfakirimmmm bilmiyonmu bende senden otobüs bileti isticektimmmm al sen ben geleyimmm kısık köye gidelim olarmıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

gecmiş olsun cnm bu mide sorunu zatnnnn felaket

Yık kıs geliyo gidiyo da ondan yaneee....

Biliyorum canım ama gitmedim bebek mobilyası için. evlenirken bi gitmiştik ama çok gezmemiştik

karabagları gezdıkde bıde oraları gezın dedılerr uygun olur falan dıye ama bakalım

haaaaaaaaa buarada izmirli arkadaslarım kısık köyü bilen varmı? Ordada mobılyacılar varmıs sanırmmmm giden oldumuu heç

cnm benim kısık köye gitmedim ama ordada kazık ya düğün için gitmiştikk hiç bir farkı yok rekabette yok hepsi anlaşmış gibi aynı şeyi söylüyorrr o kadar yola gitmeye değmezz ama şu karabağlar süper tabi paran varsaaaaaaaa fakirsen hiçç gitmee

cnm karabagları gezdık 2000 den baslıyor ama gusel seylerde vardı hanı dedık belkı daha uygun bulrz dıyee bende dusundum kısık köyü sen nasıl bişi aldın yokmu resmı nekdara aldn malum ben fakırlerdenızm kocamda öle her dediğimi yapanlrdan diillsempatiksalakcinni

Yok öyle 2 başınıza gitmeye kalkmayın oralara hamile hamile bi de otobüslerle falan. Rezil olursunuz. Gldng de yazmış zaten bişey yok diye

cnm otobus bileti parası bulrz yaaa burdakı zengınler bırz bırz verır bende mesaıye kalrm para ısterm sana alırım otobus bıletını yeterkı sen gelll

yok meraklanmayın qidip qelmiorum burdayım
ama kale alıp cevap yazmıyorum ki değerinizle kalın diye
(bağzılarınız) istediğiniz kadar qocuna bilirsiniz..
anlaşılan yaranız var ..
size saçma muhabbetler .. sositososito

aslnda 1800 e 5 parca bişi begendım okdr parcada dusnmyrdm ama ofyaaa bılmyrm ki nasıl olck pahalı sankı yınede fuarı beklsm ucz bişlr denk gelrmı acaba fuara gıden hatunlr fıyatlr nasıldı

Yok öyle 2 başınıza gitmeye kalkmayın oralara hamile hamile bi de otobüslerle falan. Rezil olursunuz. Gldng de yazmış zaten bişey yok diye

sempatiksalakcinni heheheh doru dıyonnn özelde soforumz yokki

elhim dün para toplayayım celineee kıyafet alıcaktık arkadaslar görmemiş olabilir hatırlatsana

ben bıraz ÇalıŞım bırıkmesın ıŞlerım
fazla kaynatmayın ama okuması zor oluyo
okumayıncada herŞey askıda kalıyo

ÖZGE SEN şu simply colors badilerden almıştın ya yağmura kaç beden aldın canım 62/68 mi yoksa en küçüğünden mi aldın bu dediğim en küçüğün bir büyüğü beden oluyor

Eeeee demek ki neymiş boşa vicdan yapmamak gerekiyormuş. ılk intiba da her zaman doğruymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…